Седмичен хороскоп: 10 - 16 декември

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

10 Декември 2018

Овен

Началото на седмицата започва спокойно, дори леко монотонно. По-трудно ви е да превключите в режим за работа, но това рязко ще се промени към сряда. Тогава ще бъдете извадени от това спокойно състояние и ще трябва да включите на по-горна предавка. Ако вложите повече старание до края на седмицата, работата ви ще е повече от успешна. Уикендът ще е емоционален. Не е изключено да имате спречквания с партньора или с друг близък за вас човек.

Телец

Седмицата ще започне ударно за вас. Страст, емоции, дори малко интриги в работата, а и не само. Животът ви ще е като сапунена опера в понеделник и вторник. Нещата леко ще започнат да се успокояват в сряда. В четвъртък и петък заложете на дипломацията и не се впускайте с рогата напред в излишни спорове, особено ако не сте напълно сигурни дали наистина сте прави. Избягвайте да поемате големи рискове. Уикендът ще е идеален за кратко пътуване.

Вижте още: Какво ще ти се случи до края на годината

Близнаци

В понеделник и вторник ще откриете нови усещания и емоции. Преживяното ще ви научи на много и за самите вас. Сряда, четвъртък и петък ще са доста подходящи да ги прекарате с партньора си или в търсене на романтични изживявания. Общувайте, наслаждавайте се компанията на нови и интересни хора, това ще се отрази страхотно на вас и на начина, по който се чувствате. През уикенда приятели могат да ви потърсят за съвет. Поощрете ги да бъдат честни и да споделят проблемите си открито с вас.

Рак

Добрите и трудните моменти ще се редуват доста динамично в началото на седмицата. Трябва да бъдете внимателни и да не пренебрегвате малките детайли. Особено ако ви се налага да попълвате или работите с документи. От сряда до петък ситуацията няма да е толкова напрегната и ще успеете да си вземете глътка въздух. Събота и неделя са прекрасни, за да си обърнете малко повече внимание. Направете каквото на вас ви харесва – излезте навън или пък релаксирайте вкъщи – както за вас ще е по-приятно.

Вижте още: Всяка зодия трябва да направи това до края на годината

Лъв

Бъдете нащрек в понеделник и вторник. Не оставяйте привидностите да ви подлъжат. Ако интуицията ви подсказва, че нещо не е както трябва – независимо дали в работата или у дома, послушайте я. Опитайте се да разберете къде се крият проблемите и да ги отстраните. От сряда до петък пък ви очакват хубави моменти и можете спокойно да се настроите на романтична вълна. През уикенда не е изключено да се наложи да помагате на близък човек.

Дева

Отдайте се на нещата, които са ви интересни и искате да напреднете в тях. Спорт, работа или каквито и да било други умения, които искате да усъвършенствате. В понеделник и вторник това ще ви се отдава с лекота. Допълнителни семейни задължения ще изникнат в сряда, затова може да сте малко по-разсеяни в следващите дни до петък. Уикендът за сметка на това ще бъде много приятен и ще можете да се отдадете на любимите си занимания.

Вижте още: Кои са зодиите, склонни да изневеряват?

Везни

Бъдете внимателни с харченето на пари, защото е много вероятно в началото на седмицата да останете неприятно изненадани и да установите, че парите ви са се стопили някъде. В сряда ще се поотърсите от проблемите и ще успеете да се успокоите. До петък се очертава един добър период, в който ще се чувствате добре и ще сте положително настроени. През уикенда обаче е възможно да ви налегнат малко по-тъжни мисли и да усетите носталгия по нещо отминало. Намерете начин да се разсеете.

Скорпион

Имате усещането, че сте на прага на нещо ново, което ще ви се случи. Вълнението от това чувство ви обзема през следващите дни. Решете накъде искате да поемете и го направете. От сряда до петък обаче ентусиазмът ви ще намалее, защото сте принудени да се занимавате със странните идеи на хората около вас. Използвайте уикенда, за да си съставите план за действие и започнете да го следвате.

Вижте още: Професията за теб според зодията

Стрелец

Мислите ви са постоянно заети с неща, за които мечтаете и които наистина искате. Вместо да се разсейвате с мечти обаче, помислете доколко бихте могли да ги осъществите и ако имате идея как, действайте. От сряда до петък около вас ще е пълно с хора, които да ви разсейват и ще ви е трудно да се фокусирате. За сметка на това, използвайте уикенда, за да обмислите идеите си и да пуснете в действие креативната си страна.

Козирог

Откриват ви се много добри възможности – както в работата, така и финансово. Отношенията с околните вървят предимно гладко. Понеделник и вторник са отлични за взимането на важни решения. В сряда обаче се очаква по-голямо напрежение и затова е нужно да впрегнете цялата си сила и дисциплина, за да преодолеете предизвикателствата. След петък нещата се нормализират и доброто ви настроение ще се завърне.

Вижте още: Кои са трите най-готини жени за брак?

Водолей

Чувствате дискомфорт и тревожност, за които нямате видима причина. Потърсете все пак в себе си кое ви кара да се чувствате по този начин и направете нещо, с което да се разсеете и настроението ви да се подобри. От сряда до петък негативните мисли постепенно ще се отдръпнат и ще се заемете активно с целите си. В събота и неделя по-меланхоличните мисли може да ви налегнат отново, затова най-добре си намерете приятна компания, в която ще се чувствате много по-добре.

Риби

Добре е в понеделник и вторник да не се хвърляте в дълбокото и да не поемате излишни рискове. Моментът не е подходящ за това, така че заложете на сигурно. Цялата седмица ще изисква да сте много внимателни и концентрирани, за да се предпазите от сериозни грешки. През уикенда напрежението полека ще се оттегли и ще можете да си отдъхнете. Ако ви се наложи, потърсете помощ от приятел, той ще се отзове.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща