Пътуванията, които да планирате през 2020 година

Photo by Puvida Productions on Unsplash

Photo by Puvida Productions on Unsplash

Автор: New Me

01 Декември 2019

До така чаканата 2020 година остава едва месец, но освен вълнението около празниците, няма да е лошо да планирате и някое страхотно пътуване, за което да започнете да заделяте по малко пари отсега.

Ето и няколко прекрасни идеи за следващата ви дестинация...

Истрия, Хърватия

Неземно красива и плодородна земя, уникална храна и множество спиращи дъха гледки и места. Не искате да пропуснете това целунато от Бога място.

Трансилвания, Румъния

За любителите на книгите и мистиката. Ще ви е забавно да обиколите местността, родила един от най-емблематичните герои, превърнал се в страшна легенда.

Санторини, Гърция

Препоръчваме ви го през пролетта или преди зимата, за да не се наложи да плащате баснословни суми за престоя и храната си там. Иначе, че е безумно красиво - спор няма.

Ибиса, Испания

Още една дестинация, която ви препоръчваме извън сезона. Тогава ще се наслаждавате на малките околни градчета на спокойствие, ще се любувате на прекрасни гледки, вкусна храна и все още работещи барове.

Умбрия, Италия

Дори не е нужно да ви убеждаваме колко велико изживяване е Италия, затова само ще вметнем, че в Умбрия ще опитате местни кулинарни шедьоври, вкусни вина, а неповторимата атмосфера е гарантирана!

Агадир, Мароко

Ако си търсите малко по-екзотично пътуване, ще ви насочим към Мароко. Друга култура, други обичаи, съвсем различна храна и безброй екзотични подправки. Няма как да го пропуснете.

Калутара, Шри Ланка

Мнозина определят това място като лекарство за тялото, душата и ума. И това съвсем не е случайно. Ще се насладите на уникални гледки и ще можете да се отпуснете напълно на това райско местенце.

Прага, Чехия

Великолепен град, на който трябва да се насладите в някой от топлите месеци, иначе рискувате да пропуснете много неща заради студа. Божествена архитектура, вкусна храна и множество културни развлечения - това е Прага.

Кейптаун, Южна Африка

Само по себе си изживяването в Южна Африка и всичко, което ще видите там, не може да се сравни с абсолютно нищо друго. Ще се изненадате от света, в който ще попаднете там, но си заслужава да се види.

Порто, Португалия

Отново любимата ни комбинация - божествена храна, вина за ценители, красива архитектура, прекрасна атмосфера и множество забележителности. Не го пропускайте за нищо на света.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща