Седмичен хороскоп: 5 - 11 ноември

Photo by Zoran Zonde Stojanovski on Unsplash

Photo by Zoran Zonde Stojanovski on Unsplash

Автор: New Me

05 Ноември 2018

Овен

Знаете какво искате и как да го постигнете, затова действайте смело и решително в началото на седмицата. Към сряда бъдете малко по-спокойни и премерени, не тръгвайте с рогата напред във всяка ситуация. Ще постигнете цел, която сте си поставили, така че няма да е зле да преосмислите приоритетите и стремежите си в по-дългосрочен план. Уикендът идва с нещо ново.

Телец

Тази седмица много хора ще разчитат на вас в различни ситуации. Това със сигурност ще ви накара да се чувствате по-добре и значими, но не се главозамайвайте от моментния си социален статус. Не е изключено да стигнете до сериозни противоречия за нещо дребно с приятел към сряда или четвъртък. Въздържайте се от прекалено остри реакции. Прекарайте края на седмицата с близки хора, в чиято компания се чувствате най-добре.

Вижте още: Това издава колко чаровни сме всъщност

Близнаци

Възможно е да се сблъскате с някои трудности през тази седмица. Не се чувствате в кондиция, а общуването ви с околните не е най-доброто. Колебанията ви ще намалеят с ново приятелство, което ще ви зарадва в следващите дни. Именно този човек ще ви подхвърли идея за справяне с проблем, който ви тормози. Използвайте уикенда за нещо в личен план - излезте на среща или организирайте нещо за вас и човека до себе си.

Рак 

Не бъдете прекалено съобразяващи се с мнението и желанията на другите тази седмица. Ако нещо не ви се върши, не сте длъжни да правите компромиси, само за да угодите на някого. Имате нужда да направите нещо само за себе си, за да се почувствате по-добре. Помислете какво ще ви зарадва най-много в следващите мрачни дни и действайте. Погрижете се и за личния си живот през тази седмица, не го пренебрегвайте, а уикендът е време за нови планове и цели за бъдещето. 

Вижте още: Кои са трите най-готини жени за брак?

Лъв

Решителните ви действия през тази седмица може да бъдат грешно изтълкувани като арогантност от околните. Това обаче не трябва да ви спира да действате, за да постигнете нещата, които искате. Към средата на седмицата се проявете като добри слушатели - ще научите от околните нещо, което ще ви бъде много полезно. Избягвайте да влизате в конфликти в петък, това само ще развали настроението ви за уикенда. 

Дева

Тази седмица ще е подвластна на романтиката за вас. Ако все още нямате половинка, не се лишавайте от нови срещи и запознанства, защото ще пропуснете едно наистина прекрасно изживяване. Ако пък сте обвързани, сега е моментът да бъдете спонтанни и да зарадвате човека до себе си. Помислете и дали не е добре да предприемете някои промени в живота си, може би вече сте на такъв етап. Уикендът ще е приятен и ще ви зареди с енергия и оптимизъм.

Вижте още: Защо шоколадът е полезен? (Поне) 8 причини

Везни

Не обръщайте внимание на дразнителите през тази седмица, фокусирайте се върху своите задачи и цели. Така ще сте много по-мотивирани да преодолеете малките препятствия в следващите дни. Сряда и четвъртък ще ви донесат романтично настроение. В петък ще сте доста по-заети от обикновено, но ще останете удовлетворени от свършената работа. Уикендът отново ще е време за любовни вълнения, не ги пропускайте.

Скорпион

Бъдете подготвени за финансови проблеми през тази седмица. Ако не действате разумно, не е изключено да се задълбочат. Ще трябва да обърнете внимание на ситуация, свързана с дома и близките ви в сряда и четвъртък. Направете всичко по силите си, но не се претоварвайте излишно и не се чувствайте гузни. Съботната вечер ще ви предложи нещо специално, насладете се.

Вижте още: Професията за теб според зодията

Стрелец

Общуването ви с околните ще е страхотно през тази седмица. Не се лишавайте от нови контакти и запознанства - със сигурност ще са ви полезни. Обърнете внимание на приятелите си, но не пренебрегвайте и себе си в следващите дни. Сега е моментът да подредите приоритетите си правилно. Петък, събота и неделя са повече от подходящи за малка екскурзия, а ефектът от нея ще е повече от добър.

Козирог

Тази седмица ще ви се случи нещо, за което сте чакали много дълго. Не позволявайте обаче това да промени отношенията ви с околните. Сряда и четвъртък ще са време за малка равносметка - някои неща не са такива, каквито изглеждат и ще трябва да прецените как да действате оттук нататък. В петък ще получите необходимата подкрепа и вдъхновение от човек около вас - така че действайте смело за всичко, което сте си намислили. Уикендът ще е страхотен, ако го планирате добре.

Вижте още: Брутално, но истина

Водолей

Имате чувството, че нещата около вас са твърде хаотични и хората не подхождат достатъчно отговорно и дисциплинирано като вас. Не позволявайте това да ви извади от равновесие. Не е зле да помислите за кратка почивка, а защо не - и пътуване, след средата на седмицата. Така ще накарате другите да оценят безценната ви подкрепа, а и вие ще си отдъхнете от напрежението. Във финансов план ви очаква добра новина скоро.

Риби

Не е изключено да поискате помощ или услуга от приятел през тази седмица. Няма нищо лошо, ако наистина не успявате да се справите сами в дадена ситуация. Дори да имате някои трудности в следващите дни, седмицата ви ще е успешна. Около четвъртък не е изключено нещо да забави устремения ви ход, но няма да продължи дълго. Уикендът е време да обърнете внимание на себе си и да се поглезите заслужено.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща