Седмичен хороскоп (12 – 18 юни)

Автор: New Me

12 Юни 2017

Овен

Обърнете внимание на здравето си. В началото на седмицата ще се почувствате изтощени и без всякаква енергия. Вероятно работата и допълнителните задачи са ви дошли в повече. Помислете си кои са нещата, които обичате да правите и ви зареждат положително, и се отдайте на тях. В четвъртък и петък най-накрая късметът ще ви усмихне и ще се доближите до целта, която сте преследвали от доста време. Уикендът ще е приятен и ще получите онова, което желаете, с лекота.

Телец

В понеделник напрежението във въздуха е толкова голямо, че не можете да се отървете от него, където и да отидете. Началото на седмицата ще е подвластно на негативните емоции около вас. Страстите и ревността ще ви дойдат в повече. Към сряда се очертава нещо приятно, което ще ви разсее. Очаква ви интересно запознанство. В четвъртък и петък е време да помислите за пътуване. Ако не сте планували такова, сега е моментът да го направите. Уикендът ще е изпълнен със странни ситуации, а общуването с околните няма да става с лекота.

Близнаци

Новата седмица може да ви донесе някои трудности. Важно е да сте много концентрирани и да преценявате бързо ситуациите, но просто не сте в кондиция. Помислете какво ще ви вкара във форма отново и ще прочисти натовареното ви съзнание. Заложете на спорт или любимо занимание. Около сряда важни за вас хора може да се обърнат за помощ към вас, да ви потърсят съвет или съдействие за появил се проблем. Пазете се от подводни камъни в четвъртък и петък, трудностите за седмицата няма да са приключили. През уикенда ще се зарадвате на неочаквана среща.

Рак

Навлизате във важен период, в който – ако проявите несигурност или съмнения в силите и способностите си, може да изтървете голяма възможност за вас. Едновременно с колебанията си, във вторник и сряда може да се сблъскате и с физически дискомфорт – не се чувствате добре, а енергията ви сякаш се е изцедила. Намерете начин да си починете, а защо не и да планирате екскурзия. В събота и неделя отново ще намерите сили да се видите с приятели и да възобновите социалните си контакти.

Лъв

Нещо отдавна забравено от вас ще изплува на повърхността в началото на седмицата. Приемете го спокойно и не се поддавайте на емоциите, които може да предизвика. След сряда идва моментът за романтични изживявания – любовният ви живот ще е в разцвет. Ако имате половинка, планирайте пътуване заедно. Ако сте сами, ще се зарадвате на неочаквано романтично изживяване. В петък трябва да действате хладнокръвно и рационално, ако искате да постигнете нещо в работата си. През уикенда ще ви се наложи да бъдете търпеливи.

Дева

В понеделник ще усетите, че сте малко по-емоционални от обикновено и се вълнувате силно от всяко нещо. Във вторник и сряда, все още подвластни на емоциите, ще се осмелите да попитате нещо лично, което ви вълнува. Отговорът ще е важен за вас. В работата не трябва да се разсейвате, защото ще имате доста неща за вършене и не е моментът за грешки. Така че до петък бъдете нащрек. За сметка на това, уикендът се очертава наистина хубав и наситен с положителни емоции.

Везни

Парични въпроси ще ви занимават в началото на седмицата. Нещо ви притеснява, но не е необходимо да се тревожите твърде много – проблемът ще се реши. В сряда е време да обърнете внимание на приятелите си. Именно в разговорите с тях ще откриете отговора на нещо, от което се нуждаете в момента. В четвъртък и петък ще трябва да сте много концентрирани в работата си, тъй като ще ви следят изкъсо. Уикендът ви предлага романтика и забавления.

Скорпион

Динамична и натоварена започва седмицата за вас. Каквото и да се изпречи на пътя ви обаче, ще успеете да се справите с него. Изпъквате пред останалите с уменията и далновидността си. Това със сигурност няма да остане незабелязано. В четвъртък и петък не трябва да се отказвате пред нищо и усилията ви ще се увенчаят с успех. Ще си намерите много силни и влиятелни съмишленици. А това ще е началото на нещо голямо.

Стрелец

В понеделник може да имате нужда да останете сами, за да премислите дадена ситуация. Това не означава, че ще сте нещастни, а просто, че трябва да обмислите по-внимателно случилото се. Във вторник и сряда вече ще сте в настроение за излизания с приятели и ще подобрите социалните си контакти. В четвъртък и петък пестете повече парите си и внимавайте да не влезете в излишни необмислени харчове. Събота и неделя отварят възможност да срещнете нов приятел.

Козирог

Има ли нещо, което сте опитвали да направите много пъти досега, но по една или друга причина не сте успявали? Е, сега е вашият момент – усилията ви няма да са напразни и ще се справите и с това предизвикателство. Успехът ще ви накара да преосмислите и останалите си цели – дали не е време за промяна? След това ще се отдадете на заслужена почивка, предстои ви период на удоволствия и романтика, не го пропускайте.

Водолей

Началото на седмицата ще е по-емоционално за вас. Не можете да сдържате чувствата си в някои ситуации, но се постарайте да не ги демонстрирате пред хора, които ще се възползват от това. Във вторник и сряда ще се наложи да помогнете на близък, който ще се нуждае от съвет и подкрепа.  В четвъртък и петък ще сте малко по-изморени, но за сметка на това уикендът се очертава доста приятен. Може да го използвате, за да направите нещо ново за вас – спонтанно.

Риби

Понеделник не е подходящ за непредвидени промени в плановете. Придържайте се към първоначалната си програма – не променяйте срещите, местата и хората, с които ще се виждате. Във вторник и сряда не е изключено да се сблъскате с проблеми в работата и по-специално – с шефа ви. Към края на работната седмица обаче нещата ще се наредят и ще получите по-благосклонно отношение от ръководството. През уикенда няма да имате много време за почивка, защото ще ви потърсят за помощ.

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща