Седмичен хороскоп: 15 - 21 април

Photo by Fezbot2000 on Unsplash

Photo by Fezbot2000 on Unsplash

Автор: New Me

15 Април 2019

Овен

Дори да не сте в особено добра кондиция или настроението ви да е било по-лошо в предходните седмици, следващите дни ще ви извадят от това състояние. Задава се нещо ново в живота ви, а приключението ще е наистина голямо. В средата на седмицата не отказвайте съвет или помощ - всичко, което получите от околните, ще работи във ваша полза. В работата сте в стихията си, а успехът ви в четвъртък и петък е сигурен. През уикенда си дайте време само за себе си, починете си добре и не се нагърбвайте с безброй задачи.

Телец

Бъдете внимателни и не се предоверявайте на хората около вас. Без дори да подозирате, някой ви е вкарал в схемата си, с цел да изпъкне самия той. Пазете се от грешки и наблюдавайте хората около вас. В средата на седмицата насочете съзнанието си към нещо далеч по-приятно. Дали не е време да организирате кратко пътуване, за да си починете? Не е необходимо да е скъпо, за да не се притеснявате за финансовото си състояние след това. Просто намерете начин да се откъснете от работата и напрегнатото ежедневие. Краят на седмицата е време за приятни хора и споделяне, дали с приятел или с половинката ви - подарете си положителни емоции.

Каква личност си според египетския хороскоп?

Близнаци

С близък човек (възможно е да е партньорът ви) сякаш сте на различни етапи. Има и такива моменти, не унивайте, просто си поговорете искрено. В задачите си действайте решително. Можете да постигнете всичко, което си наумите, но за целта ще е нужна увереност. Към сряда и четвъртък определени събития ще ви накарат да си направите някои равносметки. Помислете добре на какъв етап сте и какво желаете от живота си. Уикендът е време да направите нови планове и да следвате сърцето си.

Рак

Сякаш източниците ви на енергия са на привършване. Имате усещането, че нещо в личния или любовния ви живот не е както трябва, но ще ви е необходимо време да осъзнаете какво точно. Направете си нужните равносметки, без да прибързвате. Към сряда имате нужда да останете за малко насаме със себе си. Откъснете се от всичко, което ви натоварва. Краят на работната седмица е време за нови контакти и запознанства, ще са ви от полза. За уикенда си намерете източник на вдъхновение и му се посветете изцяло.

Снимка на 동철 이 от Pixabay

Титаник: Историята на кораба - ковчег

Лъв

Нуждаете се от раздвижване в личния живот. Обърнете внимание на себе си и своите желания и нужди. Ако искате пътуване и романтика, поработете в тази посока, звездите ще са благосклонни. В сряда се погрижете малко повече за здравето си. Не бива да го оставяте твърде дълго на заден план заради текущи задачи. Четвъртък и петък ще са изпитание за търпението ви, но ако успеете да се овладеете, всичко ще приключи благополучно за вас. Уикендът ще е приятен и продуктивен.

Дева

Лидерските ви умения се пробуждат през тази седмица. Знаете точно какво и как да направите, така че действайте без колебание. В сряда ще сте повече като на автопилот. Послушайте интуицията си, ако не сте сигурни за нещо, и вижте къде ще ви отведе тя. Към петък ще изникне ситуация в личния ви живот, над която трябва да вземете контрол, за да не прерасне в сериозен проблем. Уикендът е време за приятни хора и излизания. 

Колко точно отнема да преодолееш раздялата?

Везни

Въпреки че няма да липсват предизвикателства през тази седмица, ще успеете да намерите баланса си, както винаги. Нищо не е в състояние да ви извади от равновесие, не го забравяйте. Към сряда е нужно да забавите темпото и да си дадете малко повече време за справяне с определена ситуация. В края на седмицата нещо романтично се задава на пътя ви, бъдете отворени за нови изживявания. През уикенда няма да липсват задачи, но намерете задължително време и за себе си.

Скорпион

Ще се справяте с предизвикателствата през тази седмица с размах. Това ще ви направи обект както на възхищение от страна на околните, така и на завист. Пазете си гърба и не допускайте зложелатели твърде близо до себе си. В сряда използвайте лидерските си умения, за да се наложите в определена ситуация и няма да сбъркате. Петък, събота и неделя ще са необичайно емоционални за вас. Позволете си да бъдете по-отворени с близките си хора и разкрийте онова, което мислите.

Два въпроса, които променят животи

Стрелец

Ако минавате през труден период, можете да разчитате на доверени и близки хора около себе си. Не крийте чувствата си и споделете онова, което ви вълнува, с тях. В средата на седмицата помислете какво може да направите за другите - винаги има хора, на които бихте могли да помогнете. Това ще ви зареди и ще ви накара да се чувствате страхотно. Краят на седмицата идва с нови запознанства - излизайте и се забавлявайте, ще срещнете човек, с когото ще намерите много общо.

Козирог

Сами си поставяте прегради и ограничавате възможностите си. Тази седмица ще е важна за вас, защото ще трябва да преоткриете вътрешните си сили и да промените нещо в живота си. Сякаш сте загърбили своите желания и сте влезли в рутината. В следващите дни бъдете смели и правете неща, които доскоро не сте си позволявали, ще се почувствате освободени и окрилени. В събота и неделя нахранете сетивата си - кратко пътуване, разходка сред природата, културни мероприятия - изборът е само ваш.

Снимка на Pexels от Pixabay

Какво ви очаква в любовта: български народни гадания

Водолей

Дори нещо да ви разколебае в началото на тази седмица, ще има на кого да разчитате за помощ. Не позволявайте нищо да ви разконцентрира от набелязаните цели и действайте последователно. В дните около сряда отново ще имате кратък период на несигурност, съберете силите си и ще го преодолеете. В петък нещата ще започнат да се нормализират и отново ще успявате да се справите добре с всички задачи. В събота и неделя някой от обкръжението ви ще има нужда от вас, постарайте се да помогнете.

Риби

Нещата около вас сякаш ви се изплъзват от контрол. Това ви кара да се чувствате несигурни и изтощени. Предстои ви по-труден период и в личен, и професионален план, нужна е промяна, за да запазите баланса си в тези сфери. Доверени хора ще ви помогнат да понижите напрежението в средата на седмицата. В петък бъдете внимателни и концентрирани - няма да сте застраховани от грешки, затова се фокусирайте върху важните неща. Опитайте да направите нещо приятно за себе си през уикенда.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща