Седмичен хороскоп: 30 ноември - 6 декември

Photo by freestocks on Unsplash

Photo by freestocks on Unsplash

Автор: New Me

30 Ноември 2020

Овен

В началото на седмицата ще сте заредени с енергия. Страхотни възможности ви се откриват и в работата, и в личния живот. Не проигравайте късмета си и се възползвайте от тях. В дните от сряда до петък ще трябва да положите малко повече усилия за отношенията си с околните и комуникацията си с тях. Ще се захванете със своите собствени цели и мисии през уикенда.

Телец

Бъдете по-премерени в началото на седмицата, опитайте се да видите гледната точка на околните. Ако сте прекалено фокусирани върху себе си, е възможно да отблъснете хора, които се опитвате да впечатлите. Следвайте целите си неотлъчно, но не издавайте пред никого следващия си ход. Бъдете доста внимателни с парите, за да не ви изникнат някои проблеми в четвъртък и петък. Уикендът е време за промени.

Photo by Artur Aldyrkhanov on Unsplash

Плодове и зеленчуци, които можете да си отгледате вкъщи

Близнаци

Постарайте се да бъдете по-балансирани и да проявите гъвкавост в различните ситуации в началото на седмицата. Не се чувствате много добре физически и това ще се отрази на емоциите ви. Ако това, което желаете, не се получи от раз, потърсете алтернатива, вместо да се ядосвате. В четвъртък и петък нещата най-накрая ще се подобрят. През уикенда ще сте пълни с енергия и идеи.

Рак

Общуването с околните може да е малко по-трудно в началото на седмицата. Липсва ви обичайният чар, който обикновено обезоръжава събеседниците ви. В следващите дни обърнете повече внимание на здравето си. Дали не е време за драстична промяна в начина ви на живот и навиците? Нещо ново ви предстои в четвъртък и петък. Ще прекарате страхотен уикенд, ако го планирате от по-рано.

Neil Patrick Harris/Josh Radnor/How I met your mother (2005)

14-те най-нелепи заглавия на книги, които някога сте чували

Лъв

Абсолютно непоклатими сте в началото на седмицата - който и да се опита да ви се изпречи на пътя, няма да успее да ви затрудни. В следващите няколко дни ще сте малко по-лежерни, няма да планирате твърде много и ще се наслаждавате на момента. В четвъртък и петък обърнете повече внимание на отношенията си с хората около вас. В събота и неделя отделете време за себе си.

Дева

Нещо, за което имате големи амбиции, ви кара да пренебрегвате важни теми, на които определено трябва да обърнете внимание. Замислете се дали не жертвате личния си живот заради нещо друго например. В същото време не натоварвайте с прекалени очаквания хората около вас. Бъдете по-търпеливи. Дайте си малко повече спокойствие и почивка в края на седмицата.

Най-добрите ядки за отслабване

Везни

Чувствате се малко объркани и търсите правилната посока в началото на седмицата. Дали проблемите не са свързани с личния ви живот? Споделете и потърсете съвет от много близък човек. В дните след понеделник е добре да се замислите и за целите, свързани с работата. Дали ви устройва сегашното положение? Към петък вече настроението ви ще се подобри, усещате се изпълнени с енергия и готови за нови преживявания.

Скорпион

Мислите ви може да са малко хаотични в началото на седмицата и да се чудите с какво да се захванете по-напред. Ако имате нужда от някаква промяна, дните след понеделник са много подходящи да я постигнете успешно. Общувайте и споделяйте с близките си, със сигурност ще се почувствате много по-добре. Към петък внимавайте за необмислени харчове, за да нямате парични затруднения през уикенда.

Странните кралски правила

Стрелец

Седмицата ще започне добре за вас. Имате усещането, че можете да постигнете с лекота всичко, което сте си поставили като задачи и цели. Въпреки това в дните след понеделник може да усетите различни затруднения по пътя си. Това в никой случай не бива да ви разколебава или отказва. С постоянството си все пак ще постигнете успех. Възможно е някои притеснения от личен характер да нарушат баланса ви в събота и неделя.

Козирог

Не си премълчавайте нещата, които имате желание и нужда да изречете. Независимо дали става въпрос за работата или личния ви живот – ако не споделите какво мислите, няма как да очаквате проблемите да изчезнат сами. След сряда може да се почувствате по-уморени и с доста по-малко енергия от обикновено. Няма проблем, това състояние ще премине бързо. Уикендът дава възможности за забавления, включително и романтични.

Photo by Alex Mihai C on Unsplash

69 години “Мис свят“: Как са изглеждали първите победителки?

Водолей

Настроенията ви ще са много и различни, а освен това бързо ще ги сменяте през тази седмица. Докато понеделник ще е страхотен, ще кипите от енергия и ще отхвърляте задачите си, както само вие можете, следващите два дни ще крият известни проблеми. Не е изключено те да са свързани с дома ви и с личния ви живот. Внимавайте да не кажете неща, за които после ще съжалявате. 

Риби

Внимавайте за настроението си в понеделник и вторник. Без дори да се усетите, може да се поддадете на провокация от страна на колега, шефа ви или близък човек. Намерете начин да се отървете от натрупания стрес и да подминавате дребните различия в мненията, без да приемате нещата твърде навътре. От сряда до петък комуникацията ви с околните значително ще се подобри. Използвайте уикенда, за да се отдадете на желанията си.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща