Седмичен хороскоп: 10 - 16 юни

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

10 Юни 2019

Овен

Тази седмица търпението ви лесно ще бъде изчерпано. Не допускайте други да се възползват от добрината ви и да погазват мнението ви в опит да се наложат. Отстоявайте позициите си, но без да влизате в излишни скандали. След сряда ще намерите баланса си и ще сте вдъхновени и пълни с идеи за нови проекти. В петък и събота ще трябва да се занимаете с някои въпроси, свързани със семейството, но неделя идва със страхотни възможности за забавления и романтика.

Телец

Някои финансови въпроси ще ви тревожат през тази седмица. Не е причина да изпадате в мрачно настроение, но премисляйте много добре следващите си ходове и не се хвърляйте в необмислени разходи. Крайно време е да погледнете в перспектива на нещата и да планирате по-добре живота си. Колкото и да ви е некомфортно в момента, бъдещето ви не е нещо, което да оставите на случайността. След сряда потърсете съвет от добър приятел, той ще ви помогне с правилните насоки. Отдайте се на близките си в събота и неделя.

6 неща, които не знаеш за кармата

Близнаци

Изправени сте пред някои сериозни промени и на моменти имате усещането, че сте напълно сами в начинанието си. Но това е просто усещане, не допускайте мрачни и негативни мисли да обземат съзнанието ви. Проявете упорство и търпение - нещата ще се наредят отлично за вас. След сряда намерете начин да разпуснете и да се отърсите от всички грижи. Направете нещо, което обичате - излезте с приятели, разходете се сред природата, организирайте си кратко пътуване. Именно така ще намерите вдъхновението, от което се нуждаете сега.

Рак

Има много начини да изразите себе си, а точно в момента ви трябва нов подход за това. Имате нужда от промяна, да покажете нещо ново на света и на хората около себе си. Монотонното, което се е загнездило в ежедневието ви, потиска творческата ви страна, а именно тя е един от най-силните ви козове. Намерете начин да я преоткриете. Пазете се от семейни проблеми и драми през втората половина на седмицата, не са ви необходими точно сега. Уикендът ще ви изненада с романтично предложение.

Photo by Jernej Graj on Unsplash

Банските на Лято 2019

Лъв

Подхождайте по-разумно с парите си през тази седмица. Не става въпрос да сте скъперници, но харчете умно, за да не изпаднете в неприятна ситуация. Във вторник и сряда ставате по-сантиментални и емоциите ще ви завладеят. Не се страхувайте да изразите онова, което чувствате, със сигурност няма да останете неразбрани. Само не допускайте да хвърляте емоциите си в крайности, всичко балансирано е добре за вас. Уикендът ви предлага забавления и приятни изживявания - не ги отхвърляйте заради по-странното си състояние през тази седмица.

Дева

Имате нужда от добри приятели в момента - само те могат да ви дадат онова, което ви трябва. А именно - разбиране, подкрепа и вяра във възможностите ви. Не се тревожете от това, че сте настроени по-философски в момента. Това е просто период, но ще имате нужда от малко помощ, за да се преминете без проблеми през него. В края на седмицата се връщате към нормалното си състояние - отново сте дръзки, решителни и смели. Обърнете внимание на дома си през уикенда.

Защо жените намират по-възрастните мъже за толкова секси?

Везни

Нещо хубаво ще ви зарадва тази седмица - без значение дали е вещ или жест от близък човек, приятни емоции няма да ви липсват. В работата няма да сте много концентрирани и нещата няма да ви се получават от първия път. Заредете се с търпение и бъдете упорити за нещата, които са ви важни. Романтиката заема своето място в живота ви след средата на седмицата, очакват ви страхотни изживявания. Петък ще ви затрупа с някои задачи, но опитайте да се настроите на любовна вълна за уикенда - ще бъде вълнуващ.

Скорпион

Не сте съвсем убедени, че знаете как да се справите с по-сериозно предизвикателство тази седмица. Ако не сте сигурни, че вашите методи ще подействат, поискайте съвет и приложете друг метод за отстраняване на проблема. Няма нищо лошо и страшно в това да потърсите помощ от другите. В дните около четвъртък личен проблем ще заеме съзнанието ви и ще насочите цялото си внимание към него. Опитайте се да го преодолеете без излишно напрежение, а през уикенда бъдете по-отворени за нови предложения и промени. Нещо интересно предстои.

Photo by S A R A H ✗ S H A R P on Unsplash

5 знака, че между вас има химия

Стрелец

Колебаете се как да постъпите в определна ситуация - премислете добре как ще е най-удачно да се справите с нея, за да не изникнат излишни усложнения за вас. Възможно е да сте малко забуксували в момента. Потърсете вдъхновение в нови места или хора, това ще ви даде така необходимата глътка свеж въздух и ще ви вдъхне нови сили за предизвикателствата пред вас. В четвъртък и петък взаимоотношенията ви с познатите и приятелите ще са сложни и няма да вървят съвсем гладко. Опитайте да избягвате по-сериозни конфронтации - това е последното, от което имате нужда в момента.

Козирог

Чувствате се сякаш сте на кораб в бурно море. Нещата около вас не са под контрол и ви се изплъзват постоянно. Опитайте се да сложите малко ред в живота си и подредете по-добре приоритетите си. Ако имате нужда от малко повече време за себе си, дайте си го в сряда и четвъртък. Само когато изчистите съзнанието си от всичко излишно, което ви затормозява, отговорите, които търсите, ще дойдат при вас. Уикенда прекарайте в приятна компания с приятели. Само внимавайте да не влизате в много излишни разходи.

Снимка на Виктория Бородинова от Pixabay

5 златни правила за отглеждане на здраво дете

Водолей

Намирате се в началото на нов етап от живота си. Не се чувствате съвсем комфортно от това и ви се иска нещата да се случват малко по-бързо. Но е важно да проявите търпение, за да се нареди всичко по най-добрия за вас начин. В дните след сряда се фокусирайте върху работата си, сега е моментът да докажете възможностите си и да се откроите. Уикендът ще е повече от приятен за вас, ако го използвате да направите всичко онова, което отдавна ви се иска, но все оставяте на заден план.

Риби

Мислите ви тази седмица ще вълнува един определен човек. Слушайте интуицията си, ако се колебаете как точно да постъпите, и не се страхувайте излишно. И все пак - при нужда от съвет, се допитайте до наистина доверен и близък човек, защото в противен случай някой може да се опита да ви подведе. В дните около сряда ще получите неочаквана подкрепа, която ще ви помогне да се придвижите по-напред в работата. Използвайте уикенда, за да си направите някои равносметки и да планирате следващите си големи ходове.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща