Разкрий вътрешното си АЗ

Автор: New Me

14 Януари 2018

Погледни картинката. Какво виждаш първо? То идентифицира скритото ти Аз.

 

Тази картинка разкрива много за ума ви и за начина, по който възприемате света. Може да хвърли светлина върху неща, които никога не сте знаели за себе си. Какво видяхте първо?

Дърво

Дървото се вижда в средата на изображението и много хора ще бъдат привлечени към него.

Това предполага, че търсите истинското значение на живота. Имате логичен подход, което означава, че следвате главата, а не сърцето си. Това може да бъде полезно за кариерата и за взимането на решения в живота, но може да ви затвори емоционално. Също така има опасност за ограничи очакванията ви -  да се стремите към това, което смятате, че е постижимо, а не към това, което наистина искате.

Не обичате да рискувате в живота. Вашите лидерски умения вдъхновяват други хора да правят невероятни неща, но няма кой вас да води. Трябва да се научите да си бъдете сам водач и опитвайте да излизате от зоната си на комфорт от време на време.

Не се страхувайте от падане – връщането назад е част от живота и дори да паднеш, не означава, че няма да успееш.

Вижте още: ТЕСТ: Избери си аромат и разбери каква си

Горила

Ако това е първото нещо, което видяхте, имате някои проблеми със самочувствието. Чувствате нужда от непрекъснат напредък и когато не успеете да го постигнете, се вините.

Винаги сте отворени за учене. Умът ви ще ви отведе до места, които не всеки разбира.

Това може да бъде предимство, но трябва да бъдете внимателни, за да не паднете в капана да се разбирате само вие.

Трябва да се опитате да вземете предвид други пътища на мисли, тъй като понякога въпросът може да има два отговора. Често не грешите, но това не означава, че другите не могат да бъдат прави, дори ако техните мнения се различават.

Лъв

Ако лъвът ви привлече погледа, вие сте дива душа, която не желае да бъде опитомена.

Вие действате, водени от инстинкта си. Може да се окаже, че живеете за забавлението.

Не можете да бъдете в клетка, а понякога и ноктите ви удрят, където не би трябвало. Въпреки това, вие сте дълбоко добър човек и просто се нуждаете от малко повече внимание. Склонни сте да изразходвате енергията си за по-големи амбиции. Никога не се отказвате от целта си, дори когато е болезнено да продължите.

Вашата дива природа може да бъде пречка и благословение. Не обичате да следвате тълпата. Водите се от собственото си усещане за нещата, независимо дали това е добро или лошо. Обаче приемането на помощ от време на време няма да ви отслаби – даже напротив, ще ви направи по-силни.

Вижте още: Кои са зодиите с най-добра интуиция?

Риба

Рибата не се вижда лесно на картинката.

Вие сте изпълнени с любов към живота и природата и се опитвате да усетите същото към хората. Опитвате се да се отнасяте към всички с любов и разбиране, защото знаете, че това, което давате, се връща.

Вижте още: 

7 признака, че той си пада по теб...много!

Защо изневеряваме?

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща