Седмичен хороскоп: 12 - 18 октомври

Снимка на Сергей Горбачев от Pixabay

Снимка на Сергей Горбачев от Pixabay

Автор: New Me

12 Октомври 2020

Овен

Комуникацията ще е особено важна за вас в този период. Имате нужда да изясните проблемите с другите, но подбирайте внимателно думите си, за да не стигате до излишни пререкания. Опитайте се да подредите мислите си възможно най-бързо в трудна ситуация. В средата на седмицата нови идеи завладяват съзнанието си, остава да намерите време за реализацията им. Плановете за финансово израстване са в центъра на вниманието ви през уикенда.

Телец

В началото на седмицата усещате порив за промяна. Защо не започнете, като подобрите всекидневната си среда, като добавите нещо ново и красиво в дома или офиса си, за да му се наслаждавате. Към средата на седмицата ще сте все по-отворени за промяна и в други аспекти на живота ви, възползвайте се максимално от възможностите, които ви се поднасят. В последните дни на седмицата в живота ви ще влязат нови хора.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Близнаци

Тази седмица задачите около вас сякаш няма да имат край и ще започнете да се чувствате малко напрегнати и уморени. Бъдете внимателни да не объркате нещата от прекомерно претоварване, дайте приоритет на най-важните задачи, а останалите оставете за по-натам. В средата на седмицата може да изпаднете в сложна ситуация. Ако забележите наченки на неприятности, не се колебайте да им обърнете внимание. Шестото чувство не ви лъже. Уикендът, за сметка на това, ще е спокоен.

Рак

Тази седмица може да е малко нестабилна за вас и да изпитате широк спектър от емоции. Вашите чувства и вашият интелект може да са в противоречие в следващите дни. Умът ви се противопоставя на това, което дълбоко чувствате. Трябва да потърсите начин да възвърнете баланса си, иначе рискувате да бъдете крайно объркани. Говорете с доверен човек. През уикенда опитайте да си откраднете време само за вас. Време е за равносметки.

Шумна си? Добре е за здравето

Лъв

Нещо или някой е в състояние да ви изкара от кожата ви в следващите дни. Пазете се от зложелатели през тази седмица. Хората в живота и в работата ви трябва да се съобразяват и да стоят настрана, ако не искат да изпитат гнева ви. Вие сте готови да кажете на света какво мислите. Опитайте се да потушите страстите след средата на седмицата - тогава ви предстоят важни събития и не е добре да взимате решения, ако не сте в хармония със себе си. През уикенда си дайте почивка.

Дева

От известно време размишлявате върху някои аспекти от живота си, но подреждането на спорните ситуации няма да стане бързо. Заредете се с търпение и обмисляйте добре ходовете си. Когато става въпрос за вашия свят, не прибързвайте. Все пак не бъдете крайно критични към със себе си. Мислете малко повече за вас самите, когато подреждате живота си - вие трябва да сте си приоритет в повечето ситуации. През уикенда направете нещо, което да ви презареди психически и емоционално.

Photo by Pablo Merchán Montes on Unsplash

Трите най-важни неща за всяко хранене

Везни

В началото на тази седмица имате силна нужда да изразявате себе си по някакъв нов начин. Изпробвайте нови неща, потърсете си интересни хобита или развлечения. Резултатът ще е особено благоприятен и ще ви помогне да сте в хармония със себе си. В средата на седмицата любовта, романтиката и социалният живот ще са във фокуса ви. Обърнете им малко повече внимание. През уикенда обмислете кратко пътуване - ще ви се отрази страхотно и ще намерите някои отговори, които търсите отдавна.

Скорпион

През тази седмица с партньора си или с човек, когото харесвате, имате нужда да се отдадете на комуникация и да уточните някои недоразумения. Бъдете внимателни думите да не изпреварват мислите ви. Нямате нужда от допълнително напрежение точно в този период. Към сряда си дайте достатъчно време, за да обмислите любопитно предложение - послушайте интуицията си. Отдайте се на забавления в края на седмицата, имате нужда от разнообразие и приятни емоции.

Снимка на engin akyurt от Pixabay

Как да изберем перфектния парфюм?

Стрелец

Добрите новини ви следват, където и да отидете. Дори в началото да не го усещате точно така и да ви трябва време, за да осмислите някои промени. Всичко, което ви се случва в следващите дни, ще е за добро и ще работи във ваша полза. Към средата на седмицата ще имате силно влияние върху хората, така че се възползвайте, за да постигнете по-лесно целите си. Благоприятните условия са на ваша страна. Дайте си възможност да се насладите на ситуациите и хората в живота ви през уикенда. 

Козирог

Бъдете внимателни в следващите дни за неща, касаещи финансовите ви въпроси. Направете си добра сметка за нещата и не планирайте действия, за които ще са ви нужни сериозни средства. Ще имате нужда от парите си в следващ етап, затова не ги пилейте. В средата на седмицата бъдете внимателни към задачите си, защото не е изключено нещо да се обърка и да рефлектира върху вас. Поработете върху връзките си с другите през уикенда. Общувайте и се насладете на момента.

Снимка на TeroVesalainen от Pixabay

Предизвикателство: Тествай ума си с 10 гатанки

Водолей

В следващите няколко дни обърнете внимание на по-сериозните аспекти от живота ви. Нещо в работата и финансовите ви цели може да ви се изплъзне и да произтекат някои проблеми от това. Малки недоразумения с околните могат да повлияят негативно на енергията ви към средата на седмицата, затова се пазете от излишни спорове и недоразумения. Погрижете се за здравето си след петък. Загрижеността за романтичния ви живот ще заеме мислите ви през уикенда. 

Риби

Откъснете се за малко от околните и си дайте време за равносметки през тази седмица. Имате нужда да се изолирате за кратко и да намерите своите отговори за определени ситуации около вас. Към средата на седмицата добрите новини идват през вашия партньор. Не са изключени и финансови приходи, които да ви зарадват. Към петък сте отново в хармония със себе си и сте готови да срещате нови хора. Приветствайте промените в този период, ще са за добро.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща