Седмичен хороскоп: 3 - 9 февруари

Photo by freestocks.org on Unsplash

Photo by freestocks.org on Unsplash

Автор: New Me

03 Февруари 2020

Овен

Навлизате в етап, в който трябва да откриете по-добра комуникация със самите себе си, да се вслушвате повече в желанията и чувствата си, и да не пренебрегвате своите емоции заради другите. Дайте си малко време насаме, обмислете приоритетите си и ги наредете правилно.

След 7 февруари за вас започва романтичен период, който може да продължи чак до началото на март, ако вие позволите това. Ще сте очаровани от някого около вас или от изненадите на партньора ви. Отдайте се на приятни изживявания и се наслаждавайте на хубавите моменти.

Телец

След 3 февруари, под въздействието на Меркурий, може да се усещате леко разколебани в определени ситуации. Дилемата ви ще е между това, което другите смятат, че трябва да направите, и онова, което самите вие намирате за правилно. Запазете спокойствие и търпение, не се поддавайте на съмненията, този етап ще отмине и отново ще сте в стихията си.

Около 8 февруари насочете вниманието си към личния живот и случващото се там - дали близките ви се нуждаят от вас или трябва да поработите повече в посока романтичните ви отношения? Вие най-добре ще прецените.

Photo by Kari Shea on Unsplash

Цветовете, които ще властват в дома тази година

Близнаци

Отдайте се на поставените цели и амбициите си в периода от 3 до 16 февруари. Тогава перспективите пред вас да получите всичко онова, което сте си поставили като задачи, са много големи. Важно е обаче да обмислите добре действията, които ще ви откарат до крайната цел и успеха. Всяко прибързано или непремерено решение може да ви върне крачка назад.

Подсилете и социалния си живот, взаимоотношенията с околните може да са ключът към решаването на сложна ситуация - ако имате с кого да споделите и да потърсите помощ, ще излезете по-бързо от проблема.

Рак

Обърнете внимание на личните си взаимоотношения в началото на тази седмица. Оставили сте връзката си с някого да буксува и сякаш не намирате изход от ситуацията. Моментът е идеален за изчистване на недоразумения и за заздравяване на връзките.

След 7 февруари ще се наложи да преместите фокуса си от личния към професионалния живот. Започва важен етап в работата ви, който може да ви открие възможности за издигане в професията и повече финансови постъпления. Ако не използвате момента обаче, може да пропилеете голям шанс за развитие.

Photo by Ani Kolleshi on Unsplash

Предпазват ли ни наистина маските от зарази?

Лъв

Тази седмица за вас ще започне щастлив период в романтично отношение - ще можете да сложите ред и повече хармония в личния си живот, както и да засилите връзките си с околните. Всичко зависи от вас, така че вие трябва да сте по-активните, за да инициирате да ви се случват хубави неща на този етап.

Отделно от това се замислете дали нямате нужда от малка промяна в обстановката. Кратко пътуване или дори разходка сред природата могат да свършат чудеса и да ви презаредят страхотно. След 8 февруари може да сте малко по-емоционални заради поведението на близък човек спрямо вас.

Дева

Тази седмица е важно да пренаредите правилно приоритететите си и да се насочите към онази сфера в живота ви, която най-много изостава на този етап. Иначе проблемите там може да се задълбочат и да нарушат цялостния ви баланс. Не допускайте нещата да отиват толкова далеч.

След 8 февруари навлизате във важен емоционален период - ще трябва да изясните взаимоотношенията си с някого около вас, както и да изчистите недоразумения и натрупано напрежение. Ако се справите с тази задача, ще се почувствате страхотно и заредени с енергия за поставянето на нови цели.

Разкриваме: Тайните на фризьорите за невероятна коса

Везни

Ако усещате, че се нуждаете от повече романтика и любов в живота си, периодът от 4 февруари до началото на март ще ви открие перфектни възможности в тази посока. За целта обаче активните трябва да сте вие - ако само стоите и чакате хубавите неща сами да дойдат при вас, по-скоро ще изтървете шансовете си за нещо голямо и значимо.

Към средата на седмицата насочете усилията си към работата, там също ви се откриват някои възможности, така че се възползвайте от тях. След 9 февруари ще успеете най-накрая да сложите край на една продължителна глава от живота ви и да отворите нова.

Скорпион

Усещате се уморени и изтощени от това да се опитвате да обясните на всички как се чувствате точно на този етап и от какво имате нужда наистина. По-добре насочете тази енергия към себе си и положете усилия да се почувствате по-добре. Дори да искате, няма как да накарате другите да ви разберат, затова нека важните в този период да сте вие.

Помислете си от какво се нуждаете истински и направете стъпки в тази посока, за да го постигнете. Ако вие не се погрижите за себе си, няма как да очаквате другите да го направят. Следвайте сърцето си.

Снимка на WikiImages от Pixabay

Челинджър, който оцеля 73 секунди

Стрелец

Седмицата ще е повече от добра за вас, ако решите да се фокусирате върху положителните си емоции, вместо да се отдадете на мрачни мисли. Проблеми никога не липсват, но те не трябва да стават причина да пропускате щастливи мигове в живота си. Затова инициирайте вие нещо позитивно, за да отключите цяла положителна серия в живота си.

Направете нещо, което винаги сте искали, или пък организирайте кратко пътуване с приятели. Дори не става дума толкова за допълнителни разходи, колкото да намерите начин да се забавлявате и да презаредите психиката си след натрупаното напрежение.

Козирог

Добра новина! Меркурий ще влияе много положително на връзките и взаимоотношенията ви с околните през този период. Комуникацията ви ще е много добра с малко усилия, така че ще се радвате на добри резултати и ще постигате целите си с малко усилия.

Това ще ви даде възможност да насочите вниманието си навътре, към вас самите и към собствените ви желания. Подредете правилно целите и приоритетите си и започнете стъпки в тази посока - периодът е повече от добър за ново начало и напредък, затова бъдете сигурни, че няма да пропуснете шанса си.

Снимка на Dimitris Vetsikas от Pixabay

Фрина: Леката жена, която обявили за богиня

Водолей

Позицията на Меркурий ще повлияе много силно на събитията около вас в периода до 16 февруари (когато става ретрограден). Преди това обаче ще имате всички предпоставки да постигнете онова, което сте си наумили, и да получите повече по линия на начертаните цели.

Междувременно не пропускайте да следите поведението на хората около себе си - някой много ясно ще ви покаже, че не трябва да му се доверявате толкова, колкото сте си мислели. Поставете дистанция и не споделяйте твърде лични събития с хората, на които нямате 100% доверие. В противен случай може да съжалявате.

Риби

Комуникацията ви с околните ще е отлична през настоящия период, затова се възползвайте максимално от ситуацията, за да достигнете до онова, което искате. Дали ще е информация или нещо по-голямо - имате всички шансове да го получите. Всичко ще зависи от подхода ви, затова се заредете с усмивка и търпение.

Пазете повече здравето си в следващите дни, последното нещо, което ви трябва на този етап, е да се разболеете. След 7 февруари до началото на март за вас започва период на просперитет, ще имате предпоставки за развитие и повече приходи.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща