Седмичен хороскоп: 02 юли - 08 юли

Photo by kyle smith on Unsplash

Photo by kyle smith on Unsplash

Автор: New Me

01 Юли 2018

Овен

Трябва да приключите всички висящи задължения още тази седмица. Всичко, което остане за следващата, ще се случва два пъти по-трудно. Следващите седмици има опасност да проблеми, свързани с документи, бъдете особено внимателни в тази посока. Слушайте сърцето си тази седмица, тъй като ви предава много важно послание. Бихте могли да откриете прекрасни нови приключения. Тези дни думите ви имат магическо въздействие, използвайте ги.

Телец

Следващите дни вие сте отговорен за всички въпроси, които трябва да бъдат решени. Не прекалявайте с ангажиментите, които сами поемате. До края на седмицата ще имате чувството, че целият свят иска нещо от вас. Не, истината е, че трябва да се доверите на света, за да ви даде не само това, от което имате нужда, но и това, което искате. Това е време на чудесен късмет, ако сте готови да се изправите пред страха от отхвърляне, като попитате. Има шанс нещо, което изглежда невъзможност, да се окаже страхотна възможност.

Близнаци

Това е много натоварена седмица, с много обиколки и много посещения. Артистичното вдъхновение може да ви удари във вторник, за да сте готови да реализирате вашите идеи. Имате много добри идеи сега и много енергия. С напредването на седмицата ще откриете, че животът е малко по-забавен от това, което очаквате. Ограниченията от последните 12 месеца се вдигат и сте готови да влезете в зоната на радост, щастие и хармония. Всичко, което изглежда невъзможно, идва към вас като с магия. Това не е магия. Просто влизате в момент на движение. Любовта изглежда малко по-сладка в момента.

Рак

Парите излитат толкова бързо, колкото идват. Можете да се обадите на приятели, които да ви помогнат след средата на седмицата, когато ще бъдат в по-възприемчиво настроение. Следващата седмица изникват неочаквани разходи, така че бъдете внимателни и заделете нещо за всеки случай. През втората половина на тази седмица слънцето влиза в знака. Бъдете готови да отворите сърцето си с ново съзнание, че макар да сте изправени пред нови отговорности, вие също сте благословени с нови възможности. Има специални енергии, които да ви помогнат в ситуация, която може да изглежда трудна. Слушайте информацията, която вселената се опитва да споделя с вас по това време. Тайните разкриват начина, по който можете да намерите щастието.

Лъв

Хората не те слушат сега, затова не се хаби. Опитайте се да не хвърляте пари на вятъра, въпреки че изкушението е голямо. Вие обикновено сте твърде щедри. Това, което виждате като възможност сега, вероятно няма да се развие в бъдеще. Запазете се за нещо по-добро, което идва по-късно тази зима. Промяната във вашия дом води до по-голяма лична сигурност. Помислете за уменията и талантите, които може би е време да отключите. Съобщенията от членове на семейството могат да ви включат в една вълнуваща възможност.

Дева

Не позволявайте на нещата да ви се измъкнат от самото начало на тази седмица. Някой е готов, казва твърде много и всички са готови да се впускат. Опитайте да бъдете здравият разум. Сега сте много заети със собствените си планове и идеи, които трябва да започнете да прилагате тази седмица. Може да откриете, че сте готови да направите компромиси и да се придвижите в нова посока. Съпругът / съпругът или партньорът може да се нуждаят от допълнителна нежна грижа, бъдете готови да се притечете на помощ.

Везни


До средата на седмицата всичко трябва да върви по начина, по който искате. Единственият недостатък е, че трябва да започнете разговорr и планове. Също така трябва да обмислите графика на някой друг. Планирайте нещо релаксиращо. Около средата на седмицата един приятел ще ви потърси за разговор, защото ви вярва. Не го разочаровайте. Междувременно не се страхувайте да покажете уязвимостта си на любим човек. Семейните отговорности продължават да растат, но с тях идва и удовлетворението. Не се страхувайте, защото търсеният от вас отговор е на път.

Скорпион

Напрежението може да ви взриви в още понеделник, затова бъдете готови. Тайни разговори и срещи се случват зад гърба ви. Не правете ходове, освен ако не сте принудени, защото в този момент можете да направите грешното нещо и да загубите. Един приятел може да ви насочи в правилната посока, ако попитате. Не позволявайте на миналото да ви влияе по негативен начин. Това, от което се страхувате, не съществува никъде освен в ума ви. Любовта идва, когато се научиш да приемаш, че заслужаваш най-доброто. Позволете си да се поглезите и ще откриете ново ниво на удоволствие. Неплатинаро кратко пътуване може да бъде страхотно бягство от ежедневието.

Стрелец


Тази седмица можете да се върнете към собствените си притеснения. Нови планове и идеи започват да се появяват в ума ви и трябва да бъдат обсъдени с бизнес партньори. До края на тази седмица трябва да сте готови да изпълните всички споразумения, постигнати през последните две седмици. В този момент времето ще бъде правилно. Можете също така да се справите добре с различни правни въпроси. Пригответе се за някакво забавление, тъй като пътуването ви предоставя голям шанс да откриете част от света, която сте забравили. Ще пожънете успех от положените усилия.

Козирог

Все още сте късметлии. Седмицата носи своите шансове, както и допълнителни парични постъпления. Опитайте се да проведете среща, на която да проверите химията. Ще усетите вълнение. Може би е трудно да се откажат някои стари идеи, но е време да се даде чист въздух в живота ви. Нови приятели и сътрудници могат да ободрят живота ви. Миналото отново се оживява и вие може да откриете, че имате повече да предложите на света, отколкото сте мислили. Семейните въпроси изглежда са в режим на промяна.

Водолей

Има опасност да се отдадете на себе си и да разрушите постигнатото с толкова усилия. Седмицата е, за да бъдете практични и да прекарвате време само за това, което можете да си позволите. Не губете парите си, а се научете да поставяте ограничения пред себе си. Ако мислите, че другите не слушат, грешихте. Идеите, които застъпихте преди време, сега се проявяват в живота ви. Това е твоята седмица да блестиш. И ще видиш как и другите го забелязват.

Риби

Има ли истина във вашия свят или всичко това ли е илюзия? Въпросите изглеждат по-лесни, отколкото отговори в този момент. Ако не сте сигурни в това, което правите, може би ви се подсказва да изчакате друг момент. Ако участвате в игра на котка и мишка, може да мислите, че сте котката, когато всъщност сте мишката или обратно. Не мърдайте. Действието сега може да създаде изненадващи и не винаги приятни резултати. Знайте, че всичко идва при онези, които има търпение.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща