Седмичен хороскоп: 25 юни - 1 юли

Photo by kyle smith on Unsplash

Photo by kyle smith on Unsplash

Автор: New Me

25 Юни 2018

Овен

Оглеждайте се за вдъхновение навсякъде около вас. Случайна фраза или събитие ще ви даде яснота по кой път да поемете, ако сте разколебани. Всичките ви силни страни в работата ще ви влязат в употреба и ще ви помогнат да се справите отлично с наближаващо предизвикателство. Внимавайте за нещо, което може да ви извади от равновесие през уикенда. Не се поддавайте на мрачни мисли.

Телец

Чувствате се така, сякаш е извършена несправедливост спрямо вас. Без значение дали става въпрос за личния живот или работата, не унивайте, защото още в средата на седмицата нещата ще се нормализират и късметът отново ще е с вас. Не отдавайте голямо значение, ако срещнете враждебност от други хора, просто се дистанцирайте. Заложете на уикенд с приятели.

Вижте още: Знакът, че си пада по теб (според зодията)

Близнаци

Интуицията ви работи наистина силно през тази седмица, така че й се доверете. Забелязвате по-властно отношение от някой приближен, но с малко дипломатичност ще овладеете положението. Пълни сте с нови идеи, но ви трябват и точните хора, с които да ги осъществите. Огледайте се наоколо. Време е за преосмисляне на целите и желанията. Уикендът е идеален за изчистване на детайлите и идеите.

Рак

Време е да си обърнете повече внимание и да се погрижите за себе си. Сега не е момент за излишни саможертви, важните този път сте вие. Свръхчувствителни сте през тази седмица и ще усетите на каква честота са хората около вас, както и какво е най-добре да направите в различните ситуации. В края на седмицата ще ви зарадват добри новини и положителни емоции.

Вижте още: 10 признака за негативна енергия наоколо

Лъв

Чувствате се напрегнати в началото на тази седмица, но не чак толкова, че да извадите от релси близки и приятели. Ще изникнат и доста отговорности и задачи - както по линия на вас самите, така и за околните. Ще имате отговорите на своите въпроси в края на седмицата и нещо или някой около вас ще ви подскаже какво да направите оттук нататък. Следете за знаците...

Дева

Някои по-сериозни задължения по линия на семейството или работата може да ви напрегнат. Всичко това обаче ще се успокои до средата на седмицата. Все пак трябва да запазите търпение и да сте гъвкави в определени ситуации, за да не се стигне до по-сериозно напрежение. Насочете вниманието си към нещо по-креативно, със сигурност ще ви се получи много добре. През уикенда е време да сте инициативни и да вземете нещата в свои ръце.

Вижте още: Зодиите с най-силна интуиция

Везни

Намирате се на нова за вас територия. На моменти ще се чувствате по-емоционални и дори разколебани, но не трябва да се отказвате. Успехът ви е сигурен. Ще имате усещането, че някой се опитва да блокира действията и устрема ви - възможно е да е някой по-висшестоящ. Намерете точния начин да се справите с негативната енергия. Дайте си заслужена почивка през уикенда.

Скорпион

Не се цепете от колектива в началото на седмицата, но дръжте нещата под око - не всичко, което предприема мнозинството, е добро за вас. Навлизате в благоприятен период, в който амбициите и целите ви ще са по-лесни за постигане, стига да имате начертан план и да го следвате. Семейни въпроси ще ви занимават към края на седмицата, но не е задължително ситуацията да е напрягаща. Подходете по-философски.

Вижте още: Зодиите, които ще изживеят страхотно щастие това лято

Стрелец

Очертава се наистина силна седмица за вас, затова я посрещнете с усмивка и позитивна нагласа. Нещата ще се наредят отлично за вас. Време е да опитате нещо ново, за което си мислите отдавна. Четвъртък и петък са дни за преговори - бъдете гъвкави и дипломатични, няма съмнение, че всичко ще приключи във ваша полза. Обърнете внимание на себе си в личен план през уикенда, имате нужда от раздвижване там.

Козирог

Бъдете внимателни и предпазливи в началото на тази седмица. Сега не е моментът за необмислени и безразсъдни действия. Към средата на седмицата усилията ви ще бъдат възнаградени. По отношение на идеите, които сте започнали да осъществявате, не се отклонявайте от първоначално предвидения план за действие. Уикендът ще е особено продуктивен за вас, възползвайте се.

Вижте още: 12 невероятни психологически факта

Водолей

Късметът ще е с вас през тази седмица - задачите, които си поставите, и нещата, които искате, ще се случват с лекота. Възползвайте се от момента. Някои странни събития може да ви изненадат през втората половина на седмицата, но ще се справите сравнително лесно със ситуацията. В личен план ви очаква промяна, подгответе се за нея. Нещата ще се раздвижат още през уикенда.

Риби

До средата на седмицата може да преминете през по-труден етап и нещо да ви обърка и извади от равновесие. Не унивайте и насочете енергията си към по-креативни занимания. Ще ви помогнат да загърбите негативните емоции. Намерете нов подход и начин да изразите себе си. Карайте уикенда по-спокойно, дайте си малко почивка и време за размисъл и за себе си.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща