Седмичен хороскоп: 11 - 17 февруари

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

11 Февруари 2019

Овен

Усещате, че сте леко разколебани в този момент? И сякаш въпросите изглеждат повече от отговорите, които можете да намерите. Ако не сте сигурни в това, което правите, няма да е лошо да изчакате друг и по-подходящ момент, за да преследвате целите си. В случай, че действате прибързано сега, може да допуснете грешка, която да има отражение върху живота ви занапред. Наблюдавайте внимателно ситуациите и хората около себе си - съдбата сама ще ви подскаже кога да предприемете нещо. Знайте, че всичко идва при онези, които има търпение.

Телец

Има опасност да се отдадете на изкушение и да разрушите постигнатото с толкова усилия до момента. Бъдете достатъчно мъдри, за да прецените кое е добро за вас и да не се впускате в неща, които ще ви донесат само загуби. След средата на седмицата бъдете внимателни по отношение на парите си. Изобщо, сега е период, в който да си поставите някои ограничения и да не предприемате излишни рискове. Потърсете вдъхновение в стари идеи, които сте оставили настрана, може би сега е дошъл точно техният момент.

Вижте още: 6 мита, в които да не вярваш

Близнаци

Късметът ще е с вас тази седмица. В следващите дни ще се радвате не само на своите успехи, но и на придобивки по отношение на финансите ви. Опитайте се да не се главозамайвате от това и да не се впускате в излишни харчове. Моментът е подходящ за романтично изживяване - проверете дали на старо място не гори силен огън. Освободете място и за нови хора в живота си. Нови съмишленици могат да направят живота ви по-добър. В семейството се задава период на промяна, бъдете подготвени.

Рак

Тази седмица ще премине под знака на стари притеснения и тревоги. Колкото и нови идеи да имате, ще трябва първо да изчистите старите проблеми и да освободите съзнанието си за нови неща. Дайте си колкото време ви е необходимо и опитайте да сложите малко ред в работата и личния си живот. Дали не сте изпуснали края и не сте загубили посоката си? Ако съумеете да пренаредите картите си, шансът ще е на ваша страна. През уикенда планирайте пътуване, промяната ще ви се отрази добре и ще ви помогне да прочистите ума си.

Вижте още: Изумителни факти за сънищата

Лъв

Напрежението около вас е осезаемо и може да ви взриви още в понеделник, затова бъдете готови. Пазете се от удари под кръста, защото не всички около вас са настроени добре и искат да ви помогнат. Не правете ходове, освен ако не сте принудени, защото в този момент можете да направите грешното нещо и да загубите. Ако сте объркани и се нуждаете от съвет, допитайте се до приятел. Не позволявайте на миналото да ви влияе по негативен начин. Романтиката се доближава до вас през втората половина на седмицата, бъдете сигурни, че сте й направили достатъчно място.

Дева

До средата на седмицата всичко трябва да върви по начина, по който искате. Единственият недостатък е, че трябва да започнете разговори и планове, а в същото време сте разколебани да действате. Помислете каква може да е причината за моментната ви несигурност. Не пренебрегвайте близките си хора заради своите проблеми, някой ще се нуждае от помощта ви. Не го разочаровайте. Междувременно не се страхувайте да покажете уязвимостта си на любим човек. Семейните отговорности продължават да растат, но не се страхувайте, защото търсеният от вас отговор е на път.

Вижте още: 4 сигнала, че връзката ни се проваля

Везни

Не позволявайте на нещата да ви се измъкнат от самото начало на тази седмица. Ще бъдете замесени в странна ситуация, в която всички ще са подвластни на емоциите, а вие ще сте здравият разум. Не позволявайте да ви разколебават и следвайте собствените си цели и виждания за нещата. Сега сте много заети със собствените си планове и идеи, които трябва да започнете да прилагате тази седмица. В края на седмицата половинката ви може да се нуждае от допълнителна нежна грижа, бъдете готови да се притечете на помощ.

Скорпион

Хората не са склонни да се вслушват в мнението ви точно сега, но не бързайте да се ядосвате. Опитайте се да бъдете разумни и да докажете правотата си без излишни пререкания. След сряда не хвърляйте пари на вятъра, въпреки че изкушението ще е голямо. Възможно е да изникнат нови предложения както в работата, така и в личен план, но не бързайте да ги приемате и да се впускате в тях - развитието им е доста съмнително. Помислете за нова положителна промяна - уменията и талантите, които може би е време да отключите, няма да сбъркате...

Вижте още: 7 признака, че той си пада по теб...много!

Стрелец

Парите излитат толкова бързо, колкото идват. Можете да се обадите на приятели, които да ви помогнат след средата на седмицата, когато ще бъдат в по-възприемчиво настроение. Следващата седмица изникват неочаквани разходи, така че бъдете внимателни и заделете нещо за всеки случай. През втората половина на тази седмица слънцето влиза в знака. Бъдете готови да отворите сърцето си с ново съзнание, че макар да сте изправени пред нови отговорности, вие също сте благословени с нови възможности. Има специални енергии, които да ви помогнат в ситуация, която може да изглежда трудна. Слушайте информацията, която вселената се опитва да споделя с вас по това време. Тайните разкриват начина, по който можете да намерите щастието.

Козирог

Това е много натоварена седмица, с много обиколки и много посещения. Артистичното вдъхновение може да ви удари във вторник, за да сте готови да реализирате вашите идеи. Имате много добри идеи сега и много енергия. С напредването на седмицата ще откриете, че животът е малко по-забавен от това, което очаквате. Ограниченията от последните 12 месеца се вдигат и сте готови да влезете в зоната на радост, щастие и хармония. Всичко, което изглежда невъзможно, идва към вас като с магия. Това не е магия. Просто влизате в момент на движение. Любовта изглежда малко по-сладка в момента.

Вижте още: Без какво не можеш според зодията?

Водолей

Следващите дни вие сте отговорен за всички въпроси, които трябва да бъдат решени. Не прекалявайте с ангажиментите, които сами поемате. До края на седмицата ще имате чувството, че целият свят иска нещо от вас. Не, истината е, че трябва да се доверите на света, за да ви даде не само това, от което имате нужда, но и това, което искате. Това е време на чудесен късмет, ако сте готови да се изправите пред страха от отхвърляне, като попитате. Има шанс нещо, което изглежда невъзможност, да се окаже страхотна възможност.

Риби

Трябва да приключите всички висящи задължения още тази седмица. Всичко, което остане за следващата, ще се случва два пъти по-трудно. Следващите седмици има опасност да се появят проблеми, свързани с документи, бъдете особено внимателни в тази посока. Слушайте сърцето си тази седмица, тъй като ви предава много важно послание. Бихте могли да откриете прекрасни нови приключения, но трябва да сте отворени към тях, за да не ги пропускате.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща