Седмичен хороскоп: 12 - 18 август

Photo by Atikh Bana on Unsplash

Photo by Atikh Bana on Unsplash

Автор: New Me

12 Август 2019

Овен

В понеделник и вторник нямате равни. В работата ви всичко ще върви повече от чудесно, стига да положите малко усилия. Не се лишавайте от нови контакти и опитайте да попаднете в полезрението на правилните хора. Това може да се превърне в истински трамплин за вас и работата ви. Седмицата ще е изключително благоприятна, за да се впуснете в следване на големи цели. През уикенда помислете за пътуване с близки или приятели. Това е точно нещото, от което се нуждаете след натоварената седмица.

Телец

В началото на седмицата се постарайте да запазите хладнокръвие и да проявите повече търпение. Претенциите на околните са на път да ви извадят от равновесие в понеделник и вторник. Ако излезете спокойно от ситуацията, рискувате по-малко, отколкото ако предизвикате скандал. В сряда нещо ще отприщи колебания у вас, но това бързо ще отмине. Четвъртък и петък вече ще са доста по-приятни. Уикендът ще е динамичен, ще имате страхотни възможности да се забавлявате. Възползвайте се от тях.

Кой филм си според зодията?

Близнаци

Не трябва да позволявате на дребните тревоги да ви обземат. През тази седмица ще ви очакват дни на големи успехи и придобивки. Ще получите, каквото поискате, но не трябва да налагате мнението и волята си прекалено агресивно на другите, защото може да предизвикате излишно напрежение и да затрудните работата си. Около сряда нещата ще се променят и ще постигате по-трудно целите си, а дори всекидневните задачи могат да изискват повече усилия. Събота и неделя обаче ще компенсират всичко – общуването с  околните ще е приятно и ще се получава с лекота.

Рак

В началото на седмицата не се чувствате в кондиция, трудно ви е да подредите правилно задачите и приоритетите си. Опитайте се да влезете в ритъм, макар че в понеделник и вторник това ще ви е доста трудно. След средата на седмицата няма да сте много социални и ще е по-добре да се отдадете на занимания за самите вас. А и едва ли ще сте най-добрата компания точно тогава за кино или вечеря. С уикенда обаче настроението ви значително ще се подобри и ще сте готови да се забавлявате с приятели отново.

Невероятната Грета Гарбо като Мата Хари във филма от 1931 г.

Фаталната Мата Хари - куртизанка, шпионин и легенда

Лъв

Много ви е трудно да се заловите за работа в началото на седмицата. Чувствате се по-уморени и определено имате нужда от малко почивка или по-далечно пътуване, за да влезете отново във форма. Това е свързано и с желанието ви за промяна. Помислете си в какъв аспект точно искате тя да се случи. Не разчитайте на други хора да поддържат мотивацията ви – повечето ви близки и приятели са на съвсем друга вълна в момента. Намерете това, което ще ви поддържа в кондиция, и просто го направете.

Дева

В понеделник и вторник се чувствате буквално притиснати от всички задачи в работата и задълженията ви към близките. Тъй като сте от хората, които приемат сериозно отговорностите си, не оставате спокойни, докато не свършите всичко, както трябва. Затова и към средата на седмицата всичките ви усилия ще се увенчаят с успех. А след сряда за вас започва и забавната и далеч по-приятна част от седмицата. Ще се наслаждавате на общуването с околните, а на хоризонта се задава и нещо изключително романтично. През уикенда нищо няма да ви се опре и ще направите всичко, което сте си набелязали.

Photo by NeONBRAND on Unsplash

Знаците, че всичко между вас е приключило

Везни

Седмицата ще започне добре за вас, а малките препятствия няма да успеят да ви отклонят от пътя ви. Приятелите и близките ще са около вас в дните, в които ще имате нужда от малко повече подкрепа. Към сряда обаче е възможно нещо да ви извади от релси и да загубите баланса си за малко. До петък ще сте малко по-емоционални от обикновено. Но в събота вече всичко ще е наред и ще се върнете към обичайното си настроение, а неделният ден ще е чудесен.

Скорпион

Новата седмица ще ви поднесе интересно предизвикателство. Дори другите да ви предупреждават да се отдръпнете, ако чувствате, че рискът си заслужава, тогава действайте. Трябва само да обмислите внимателно детайлите. В периода от сряда до петък няма да е зле да обърнете малко повече внимание на личния си живот. Дали там не назрява проблем? В работата ще спечелите разположението на важен за вас човек. Опитайте се да балансирате натоварената седмица с малко почивка през уикенда. Малко, защото и тогава ще изникнат задачи и дребни проблеми за решаване.

Снимка на NakNakNak от Pixabay

6 уникални забавления в София през лятото

Стрелец

От вас струи увереност и сила в началото на седмицата. Вдъхвате доверие на околните, а това ви кара да се чувствате добре. Положителната ви нагласа ви прави още по-желана компания за другите, затова не се изненадвайте, ако получите дори неочаквани покани. Нещата ще се успокоят около сряда, когато ще оставите по-еуфоричното настроение, за да се захванете с по-сериозните задачи. В четвъртък и петък ще ви е необходимо да обърнете малко повече внимание на себе си. Уикендът ще ви изненада с ново, но много интересно запознанство.

Козирог

В началото на седмицата сте заредени с нови емоции и пълни със смели идеи. Доста е вероятно някои от тях да се сторят направо невъзможни за изпълнение на околните. Не хвърляйте излишно енергията си на прекалено много места. Изберете си проектите, които ви вълнуват най-много, и се заемете с тях. Неочакван успех ще ви споходи в средата на седмицата. В четвъртък и петък нещата ще продължат да ви се случват по най-добрия за вас начин. Уикендът ще ви предложи романтично изживяване, насладете му се.

Проучване: Кучето е най-добрият партньор за сън

Водолей

Ще се сблъскате със силни характери в понеделник и вторник. Всеки ще има своята визия за нещата и ще иска всичко да стане по неговия начин. Опитайте да извоювате своите позиции. В периода от сряда до петък ще се сблъскате с лични проблеми и всичко друго ще остане на заден план за момент. През уикенда се погрижете малко повече за здравето си и намерете начин да си починете.

Риби

В началото на седмицата излизате срещу силна конкуренция за нещо, което много искате. Това обаче не означава непременно нещо лошо. Напротив, ако изиграете правилно картите си, победата ви ще е още по-сладка. След сряда опитайте да покажете и другата си страна, не само много амбициозната. Бъдете по-отзивчиви, за да натрупате още повече точки в актива си. През уикенда ваш близък може да се нуждае от помощ.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща