Седмичен хороскоп: 25 февруари - 3 март

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

24 Февруари 2019

Овен

Предстои промяна при вас, но не се притеснявайте излишно за нея и за бъдещето си. Със сигурност няма да приключи зле за вас. В сряда е възможно да сте малко по-несигурни в работата си. Това състояние ще продължи до петък, а може и доста по-дълго, ако не намерите начин да го обсъдите и да се отърсите от него. Успокойте съзнанието си през уикенда и не мислете твърде много за проблеми и тревоги.

Вижте още: Сигналите на интуицията, които не бива да пренебрегваме

Телец

Доста вероятно е да изникнат финансови проблеми тази седмица, особено ако харчите без мярка. Преди да хвърлите парите си някъде, помислете дали наистина имате нужда точно от това в момента. Нови начинания, проекти и идеи ще завладеят съзнанието ви след сряда. Заинтригувани сте от област, в която нямате много познания. Но това не трябва да ви спира да я проучите. В петък ще научите нещо ново и неочаквано, а уикендът е пълен с романтика.

Вижте още: ТЕСТ: Интроверт ли си?

Близнаци

Не бъдете нервни за неща, свързани с работата ви тази седмица. В крайна сметка всичко ще се нареди по добър за вас начин. В сряда дайте приоритет на семейството и приятелите си. Дали не сте пренебрегвали някой от скъпите си хора в последно време? Петък е моментът за приключения – забавление, романтика, приятни разговори и много поводи за усмивки. В събота и неделя не е изключено да се наложи да помогнете на близък човек.

Вижте още: 4 неща, с които нараняваме другите

Рак

Многото задачи ще ви натоварят още в началото на седмицата. Колкото и да не сте в настроение за тях обаче, ще трябва да се заемете, иначе може да има някои лоши последствия за вас. В сряда вече ще се чувствате доста по-добре. Заредени сте с енергия, а романтично изживяване се изпречва на пътя ви. В петък не избягвайте срещите и комуникацията с другите, в един от тези разговори може да се крие ключът към вашия успех. Уикендът може да е по-динамичен, но ще има и немалко приятни моменти.

Вижте още: Прическите, които ще властват през 2019

Лъв

Дори да имате някакви съмнения, тази седмица като цяло ще е добра за вас. Романтика, забавления, нови идеи – ще има от всичко. Около сряда е възможно да стигнете до по-сериозен спор с някого, не допускайте нещата да излязат от контрол. Не се притеснявайте излишно за плановете и целите си в края на седмицата. Вместо това обърнете повече внимание на близките си. В събота и неделя нещо може да не се получи така, както искате, но ще е за добро.

Вижте още: Без какво не можеш според зодията?

Дева

Обръщайте по-голямо внимание на детайлите в началото на седмицата и със сигурност ще се справите по-бързо с проблем, който неминуемо ще изникне. Много е важно около сряда да отделите повече време за личния си живот. Обвързани сте? Поглезете се с партньора си! Необвързани сте? Сега е моментът да излизате и да се запознавате с нови хора. Стойте далеч от спорове с приятели или колеги в петък. Най-добре за вас е да запазите неутрална позиция. Събота и неделя са идеални за любими занимания и излизания с приятели.

Вижте още: Изумителни факти за сънищата

Везни

Дори да виждате, че приятел допуска сериозна грешка, не се намесвайте твърде грубо и не налагайте мнението си. Опитайте се да го убедите по-деликатно в правотата си. Около сряда е възможно да се сблъскате с по-нападателно настроени хора, но не им позволявайте да нарушат баланса ви и да ви извадят от равновесие. След петък сте повече на вълна забавление, отколкото работа, но все пак ще ви се наложи да отметнете няколко  задължения през уикенда.

Вижте още: 7 признака, че той си пада по теб...много!

Скорпион

Внимавайте с разходите тази седмица. Необмислени харчове може да ви вкарат в сериозни затруднения. По-добре насочете енергията си към задачите в работата или творческите ви планове – със сигурност няма да съжалявате. Към сряда важен разговор ще промени мнението и нагласите ви за някого. В петък добрата ви работа няма да остане незабелязана. Уикендът е време за приятели.

Вижте още: Единственият начин да намерим любовта

Стрелец

Не поемайте излишни рискове тази седмица и обмисляйте добре решенията си, преди да действате. Възможно е да се наложи да се притечете на помощ на приятел, който е допуснал сериозна грешка. Към сряда бъдете внимателни в това какво и как казвате, може някой да изтълкува думите ви погрешно и да си навлечете излишни проблеми. В петък вече всичко е доста по-спокойно. Уикендът е време за приятни излизания, срещи с интересни хора и изненади.

Вижте още: 14 прости правила за щастлива връзка

Козирог

Началото на седмицата няма да е особено лесно за вас. Каквото и да подхванете, ще ви е трудно да го завършите и ще са нужни доста повече усилия от обикновено. Около сряда общуването с приятели ще ви помогне много и ще ви вдъхне нови сили и увереност. Към петък във вас ще се зароди съмнение за нещо, но не бързайте да отсъждате, а съберете достатъчно факти, които да ви помогнат да вземете решение. В събота и неделя ви очакват нови запознанства.

Вижте още: 9 прически, които ще променят живота ти

Водолей

В началото на тази седмица ще намерите неочаквано решение за проблем, с който не сте могли да се справите известно време. Недейте обаче да мислите прекалено много за него, защото това може да ви направи несигурни. Най-добре се посъветвайте с близък или приятел, за да получите допълнителна подкрепа. След сряда вече ще сте далеч по-спокойни, а в края на седмицата вниманието ви тотално ще е привлечено от обекта на вашите желания. През уикенда се подгответе да отметнете няколко бързи задачи.

Вижте още: Момче или момиче? Какво гласят поверията...

Риби

Седмицата ще започне трудно за вас. Няма да можете да се концентрирате много добре върху задачите си и в следващите дни ще се натрупат доста неща, които да отметнете. Това моментно затруднение обаче не бива да ви спира да отделите необходимото време и внимание на приятелите и близките си. След сряда отново сте уверени и се справяте с много неща наведнъж – работа и забавление. В края на седмицата забавете темпото, а през уикенда ще сте в плен на романтиката и любовта.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща