Седмичен хороскоп: 11 - 17 юни

Автор: New Me

10 Юни 2018

Овен

Планетарната тенденция показва, че тази седмица трябва да прекарате известно време в природата, докато мислите за вашите намерения. Може да бъдете изненадани, когато получавате послание от любим човек, тъй като то може да ви насочи към ново самосъзнание. Просто знайте, че не сте сами. Въпреки че не можете да го видите сега, много неща се случват зад кулисите, за да ви помогнат в начинанията ви. Всичко, което можете да направите, вече се движи от само себе си. Скоро ще ви бъде дадена възможност да проявите целия си потенциал и талант.

Вижте още: 10 признака за негативна енергия наоколо

Телец

Позицията на планетите показва, че всичко се развива към благословена промяна. Две неща са със сигурност - спокойствие и по-гладък път напред. Когато слушате и следвате вашия вътрешен глас, се появява голяма промяна в живота, която ви носи благословии. Време е да предприемете действия, за да откриете изгубеното си аз. Пригответе се да блесне вашата божествена светлина!

Близнаци

Тази седмица е времето, когато трябва да се върнете и да доразработите някои стари начинания. Ще бъдете отворени за напътствие, което ви води до непредвидено неочаквано изобилие. Имайте предвид, че това ще пренаредите основните ви приоритети. Ще бъде от решаващо значение да се доверите и да следвате подновените си страсти в любовния си живот, кариера и здраве. Всичко, което чувствате в сърцето си, не е еднозначно. Също така ще усетите подобрение в отношенията с родителите и децата. Страхотна седмица ви очаква!

Вижте още: Зодиите с най-силна интуиция

Рак

Тази седмица е идеалното време, за да изчистите всички затруднения, които ви заобикалят. Това движение ще доведе до положителна нова енергия във всички насоки. Накрая вие се появявате в истинското си Аз, докато сте превъзмогнали натиска на промяната. Планетите ви показват, че всичко ще бъде наред, че вие, вашите близки и вашите притежания сте сигурни и защитени. Всичко се случва точно както се предполага, със скрити благословения, които скоро ще разберете. Оставете старите неща, така че новото да може да мине.

Лъв

Позицията на планетата показва, че музиката ще бъде истинската магия за вас тази седмица. Всичко, което бихте искали да се прояви бързо - използвайте музиката, за да я предадете на звукова вибрация. Докато избирате различни песни за всяко желание, обърнете внимание на вашето вътрешно спокойствие. Останете верни на себе си, само така ще стигнете до целите си бързо. Докато търсите истината, ще откриете всичко, което ви е необходимо, за да можете съвсем скоро да свирите на нова мелодия.

Вижте още: Зодиите, които ще изживеят страхотно щастие това лято

Дева

Тази седмица е време да си почине умът. Тишината е добър начин за самосъхранение. Важно е да бъдете честни със себе си по отношение на вашето здраве, благополучие и духовен растеж. Заобиколете се с положителни хора и ситуации и избягвайте отрицателността. Положителната енергия ще бъде възстановена, когато забележите, че имате енергията само за това, което наистина искате да направите. Като се грижите за себе си, вие възстановявате силата си и получавате възнаграждение на труда си. Изчистете ума си, защото сбъдването на мечтите ви е точно зад ъгъла.

Везни

Време е за удовлетворение от това, което имате, а не копнеж за все повече и повече. Разходете се в природата и забележете малките неща. Налага се да се разделите със стария си начин на мислене за успеха. Влезте във вашата вътрешна сила и следвайте ръководството на сърцето ви. Това е време на самолюбие, самоприемане и самоподдържане, тъй като просперитетът идва към вас сега. Той е просто наградата за вашата вяра и усилия.

Вижте още: 12 невероятни психологически факта

Скорпион

Това е страхотна седмица да поиграете с дете, защото децата са най-големите ви учители. Също така, щастлива промяна или добавка идва към вашето семейство. Най-накрая е постигнат мир в мислите, тъй като са преодоляни тежки семейни въпроси. Вашата вътрешна сила се увеличава. Докато събирате ресурси, имайте предвид, че Плутон е в Овен и помага на сърцето ви да се лекува, така че може да започне и нова глава в любовния ви живот. Това би могло да бъде нов партньор или да се разпали любовта в сегашните отношения.

Стрелец

Планетарната тенденция показва, че е време да погледнете вътре в себе си и да проучите възможностите си. Отлично време е да направите промени. Вие се намирате в цикъл на духовно израстване, докато се учите да практикувате моментно осъзнаване. Добре е да се опитате да виждате и гледната точка на другия човек. Задайте си въпроса какво искате повече – винаги да бъдете прави или да бъдете щастливи?

Вижте още: Какъв си според цвета на очите

Козирог

Време е да възкресите детска мечта. Имате важна житейска цел, включваща комуникация и изкуство. Търсите вътрешната истина и знаете, че сте роден предприемач. Моля, не позволявайте на несигурността да ви задържи далеч от мечтата. Вие сте заобиколени от магически възможности, докато вземате няколко дълбоки вдишвания и издишвате бавно, за да събудите енергията си.

Водолей

Вие сте в края на един цикъл в живота си и предстои следващата ви стъпка. Вие сте в позиция на овластяване, тъй като е безопасно за вас да бъдете пълни с власт. Бъдете готови да изградите солидна основа, която ще бъде плодородна основа за успех и развитие. Не забравяйте да бъдете благодарни за всичко, което ви се случва, защото  благодарното сърце привлича повече радост, любов и просперитет.

Вижте още: Супер интересен тест: Избери си символ!

Риби

Сега е моментът да потърсите спокойствие, като проведете честен разговор сами със себе си. Заслужавате време за собствения си живот. В тази тишина на мисълта, новите интуитивни и духовни преживявания променят начина, по който виждате света и себе си. Обърнете внимание на повтарящите се физически и емоционални чувства, тъй като те означават божествено напътствие. Марс и Венера сега образуват връзка. Това категорично предполага ясна промяна за по-добро.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща