Седмичен хороскоп: 22 - 28 октомври

Photo by Icons8 team on Unsplash

Photo by Icons8 team on Unsplash

Автор: New Me

21 Октомври 2018

Овен

Дните от понеделник до сряда ще са повече от добри, стига да съумеете да извлечете всичко положително за вас. Нещата ще ви се получават по-лесно и ще се разбирате добре с околните. В четвъртък трябва да сте малко по-внимателни и да се вглеждате повече в детайлите. Задачите може и да ви дойдат в повече в даден момент, но ще се справите, както само вие можете. Петък е ден само за вас, погрижете се за себе си - спорт или друго любимо занимание - забавлявайте се. Уикендът ще е сравнително спокоен и ще можете да си отдъхнете.

Photo by Shelbey Miller on Unsplash

6 любови, които всеки среща в живота си

Телец

Някои от хората около вас ще се опитат да изпробват търпението ви и да злоупотребят с добротата ви. Само от вас зависи дали ще запазите толерантното си поведение или ще им покажете, че с вас шега не бива. Опитайте се да балансирате в следващите дни, като се отдадете на приятни емоции с приятели. В четвъртък се задава романтично приключение, а петък ще ви изненада приятно. Уикендът ще ви предложи възможности за забавление и мотивиращи срещи.

Близнаци

Опитайте да се обградите със съмишленици тази седмица, защото ще ви е нужна подкрепа в дадени ситуации. Не е изключено да имате леки сблъсъци и разногласия с някого около вас, така че гледайте да имате на кого да разчитате. Не позволявайте на негативна реакция от човек около вас да ви извади от равновесие в следващите дни. В дните около петък дайте всичко от себе си, трудът ви ще бъде възнаграден и няма да остане незабелязан. Събота и неделя идват с романтика и нови проекти.

Photo by Vinicius Amano on Unsplash

Симптомите на рак, които не трябва да пренебрегваш

Рак

Не се задоволявайте с нищо посредствено, работете само за най-доброто. Имате големи планове, но не губете мярка в разходите си, за да не се изненадате неприятно от финансовото си състояние в следващите седмици. Четвъртък ще е много ползотворен ден за вас, комуникацията с околните ще е силна, социалните ви контакти ще са ви от полза. В края на седмицата ще сте удовлетворени, щастливи и спокойни. Уикендът ще ви изненада с малко повече задачи и отговорности от планираното. 

Лъв

Чувствате се развълнувани в началото на седмицата. Споделете мислите и чувствата си с хората около вас, ще намерите съмишленици и партньори за новите идеи, които ви хрумват постоянно. След сряда ентусиазмът ви леко ще намалее, защото ще ви тревожат някои финансови въпроси, а и не само. По-интровертни сте, но използвайте момента, за да обмислите някои от предстоящите си ходове. Уикендът ще е приятен и изпълнен с положителни емоции. Не ги пропускайте.

Photo by Tasscha Lico on Unsplash

ТЕСТ: Алфа жена ли си?

Дева

Въображението ви определено ще работи силно тази седмица. Използвайте го, за да раздвижите обстановката около вас. Някого, за когото вече имате изградена представа, ще ви изненада силно и ще промени коренно мнението ви. Подходете гъвкаво в тази ситуация. Към сряда може да се почувствате малко по-уморени, но не унивайте. Четвъртък и петък идват с приятно раздвижване и ще ви донесат положителни емоции. Уикендът ще ви поднесе някои дилеми и колебания. Обмислете ситуациите добре.

Везни

В началото на седмицата ще се обърнат към вас за решаването на определен проблем - не се бойте, ще се справите. Вторник и сряда ще са добри, но трябва да се вглеждате в голямата картина, за да изпълните целите си докрай. Не пренебрегвайте комуникацията с другите в дните до петък - слушайте внимателно и ще откриете решение, което търсите отдавна. Не се страхувайте да задавате въпроси. Събота и неделя идват с нови преживявания и романтика.

Richard Gere and Julia Roberts in Pretty Woman (1990)

Актьорите, които отказаха култови роли

Скорпион

Не сте от хората, които се боят от предизвикателствата, но в началото на тази седмица ще се изправите пред такива, които малко ще ви стреснат. Не позволявайте на никого да види моментното ви разколебаване, защото може да го използва срещу вас. Четвъртък идва с по-добри перспективи, а решителността ви бавно се възвръща. Краят на седмицата е време за създаване на планове и вземане на решения. Предстои ви тежък избор за нещо, така че не прибързвайте. Дайте си почивка през уикенда.

Стрелец

Вашият свободолюбив дух има нужда от почивка и пътуване. Помислете за нещо в тази посока, дори да е само за уикенда и да е бюджетно - презареждането ще ви се отрази добре. Подгответе се за сблъсък с авторитетна фигура - шеф или роднина, в дните около сряда. Не изтървавайте нервите си и опитайте да бъдете дипломатични. В петък също е възможно да имате някои трудности. Уикендът обаче ще е доста по-спокоен, използвайте го да релаксирате и да се възстановите.

Photo by Laura Marques on Unsplash

7 урока за перфектната връзка

Козирог

Седмицата може и да не започне по перфектен начин, но не се настройвайте негативно. Някой от обкръжението ви може да поиска голяма услуга - не бързайте с отговора, помислете добре дали сте склонни да дадете толкова много от себе си. В четвъртък и петък дайте превес на общуването и преживяванията с приятелите и семейството, имате нужда от повече положителни емоции. Уикендът ще ви накара да мислите за работата си, потърсете вариант да се развивате в кариерата си.

Водолей

Нещо ви гложди в началото на тази седмица, не оставяйте нещата просто така - ако сте упорити, ще достигнете до интересно откритие. Бъдете смели във вторник и сряда, не се страхувайте да експериментирате и да изпробвате нови похвати, за да постигнете онова, което искате. Не прибързвайте в петък и имайте едно наум - нещата не са винаги такива, каквито изглеждат. Събота и неделя ще ви донесат неочаквани открития, вслушвайте се внимателно в хората около вас.

Риби

Придържайте се към своите планове стриктно и ще си спестите много излишни драми през тази седмица. Много важни неща се случват в момента в живота ви, така че не се разсейвайте с дребни проблеми. Не позволявайте на нищо странично да ви разколебава в сряда - думи или действия от околните не бива да ви засягат, следвайте собствените си планове и цели. Доверете се на близък приятел в края на седмицата. През уикенда може да възникнат някои финансови проблеми.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща