Седмичен хороскоп: 2 - 8 септември

Photo by Garin Chadwick on Unsplash

Photo by Garin Chadwick on Unsplash

Автор: New Me

02 Септември 2019

Овен

В началото на тази седмица ще намерите неочаквано решение за проблем, с който не сте могли да се справите известно време. Недейте обаче да мислите прекалено много за него, защото това може да ви направи несигурни. Най-добре се посъветвайте с близък или приятел, за да получите допълнителна подкрепа. След сряда вече ще сте далеч по-спокойни, а в края на седмицата вниманието ви тотално ще е привлечено от обекта на вашите желания. През уикенда се подгответе да отметнете няколко бързи задачи.

Телец

Седмицата ще започне малко по-трудно за вас. Няма да можете да се концентрирате върху задачите си и в следващите дни ще се натрупат доста неща, които ще трябва да отметнете. Това моментно затруднение обаче не бива да ви спира да отделите необходимото време и внимание на приятелите и близките си. След сряда отново сте уверени и се справяте с много неща наведнъж – работа и забавление. В края на седмицата забавете темпото, а през уикенда ще сте в плен на романтиката и любовта.

Снимка на Pexels от Pixabay

Какво ще преживееш през септември?

Близнаци

Не поемайте излишни рискове тази седмица и обмисляйте добре решенията си, преди да действате. Възможно е да се наложи да се притечете на помощ на приятел, който е допуснал сериозна грешка. Към сряда бъдете внимателни в това какво и как казвате, може някой да изтълкува думите ви погрешно и да си навлечете излишни проблеми. В петък вече всичко е доста по-спокойно. Уикендът е време за приятни излизания, срещи с интересни хора и изненади.

Рак

Началото на седмицата няма да е особено лесно за вас. Каквото и да подхванете, ще ви е трудно да го завършите и ще са нужни доста повече усилия от обикновено. Около сряда общуването с приятели ще ви помогне много и ще ви вдъхне нови сили и увереност. Към петък във вас ще се зароди съмнение за нещо, но не бързайте да отсъждате, а съберете достатъчно факти, които да ви помогнат да вземете решение. В събота и неделя ви очакват нови запознанства.

Charlie Sheen on Mad families poster (2017)

10 любими знаменитости, които се отказаха от истинските си имена

Лъв

Дори да виждате, че приятел допуска сериозна грешка, не се намесвайте твърде грубо и не налагайте мнението си. Опитайте се да го убедите по-деликатно в правотата си. Около сряда е възможно да се сблъскате с по-нападателно настроени хора, но не им позволявайте да нарушат баланса ви и да ви извадят от равновесие. След петък сте повече на вълна забавление, отколкото работа, но все пак ще ви се наложи да отметнете няколко задължения през уикенда.

Дева

Внимавайте с разходите тази седмица. Необмислени харчове може да ви вкарат в сериозни затруднения. По-добре насочете енергията си към задачите в работата или творческите ви планове – със сигурност няма да съжалявате. Към сряда важен разговор ще промени мнението и нагласите ви за някого. В петък добрата ви работа няма да остане незабелязана. Уикендът е време за приятели.

Photo by Dario Veronesi on Unsplash

10 неща, които не знаете за Колизеума

Везни

Дори да имате някакви съмнения, тази седмица като цяло ще е добра за вас. Романтика, забавления, нови идеи – ще има от всичко. Около сряда е възможно да стигнете до по-сериозен спор с някого, не допускайте нещата да излязат от контрол. Не се притеснявайте излишно за плановете и целите си в края на седмицата. Вместо това обърнете повече внимание на близките си. В събота и неделя нещо може да не се получи така, както искате, но ще е за добро.

Скорпион

Обръщайте по-голямо внимание на детайлите в началото на седмицата и със сигурност ще се справите по-бързо с проблем, който неминуемо ще изникне. Много е важно около сряда да отделите повече време за личния си живот. Обвързани сте? Поглезете се с партньора си! Необвързани сте? Сега е моментът да излизате и да се запознавате с нови хора. Стойте далеч от спорове с приятели или колеги в петък. Най-добре за вас е да запазите неутрална позиция. Събота и неделя са идеални за любими занимания и излизания с приятели.

Снимка на StockSnap от Pixabay

8 световноизвестни творци, чийто живот е бил по-лош от вашия

Стрелец

Не бъдете нервни за неща, свързани с работата ви тази седмица. В крайна сметка всичко ще се нареди по добър за вас начин. В сряда дайте приоритет на семейството и приятелите си. Дали не сте пренебрегвали някой от скъпите си хора в последно време? Петък е моментът за приключения – забавление, романтика, приятни разговори и много усмивки. В събота и неделя не е изключено да се наложи да помогнете на близък човек.

Козирог

Многото задачи ще ви натоварят още в началото на седмицата. Колкото и да не сте в настроение за тях обаче, ще трябва да се заемете, иначе може да има някои лоши последствия за вас. В сряда вече ще се чувствате доста по-добре. Заредени сте с енергия, а романтично изживяване се изпречва на пътя ви. В петък не избягвайте срещите и комуникацията с другите, в един от тези разговори може да се крие ключът към вашия успех. Уикендът може да е малко по-динамичен, но ще има и много приятни моменти.

Photo by Murilo Viviani on Unsplash

5 сигнала, че плувате в опасен басейн

Водолей

Предстои промяна при вас, но не се притеснявайте излишно за нея. Със сигурност няма да приключи зле за вас. В сряда е възможно да сте малко по-несигурни в работата си. Това състояние ще продължи до петък, ако не намерите начин да го обсъдите и да се отърсите от него. Успокойте съзнанието си през уикенда и не мислете твърде много за проблеми и тревоги.

Риби

Доста вероятно е да изникнат финансови проблеми тази седмица, особено ако харчите за себе си без мярка. Преди да хвърлите парите си някъде, помислете дали наистина имате нужда точно от това в момента. Нови начинания, проекти и идеи ще завладеят съзнанието ви след сряда. Заинтригувани сте от област, в която нямате много познания. Но това не трябва да ви спира да я проучите. В петък ще научите нещо ново и неочаквано, а уикендът е пълен с романтика.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща