Седмичен хороскоп: 23 - 29 март

Photo by Cody Black on Unsplash

Photo by Cody Black on Unsplash

Автор: New Me

23 Март 2020

Овен

Тази седмица ще проявите особен хъс в преследването на целите си. Ще се хвърляте във всяка задача с типичните за вас плам и готовност, но ако го правите, за да получите признание от някой около вас, ще останете разочаровани. Използвайте втората половина на седмицата, за да пренаредите приоритетите си и да насочите цялата си енергия в най-правилната за вас посока.

Телец

С новолунието на 24 март ще се усили и желанието ви за по-пълноценно прекарано време. Имате нужда да обърнете повече внимание на вътрешния и емоционалния си свят. Време е да изчистите отношенията си с някого и да заявите по-смело позициите и желанията си. Не се страхувайте и не отлагайте това вътрешно пречистване, защото иначе всичко ще започне да ви тежи прекалено.

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Защо е много важно да приемате цинк, особено сега?

Близнаци

Навлизате в нов етап от живота си - това ще бъде период на осъзнаване и просперитет, както и на нови начинания. Той ще продължи до средата на месец май и ще ви поднесе много нови възможности в почти всеки аспект от живота ви. Възползвайте се от предоставените шансове и не се страхувайте да поемате рискове - сега е вашето време да побеждавате.

Рак

Ще имате значителни постижения в това, с което се занимавате, така че бъдете упорити и не се отклонявайте от голямата си крайна цел. Време е за точни планове и изпълнението им. Около 28 март позициите на Венера по отношение на вашия знак ще благоприятстват за най-близките ви връзки - включително с половинката. Не пропускайте този момент за романтика и любов.

Снимка на nile от Pixabay

Лиля Брик: Най-фаталната руска муза

Лъв

Не е изключено да се почувствате по-неспокойни през тази седмица. Ще имате усещането, че нещо ви се изплъзва и трябва да предприемете конкретни стъпки, за да го задържите. Обърнете повече внимание на личните си взаимоотношения, защото без да усетите, там може постепенно да назрее проблем. След 28 март ще се успокоите и ще насочите енергията си към по-продуктивни неща.

Дева

Новолунието около 24 март ще повлияе на личния ви свят, включително на романтичните ви отношения. Използвайте този период, за да засилите връзките си и да подобрите комуникацията. Стремете се да стигнете до по-дълбоко ниво на общуване с най-близките за вас хора. Към края на седмицата ще получите яснота за проблем, който ви тормози от известно време.

Ръката ти показва колко трябва да ядеш

Везни

Подгответе се за вдъхновение и нови идеи през тази седмица. Вглеждайте се във всичко около себе си - никога не знаете откъде ще се появи следващото ви страхотно хрумване. Използвайте богатото си въображение и своята креативност в отношенията си с околните. Именно така ще получите нещо, което искате от доста време.

Скорпион

Важно е да промените някои навици в ежедневието си именно сега. Отървете се от всичко вредно и токсично за вас - както физически, така и емоционално. В никакъв случай не отлагайте това пречистване прекалено дълго, защото времето ви за действие е точно сега, а след това може и да съжалявате. След 26 март обърнете внимание на личния си живот - там назряват големи промени.

Джони Флин, Кълъм Търнър и Аня Тейлър-Джой в

Най-чаканите филми на 2020

Стрелец

След 24 март е време да забравите за всичко скучно и монотонно в личен план. Проявете повече страст и въображение във всичко, което правите по отношение на романтичния си живот, перфектният момент е за значителни промени в този аспект. Към края на седмицата ще научите нещо важно по отношение на парите си. Бъдете предпазливи и харчете с мярка.

Козирог

Не се страхувайте да изразите позициите и мислите си през тази седмица - именно откритото общуване ще е вашият ключ към успеха. След 24 март се погрижете за личните си отношения, възможно е там да възникне проблем и бързите действия ще са от голямо значение. След 28 март ще ви се предоставят нови възможности за значителни промени. Обмислете ги внимателно.

Снимка на Таня Добрая от Pixabay

Най-емблематичните мустаци на всички времена

Водолей

Имате нужда да презаредите с приятни за вас неща. Намерете начин да възвърнете енергията и страстта си към това, което правите. Ако се захванете с всичко, което ви вълнува, с нови сили, ще постигнете значителен напредък. След 26 март е важно да обърнете повече внимание на случващото се в дома ви, погрижете се за проблемите там, за да не се задълбочат.

Риби

Ако се чувствате неудовлетворени в определен аспект от живота си, след 24 март ще имате шанс да промените това. Около вас ще се появят нови възможности и е важно да не ги пропускате. В противен случай мрачните ви усещания ще се задълбочат. След 28 март е перфектният момент за засилване на личните ви взаимоотношения - общуването ще е ключът към това, използвайте го мъдро.  

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща