Седмичен хороскоп: 16 - 22 ноември

Photo by Yingchou Han on Unsplash

Photo by Yingchou Han on Unsplash

Автор: New Me

16 Ноември 2020

Овен

В работата нещата ще ви се случват много по-лесно от обикновено, това е така, защото в периода до 20 ноември Венера ще благоприятства комуникацията ви с околните и ще съдейства за успеха ви. Възползвайте се от този момент, за да се издигнете в работата.

През втората половина на седмицата се фокусирайте върху нови планове и идеи, с които да се захванете. Време ви е за развитие и положителни промени, затова си помислете добре какво искате на този етап. Не пренебрегвайте личния си живот и си обърнете повече внимание в следващите дни.

Телец

Опитайте се да работите в екип в следващите дни, на този етап ще ви е по-трудно да постигнете целите си съвсем сами. Не обръщайте гръб на партньори и колеги и потърсете помощ за нещата, с които ще ви е трудно да се справите.

Втората половина на седмицата е време за романтика и установяване на по-близки лични отношения. Не пропускайте момента ситуацията в личен план да се развие, иначе е възможно да съжалявате. Не пренебрегвайте силното влияние, което има общуването с околните.

ТЕСТ: Изберете един дракон

Близнаци

Имате чувството, че нещата около вас са твърде хаотични и хората не подхождат достатъчно отговорно и дисциплинирано като вас. Не позволявайте това да ви извади от равновесие. Не е зле да помислите за кратка почивка, а защо не - и пътуване, след средата на седмицата. Така ще накарате другите да оценят безценната ви подкрепа, а и вие ще си отдъхнете от напрежението. Във финансов план ви очаква добра новина скоро.

Рак

Не е изключено да поискате помощ или услуга от приятел през тази седмица. Няма нищо лошо, ако наистина не успявате да се справите сами в дадена ситуация. Дори да имате някои трудности в следващите дни, седмицата ви ще е успешна. Около четвъртък нещо може да забави устремения ви ход, но няма да продължи дълго. Уикендът е време да обърнете внимание на себе си и да се поглезите заслужено.

7 супер храни и ползите от тях

Лъв

Общуването ви с околните ще е страхотно през тази седмица. Не се лишавайте от нови контакти и запознанства - със сигурност ще са ви полезни. Обърнете внимание на приятелите си, но не пренебрегвайте и себе си в следващите дни. Сега е моментът да подредите приоритетите си правилно. Петък, събота и неделя са повече от подходящи за малка екскурзия, а ефектът от нея ще е наистина добър.

Дева

Тази седмица ще ви се случи нещо, за което сте чакали много дълго. Не позволявайте обаче това да промени отношенията ви с околните. Сряда и четвъртък ще са време за малка равносметка - някои неща не са такива, каквито изглеждат и ще трябва да прецените как да действате оттук нататък. В петък ще получите необходимата подкрепа и вдъхновение от човек около вас - така че действайте смело за всичко, което сте си намислили. Уикендът ще е страхотен, ако го планирате добре.

Photo by Louis Hansel on Unsplash

10 начина да засилим имунната система

Везни

Не обръщайте внимание на дразнителите през тази седмица, фокусирайте се върху своите задачи и цели. Така ще сте много по-мотивирани да преодолеете малките препятствия в следващите дни. Сряда и четвъртък ще ви донесат романтично настроение. В петък ще сте доста по-заети от обикновено, но ще останете удовлетворени от свършената работа. Уикендът отново ще е време за любовни вълнения, не ги пропускайте.

Скорпион

Бъдете подготвени за финансови проблеми през тази седмица. Ако не действате разумно, не е изключено да се задълбочат. Ще трябва да обърнете внимание на ситуация, свързана с дома и близките ви в сряда и четвъртък. Направете всичко по силите си, но не се претоварвайте излишно и не се чувствайте гузни. Съботната вечер ще ви предложи нещо специално, насладете се.

Photo by Brodie Vissers from Burst

6 неща издават токсичните хора

Стрелец

Решителните ви действия през тази седмица може да бъдат грешно изтълкувани като арогантност от околните. Това обаче не трябва да ви спира да действате, за да постигнете нещата, които искате. Към средата на седмицата се проявете като добри слушатели - ще научите от околните нещо, което ще ви бъде много полезно. Избягвайте да влизате в конфликти в петък, това само ще развали настроението ви за уикенда.

Козирог

Тази седмица ще е подвластна на романтиката за вас. Ако все още нямате половинка, не се лишавайте от нови срещи и запознанства, защото ще пропуснете едно наистина прекрасно изживяване. Ако пък сте обвързани, сега е моментът да бъдете спонтанни и да зарадвате човека до себе си. Помислете и дали не е добре да предприемете някои промени в живота си, може би вече сте на такъв етап. Уикендът ще е приятен и ще ви зареди с енергия и оптимизъм.

Растенията, които намаляват стреса

Водолей

Възможно е да се сблъскате с някои трудности през тази седмица. Не се чувствате в кондиция, а общуването ви с околните не е най-доброто. Колебанията ви ще намалеят с ново приятелство, което ще ви зарадва в следващите дни. Именно този човек ще ви подхвърли идея за справяне с проблем, който ви тормози. Използвайте уикенда за нещо в личен план - излезте на среща или организирайте нещо за вас и човека до себе си.

Риби

Не бъдете прекалено съобразяващи се с мнението и желанията на другите тази седмица. Ако нещо не ви се върши, не сте длъжни да правите компромиси, само за да угодите на някого. Имате нужда да направите нещо само за себе си, за да се почувствате по-добре. Помислете какво ще ви зарадва най-много в следващите мрачни дни и действайте. Погрижете се и за личния си живот през тази седмица, не го пренебрегвайте, а уикендът е време за нови планове и цели за бъдещето. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща