Седмичен хороскоп: 13 - 19 януари

Снимка на Mark Mook от Pixabay

Снимка на Mark Mook от Pixabay

Автор: New Me

13 Януари 2020

Овен

Може да сте в настроение за повече време насаме със себе си. Ако това е, от което се нуждаете в момента, дайте си го. Но имайте предвид, че ще навлезете в силно романтичен период в следващите дни, който може да продължи до първата половина на февруари. Така че ако искате раздвижване в личен план, не се изолирайте напълно от света. След 16 януари е удачен момент за стартиране на нови начинания и успешни взаимодействия с колеги и познати. Огледайте се за интересни проекти.

Телец

Ако не сте напълно удовлетворени в личен аспект или пък сте необвързани, трябва да сте наясно, че ще имате възможност да промените това в настоящия период. За целта обаче общуването и излизането с повече хора е ключът. В работата ви няма да липсват предизвикателства, но с малко помощ от правилните колеги или приятели ще ги преодолеете. Затова не допускайте затрудненията в офиса да ви влияят твърде силно и да ви потискат. Около 14 януари нещо хубаво може да ви сполети, огледайте се за възможности.

Какво се крие зад паник атаките?

Близнаци

На 13 януари ще навлезете в благоприятен за вас период, който може да продължи до 7 февруари. Дори на пръв поглед да не ви изглежда така, в крайна сметка нещата ще се нареждат по най-добрия за вас начин и всичко ще се случва по определена причина. Погледнете малко по-философски на този етап и опитайте да извлечете най-доброто от него. Ще ви бъдат дадени нови възможности за развитие след 16 януари, така че бъдете отворени за нови предложения и изследване на непознати аспекти от живота ви.

Рак

Няма да сте напълно удовлетворени в личен план и в общуването с близки приятели в периода до 7 февруари. Навлизате в етап, в който комуникацията с важни за вас хора ще е по-сложна и нещата няма да се подреждат точно така, както ги искате. Това обаче не е причина да се отчайвате и разстройвате, насочете енергията си към нещо друго - работа или хобита. Това ще ви донесе далеч по-голямо удовлетворение и дори неочаквани успехи. В дните около 16 януари обърнете повече внимание на здравето си.

Photo by Jarosław Kwoczała on Unsplash

НА ИНАТ: Защо американците още мерят по Фаренхайт?

Лъв

В този период е важно да поставите правилно приоритетите си и да насочите енергията си към точните неща. Не се хвърляйте в излишни проекти и идеи, които няма да ви донесат нищо повече от умора и разочарование, преценявайте добре ситуациите и хората, с които се захващате. На този етап най-ключовото е да останете концентрирани и да запазите фокуса си върху наистина перспективните дейности в живота ви. Ако се нуждаете от разнообразие и забавление, потърсете го сред приятелите.

Дева

Насочете вниманието си към взаимоотношенията с важни за вас хора в следващите дни. Ако смятате, че може да подобрите ситуацията с тях и да засилите връзката си, опитайте да го направите. Нуждаете се от повече хармония и спокойствие около себе си, а това може да се постигне през по-добрите отношения с околните. В периода след 16 януари обърнете внимание на себе си и здравето си, не пренебрегвайте нищо, което може да ви накара да се чувствате зле или потиснати, важните трябва да сте вие.

5 знака, че сте много интелигентни

Везни

Опитайте се да овладеете чувствата и емоциите си в следващите дни. Те няма да са най-добрия ви съветник и в предстоящия период могат да ви донесат само проблеми. За важните решения слушайте единствено разума и трезвата си преценка, това е единственият начин да се предпазите от грешка. Също така не допускайте чуждото поведение да ви влияе прекалено силно - подминавайте опитите да ви извадят от равновесие. Вместо върху другите, фокусирайте се само върху себе си и своите желания.

Скорпион

Очаква ви една много добра и щастлива седмица в личен план, ако й позволите да бъде такава. Не се поддавайте на негативни мисли и емоции, фокусирайте се само върху възможностите за развитие около себе си и се обградете с позитивни хора. Навлизате в етап, в който вие ще сте водещата сила в личен план и само от вас ще зависи как ще се развие ситуацията в живота ви. Премисляйте добре действията си и не допускайте на трети страни да се месят в личните ви взаимоотношения.

Защо Джейн Остин никога не се омъжва?

Стрелец

В началото на тази седмица ще намерите неочаквано решение за проблем, с който не сте могли да се справите известно време. Недейте обаче да мислите прекалено много за него, защото това може да ви направи несигурни. Най-добре се посъветвайте с близък или приятел, за да получите допълнителна подкрепа. След сряда вече ще сте далеч по-спокойни, а в края на седмицата вниманието ви тотално ще е привлечено от обекта на вашите желания. През уикенда се подгответе да отметнете няколко бързи задачи.

Козирог

Седмицата ще започне малко по-трудно за вас. Няма да можете да се концентрирате върху задачите си и в следващите дни ще се натрупат доста неща, които ще трябва да отметнете. Това моментно затруднение обаче не бива да ви спира да отделите необходимото време и внимание на приятелите и близките си. След сряда отново сте уверени и се справяте с много неща наведнъж – работа и забавление. В края на седмицата забавете темпото, а през уикенда ще сте в плен на романтиката и любовта.

5 зодии, които ги очакват големи промени през 2020

Водолей

Не поемайте излишни рискове тази седмица и обмисляйте добре решенията си, преди да действате. Възможно е да се наложи да се притечете на помощ на приятел, който е допуснал сериозна грешка. Към сряда бъдете внимателни в това какво и как казвате, може някой да изтълкува думите ви погрешно и да си навлечете излишни проблеми. В петък вече всичко е доста по-спокойно. Уикендът е време за приятни излизания, срещи с интересни хора и изненади.

Риби

Началото на седмицата няма да е особено лесно за вас. Каквото и да подхванете, ще ви е трудно да го завършите и ще са нужни доста повече усилия от обикновено. Около сряда общуването с приятели ще ви помогне много и ще ви вдъхне нови сили и увереност. Към петък във вас ще се зароди съмнение за нещо, но не бързайте да отсъждате, а съберете достатъчно факти, които да ви помогнат да вземете решение. В събота и неделя ви очакват нови запознанства.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща