Седмичен хороскоп: 28 октомври - 3 ноември

Photo by Jon Ly on Unsplash

Photo by Jon Ly on Unsplash

Автор: New Me

28 Октомври 2019

Овен

Комуникацията ви с околните ще върви по-трудно в следващата седмица. В любовта също ще имате труден период от 31 октомври до 20-ти ноември, тъй като Меркурий е ретрограден. Опитайте се да намерите път към другите и да улесните общуването си с тях. След първи ноември позицията на Венера ще засили креативната ви страна, ще сте пълни с идеи и ще можете да ги осъществите, стига да си направите добър план. Не пропускайте възможност да пътувате и да прочистите ума си от натрупаното напрежение.

Телец

След 30 октомври умът и сърцето ви ще са на една вълна и ще се чувствате в хармония със заобикалящата ви среда. Не е изключено да се сдобиете с нов партньор, независимо дали става въпрос за професионалния или личния ви живот. След трети ноември се въздържайте от импулсивни решения в работата. Сега не е моментът да се поддавате лесно на различни настроения. Обмисляйте внимателно, преди да направите следващия си ход и бъдете фокусирани върху големите си цели.

Снимка на Erika Beautydea от Pixabay

Парфюмът на една жена казва повече за нея от почерка й

Близнаци

Ще ви е трудно да се придържате към поставените си цели в следващата седмица. Ще сте изправени пред нови предизвикателства в периода от 31 октомври до 20-ти ноември, когато Меркурий е ретрограден. Подгответе си план Б за всяка важна ситуация и задача, която ви предстои. В романтичен план се изправяте пред много интензивен период след първи ноември, подгответе се да минете на ново ниво в любовния си живот. Отдайте се на емоциите и се насладете на момента.

Рак

След 30-ти октомври ви се открива отлична възможност да започнете нови взаимоотношения в личен план или да заздравите старите. Всичко ще зависи от вашите нагласи, желания и решения, така че преценявайте добре ситуациите. Имате нужда да направите нещо, с което да развиете креативната си страна - четете книги, гледайте филми или отидете до някой музей, където да намерите вдъхновението си. След първи ноември се погрижете малко повече за здравето си, имате нужда от възстановяване.

Photo by Isaiah Rustad on Unsplash

6 грешки в езика на тялото, които всички допускат

Лъв

От 31 октомври до 20 ноември Меркурий е ретрограден, така че бъдете особено внимателни в личния си живот и решенията, които взимате. Бъдете достатъчно открити, за да посрещнете всеки емоционален проблем, който ще ви се изпречи. Погледнете на него рационално и потърсете най-доброто решение за вас. Плановете ви, свързани с дома, няма да вървят съвсем гладко, затова си подгответе резервни варианти, към които да преминете. След първи ноември е отличен момент за едно кратко романтично пътуване.

Дева

След 30 октомври направете нещо, което отдавна искате, в личен план, моментът ще е идеален за това. Общуването ви ще е повече от добро, така че с лекота ще успявате да убедите околните в нещата, които искате. Използвайте инерцията, която сте набрали, за да постигнете целите си в следващите дни. В романтичен план ви се откриват отлични перспективи, така че не ги пропускайте. След 31 октомври в работата може да настъпи малко по-сложен период, затова бъдете подготвени за предизвикателствата и максимално концентрирани.

Шумна си? Добре е за здравето

Везни

В периода от 31 октомври до 20-ти ноември бъдете по-внимателни с парите си. Планирайте добре всеки разход и обмисляйте внимателно покупките си, за да не предизвикате излишни проблеми. Проверявайте също така парите, които носите в себе си, за да се предпазите от загубата им. След първи ноември бъдете по-общителни с околните, излизайте и контактувайте с нови хора. Именно едно от новите ви познанства ще се окаже особено важно за вас в личен или професионален план.

Скорпион

Слънцето навлезе във вашия знак след 22 октомври, така че това ще ви вдъхне повече сили и увереност. Използвайте периода, за да се захванете с всички важни и трудни задачи пред вас. Моментът ще е идеален, както за постигане на стари цели, така и за поставянето на нови. Действайте с размах и не се страхувайте от предизвикателствата. През тази седмица обърнете малко повече внимание и на здравето си, погрижете се да си починете добре и да възвърнете силите си. Сега е времето на промените, както физически, така и емоционално. Ако има нещо, което не ви кара да се чувствате добре, променете го.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Стрелец

В романтичен план ви предстои интересно раздвижване в периода след първи ноември. Ако вече си имате половинка, отдайте се на приятни изживявания - романтична вечеря, излизания и пътуване. Ако все още не сте срещнали точния за вас човек, не се лишавайте от срещи и комуникация с други хора, моментът е перфектен да го намерите. След трети ноември си помислете какви промени искате да направите в живота си. Ако се нуждаете от нещо ново във външния вид, не се страхувайте да експериментирате.

Козирог

Очертава се ретрограден Меркурий в периода от 31 октомври до 20-ти ноември, така че не са изключени някои предизвикателства пред вас. Опитайте се да бъдете максимално концентрирани, за да преодолеете по-бързо препятствията. Възможни са срещи с хора, които отдавна не сте виждали, и може да предизвикат противоречиви чувства във вас. Не бъдете предубедени, нещата невинаги са такива, каквито изглеждат. След първи ноември периодът е идеален за романтични изживявания, планирайте смело вечери, излизания и пътувания, любовта е пред вас.

Промените в тялото, които не бива да подценяваме

Водолей

След 31 октомври не отказвайте предложения за интересни срещи и пътувания. Именно на някои от тях късметът ще ви се усмихне и ще постигнете една от най-големите си цели. Същевременно Меркурий ще е ретрограден до 20-ти ноември, което може да доведе до допълнителни затруднения в работата или в личен план, но ако сте достатъчно фокусирани върху големите си цели, ще се справите с малките предизвикателства пред вас. Обмисляйте внимателно ходовете си и се пазете от грешки.

Риби

Имате нужда от нови изживявания, за да отворите съзнанието си и да презаредите след дълъг и монотонен период. Обърнете малко повече внимание на романтичния си живот, нужни са ви по-големи промени там, за да се чувствате наистина добре и щастливи. В другите аспекти от живота ви се разкриват интересни нови възможности, следете за тях и не ги пропускайте, само ще спечелите от това. Въпреки че не сте от пресметливите хора, правете много добре преценките си и не взимайте прибързани решения. Вижте кои варианти ще са най-изгодните за вас и се насочете към тях. Няма нищо лошо да сте егоисти от време на време.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща