Седмичен хороскоп: 18 - 24 ноември

Photo by Ali Pazani on Unsplash

Photo by Ali Pazani on Unsplash

Автор: New Me

18 Ноември 2019

Овен

Комуникацията ви ще върви по-трудно с хората, които са важни за вас. Опитайте се да намерите нов път към тях и да откриете нов начин да общувате. В периода от 19 ноември до 3 януари Марс ще засили романтичните ви желания. Насочете вниманието си към човека, който ви интересува.

Силно раздвижване в живота ви се задава в периода от 22 ноември до 21 декември. Действайте уверено и с размах, бъдете смели и рискувайте, не отказвайте нови предложения и възможности за трупане на нови знания и умения. Нужно е да излезете от рутината, за да постигнете онова, което искате.

Телец

След 20-ти ноември ще усетите, че общувате с околните с много по-голяма лекота. Това отчасти се дължи на приключването на ретроградния период на Меркурий. До първата половина на декември ще се радвате на отлични взаимоотношения както в работата, така и в личния живот.

На път сте да постигнете една от големите си цели, но е необходимо да мислите и действате по-нестандартно. Новите неща изискват нов подход. След 24 ноември ви предстоят много романтични изживявания. Ще се чувствате отлично и ще се наслаждавате на момента.

True lies movie poster (1994)

Най-скандалните звездни изневери

Близнаци

Ако не сте доволни какво се случва в личния ви живот, сега е моментът да предприемете някои действия. Променете всичко онова, което не е по вкуса ви, и не се страхувайте да говорите открито за проблемите. В периода от 22 ноември до 21 декември действайте уверено и без колебания, успехът ви е съвсем близо.

Около 24 ноември се вслушвайте малко повече в разума си и не бъдете прекалено импулсивни. Сега не е моментът за необмислени решения, особено когато става въпрос за финансите ви. Харчете с мярка, за да не отключите допълнителни проблеми.

Рак

Направете си планове с любимия човек, от известно време сякаш сте оставили личния си живот на случайността. Бъдете по-активни и не се страхувайте да направите някои промени. Те ще са за добро. Не е изключено да имате някои трудности, свързани с работата, но това не бива да ви отчайва.

Ще успеете да ги преодолеете с малко помощ от приятели. Споделяйте, когато нещо ви притеснява, заедно гарантирано ще намерите решение. В периода до 21 декември обърнете малко повече внимание на здравето си. Време е да се погрижите за себе си.

4 тайни, които ще ви направят истински щастливи

Лъв

Не се срамувайте да поискате услуга от някого, ако имате нужда от помощ и не можете да се справите сами с дадена ситуация. Ще ви трябва стабилен човек, който да се застъпи за вас. Междувременно близък човек ще ви потърси за съдействие по негов проблем.

Затова ще трябва да сте по-мобилизирани, за да се справите и със своите, и с чуждите затруднения. За сметка на това уикендът се очертава сравнително безоблачен, ще се радвате на приятни изживявания с приятели и близки хора.

Дева

Тази седмица ще изпълните задачите, които си поставите, с лекота. Ще се радвате на повече внимание и симпатия от околните. Което може да предизвика ревност и дори завист у някого. Подгответе се за сблъсък с човек с голямо его към средата на седмицата.

А близките ви ще са доста емоционални в следващите дни, така че ще трябва да се справите и с това. Опитайте да запазите баланса си и да не изпадате в крайни настроения. Уикендът за сметка на това ще е чудесен.

Photo by Olav Ahrens Røtne on Unsplash

5 признака, че сте наистина интелигентни

Везни

Най-накрая ще получите заслужено признание за труда си и ще оценят заслугите ви подобаващо. Трябва обаче да сте по-внимателни към средата на седмицата, защото някой може да опита да се облагодетелства на ваш гръб.

Подбирайте по-внимателно хората, с които се заобикаляте, за да не съжалявате впоследствие. Използвайте уикенда, за да помислите за бъдещето си и да си съставите план с нещата, които искате да постигнете. Равносметките са важни сега.

Скорпион

Добре е да сте малко по-балансирани тази седмица. Ако се отдадете на повече забавления, непременно компенсирайте изоставането в работата или на друго място след това. Иначе може да има малко по-неприятни последствия, отколкото предполагате.

След средата на седмицата нещата в личен план ще се развият страхотно за вас - или ви предстои началото на нова връзка, или сегашната ще мине на по-"горно" ниво. Дайте си достатъчно време за почивка и малки удоволствия през уикенда.

Психологическите трикове, с които ще спечелиш всеки

Стрелец

Упоритите ви усилия в дадено начинание най-накрая ще се увенчаят с успех. Допълнително удоволствие ще бъде романтичното приключение, което се задава скоро и за вас. Всичко това ще ви накара да се чувствате страхотно.

Но трябва да обърнете внимание и на отговорностите и задачите, от които не можете да избягате. Опитайте да организирате по-добре нещата си и планирайте нещо романтично през уикенда - моментът е страхотен за това.

Козирог

Възможно е да останете леко разочаровани от поведението на човек, когото сте имали за по-близък. Не бързайте обаче със заключенията, понякога хората са по-сложни и невинаги можете да съдите за човек по една постъпка.

Поговорете, за да изясните ситуацията, в противен случай ще трябва да изхвърлите този човек от живота си. Бъдете откровени и с останалите около вас, особено към края на седмицата, и казвайте честно какво искате. През уикенда близък човек може да ви потърси за помощ и съвет.

Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles, and Maggie Gyllenhaal in Mona Lisa Smile (2003)

Най-обичаните филми с Джулия Робъртс

Водолей

Ще бъдете в стихията си в работата през тази седмица, така че дори да ви се изпречат някои препятствия, не се отказвайте - крайният резултат ще е добър за вас. Поставете правилно приоритетите си в момента, за да знаете къде искате да получите повече от живота.

Ситуация в личен план ще изисква вниманието ви в средата на седмицата. И все пак периодът ще приключи добре за вас и трудностите ще останат на заден план. Причината ще е романтично преживяване.

Риби

Бъдете малко по-предпазливи в началото на тази седмица и не се предоверявайте твърде лесно. Обмисляйте добре нещата, преди да послушате нечий съвет. Не всички са добронамерени като вас и искат да помогнат на другите.

След средата на седмицата започва добър период за вас - период на успех и вдъхновение, но не трябва да губите енергията и инерцията си. Краят на седмицата е време за нови запознанства, създаване на контакти и нови приятелства.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща