Само за майки и дъщери: Пътуванията, които трябва да направите заедно!

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

16 Юли 2017

Има една специална връзка между майки и дъщери, която не може да се сравни с нищо друго. Ако искате да натрупате още незабравими мигове заедно, препоръчваме ви няколко пътувания, които просто са идеални за майки и дъщери.

Винен туризъм

Ако обичате романтични пътувания и вино, това е страхотно решение за майки и пораснали дъщери. Вкусни вечери, дълги разговори, хубаво вино. Какво повече ви трябва?

СПА уикенд

Забавление, удоволствие, глезене по женски с различни процедури. Със сигурност идеален начин да прекарате като истински приятелки един превъзходен уикенд.

Пътуване за душата

Особено ако сте винаги натоварени през работната седмица и сте изложени на повече стрес. Подберете спокойно място, където да релаксирате, медитирате и да се възстановите психически в приятната компания една на друга.

Сред природата

Походи в гората, екопътеки, пикници сред красива природа. А ако това изживяване е споделено между майка и дъщеря, ще остане още по-прекрасен спомен от пътуването.

Голяма мечтана дестинация

От онези класики, които всеки трябва да види поне веднъж в живота – Париж, Лондон, Рим, Венеция, Барселона… Списъкът е огромен. Поговорете къде бихте искали да отидете заедно и го направете. Определено си заслужава.

Пътуване, свързано с историята

Едно е да четем за историята, друго е да я усетим и видим с очите си. Как може например да се опише по снимки какво е усещането от Мадарския конник или Царевец, атмосферата в Копривщица и още много други прекрасни места, които си заслужава да видите. Да не говорим пък за местата в чужбина, свързани с много история.

Пътуване с влак

Евтино, но и супер забавно и интересно пътуване. Не е казано, че трябва да се ограничавате до една страна. С влак можете да видите страхотни кътчета с красива природа, да изпитате нещо ново и да срещнете интересни хора по пътя.

Вижте още:

Най-романтичните кътчета в света! (1 част)

Най-романтичните кътчета в света! (2 част)

Куба Либре

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща