Седмичен хороскоп: 10 - 16 септември

Автор: New Me

09 Септември 2018

Овен

Има осем от десет планети, които облагодетелстват знака ви тази седмица във вторник, петък и събота. Ако имате нещо важно в очакване, това са дните за придвижване напред. Просто не правете обещания, които няма да можете да изпълните, когато обстоятелствата се променят.  Не казвайте твърде много, когато по-малко е по-добре.

Вижте още: Какво те очаква през септември?

Телец

Нещо, което започне сега, ще донесе плодове до следващата седмица. Възползвайте се от всяка възможност, представена в този момент. Сега може да откриете нещо, което е идеално за вас. Потърсете работа, за която сте мечтали.

Вижте още: 4 неща, с които нараняваме другите

Близнаци

Докато първите впечатления обикновено са правилни, тази седмица ще трябва да получите второ мнение, защото може да грешите. Не прибързвайте със заключения за нещо важно. За следващия месец се нуждаете от време само за себе си.

Вижте още: Датата на раждане те издава

Рак

Тази седмица трябва да държите езика зад зъбите си. Не правете обещания по това време, защото може да не успеете да ги спазите по-късно. Грешките в преценката се правят лесно сега. Някои правни или застрахователни проблеми могат да възникнат тази седмица, което може да ви струва малко пари по-късно. Работихте упорито и не стигахте никъде, но това се променя до края на този месец.

Вижте още: Знаците, че не те заслужава

Лъв

Трябва да положите реални усилия да се измъкнете от ситуация. Постарайте се да не сте толкова чувствителни.  Поддържайте контакт с онези, които се грижат за вас. Използвайте въображението си в правилната посока и ще постигнете успех. 

Вижте още: Сигналите, че половинката те обсебва

Дева

Бъдете внимателни с бюджета си тази седмица, защото финансите ви лесно се изплъзват от контрол. Нуждаете се от практичен бюджет - да пестите по малко всяка седмица. И вие бъдете пестеливи в обещанията, защото времето е крайно променливо. 

Вижте още: Тайните на съблазнителките

Везни

Първата част на тази седмица е много кармична за вас. Възможно е да се срещнете със сродната си душа сега, затова бъдете сигурни, че сте готови да срещнете колкото се може повече хора между понеделник и четвъртък. Може да се наложи да поемете инициативата, когато срещнете някой, който ви интригува. Ако не друго, бихте могли да спечелите нов приятел за цял живот.​​​​​​​

Вижте още: Най-краткият IQ тест – само три въпроса

Скорпион

Тази седмица вие намирате гениални начини да купите това, което искате, и все пак да спестите пари. Това е отлично време за закупуване на имот или бизнес. В първата част на тази седмица може да сте в състояние да намерите добър стабилен доход, така че е добре да се огледате. ​​​​​​​

Вижте още: Най-добрата черта на всяка зодия

Стрелец

Това е отлично време да направите план или бюджет, за да спестите пари. Моментът е подходящ за инвестиране, закупуване на собственост или бизнес. Бъдете внимателни какво казвате или обещавате тази седмица, защото вероятно ще кажете нещо, което не мислите действително.​​​​​​​

Вижте още: Добра новина: в мозъка има бутон Изтрий

Козирог

Ако мислите за пътуване, това не е най-доброто време за това. Може да се наложи да направите компромис. Слаб период е точно зад ъгъла. Изглежда предстои време, в която няма да сте в кондиция и всичко ще върви надолу. 

Водолей

Тази седмица трябва да държите сметките си под контрол. Добре е да помислите за спестовна сметка. Вашият бизнес  е разширен, доколкото може да бъде за сега. Вашият доход остава стабилен до следващия месец.

Вижте още: 7 начина да се отървеш от негативната енергия

Риби

Следващата седмица е време да обедините и усъвършенствате това, което вече имате. Може да загубите пари.  Насладете се на това, което имате и се задоволявайте за сега. Може да има изненадваща покана идваща при вас за събитие следващия уикенд.​​​​​​​

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща