Седмичен хороскоп (7 – 13 август)

Photo by rawpixel.com on Unsplash

Photo by rawpixel.com on Unsplash

Автор: New Me

07 Август 2017

Овен

Седмицата започва ударно за вас. Задава се нещо много романтично на хоризонта, което ще ви накара да се чувствате повече от страхотно. И все пак към средата на седмицата ще трябва да се заемете и с някои неотложни задачи в работата, колкото и да не ви е до това. Постарайте се просто да отметнете задълженията си, без да се ядосвате за нищо, свързано с работата. В противен случай ще останете без енергия в края на седмицата. Към петък е възможно да избухне спор между вас и познат. Не тръгвайте с рогата напред. Уикендът ще е прекрасен, ако успеете да се отпуснете.

Телец

В началото на седмицата може да се появи усещането, че пренебрегвате отношенията си с приятелите и затова няма да е зле да обърнете малко повече внимание на връзките си с по-близките сред тях. Към сряда ще се появи възможност за невероятно преживяване. Споделете го с човек, на когото държите. Ще видите, че така ще прекарате много по-добре. Четвъртък и петък ще са сравнително спокойни. Уикендът идва с неочаквани изненади.

Близнаци

Внимавайте какво казвате в понеделник и вторник. Някоя ваша реплика със сигурност може да бъде възприета съвсем погрешно, и то – от човек, когото не искате изобщо да засегнете. По-добре разяснявайте внимателно какво сте искали (или не сте искали) да кажете, за да си спестите неприятни преживявания. В средата на седмицата комуникацията ви с околните ще продължава да е трудна. Затова не задълбавайте в коварни теми, придържайте се само към по-лежерните от тях. Краят на седмицата ще ви поднесе романтично изживяване, ако не сте твърде вглъбени в дреболии, за да го пропуснете.

Рак

В понеделник и вторник при вас важи максимата „Колкото повече, толкова по-добре”. Изкушени сте от почти всичко около вас. Позабавлявайте се, но не прекалявайте, за да не стане играчка-плачка. В сряда и четвъртък съвсем различни неща ще вълнуват съзнанието ви. Близък до вас човек ще ви поиска помощ или съвет. Отделно усещате, че приоритетите ви не са подредени съвсем правилно. Задачи, свързани с дома, ще са на дневен ред в петък и събота. Неделя ще е приятна.

Лъв

Тази седмица ще сте в доста особено настроение. Ще сте ту усмихнати и забавни, постоянно под светлината на прожектора, ту докачливи и кисели. Потърсете източника за това състояние. Възможно е да се стигне до спор с приятели, именно заради по-странното ви поведение. Но не взимайте нещата твърде навътре. Всичко ще отшуми много бързо. Хубаво ще е да преглътнете егото си в края на седмицата и да прекарате уикенда само с хора, които ви обичат и наистина държат на вас – приятели, роднини или любимия човек.

Дева

В началото на седмицата ви се струва, че някой има твърде високи изисквания към вас и прекалява с претенциите си. Опитайте се да изразите мнението си, без да бъдете груби – ще спечелите повече от подобно поведение. Неща, свързани с дома, ще ви вълнуват в сряда и четвъртък, но след като ги отметнете, периодът е подходящ да се отдадете на почивка и романтични изживявания. И да нямате половинка в момента, това може да се промени, ако сте достатъчно инициативни.

Везни

Ситуация в работата ще повиши авторитета ви и ще ви издигне в очите на околните. Възползвайте се от създалата се ситуацията и вижте дали не можете да натрупате допълнителни дивиденти от това. В средата на седмицата фактът, че сте педантични и внимателни, ще ви се отплати. Ще се справите със задачите си лесно и много успешно. След петък се очертава изключително раздвижване в личен план. Романтика и любов се изпречват на пътя ви.

Скорпион

Проблем с парите е много вероятно да се появи през тази седмица. Внимавайте с харчовете и не правете нищо необмислено точно в момента. Възможно е да ви мъчи и въпросът с по-високата заплата в работата. Но ако поискате увеличение сега, е много вероятно да отхвърлят молбата ви. Наблюдавайте кога ще подходящ моментът за това. Сряда и четвъртък ще са относително спокойни. Петък идва с промяна и по-сериозно решение, което трябва да вземете. Събота и неделя ще са време за почивка.

Стрелец

Добри новини ви очакват в началото на седмицата. Ще сте в кондиция, предстои ви положително раздвижване, свързано с финансите ви. Като цяло периодът е много благодатен, ако позволите на нещата да се случат. Тази идилия леко ще се разсее в сряда и четвъртък, когато е възможно да се сблъскате с проблеми в работата и да влезете в спор с добър приятел. Всичко обаче ще отшуми бързо и в петък вече нещата ще се подредят страхотно за вас. В неделя ви очаква нещо голямо.

Козирог

Дори да си мислите, че държите всичко под контрол, в началото на тази седмица сякаш едно по едно нещата ще ви се изплъзват. В работата няма да ви е толкова спокойно, възможно е да възникнат спорове и недоразумения с хората около вас. В сряда и четвъртък ще откриете полезна информация. Поровете се добре, за да я разберете напълно и да я използвате по най-правилния начин. След петък ще се радвате на компанията на различни хора, но няма да създадете по-дълбоки отношения.

Водолей

Точно когато си въобразявате, че познавате добре някого, животът ви опровергава. Ще разберете нещо много необичайно за човек, когото си мислите, че познавате отлично. Обмислете добре наученото, за да можете да реагирате възможно най-правилно. В сряда и четвъртък задачи, свързани с работата, ще ви владеят изцяло. Интересни нови запознанства ще се появят в края на седмицата. Обърнете особено внимание на едно от тях, с човек от противоположния пол. Дори да не започнете романтична връзка веднага, отношенията ви ще се задълбочат с времето.

Риби

Моментът не е подходящ да се вълнувате твърде много за живота на другите. Във вашия собствен предстои период на сериозно раздвижване. Така че - заемете се първо с вашите дела и оправете своите приоритети. Въздържайте се от критики към околните в сряда и четвъртък. Възможно е да реагирате прибързано и да не сте прави за ситуацията. В петък и събота се фокусирате върху себе си, иска ви се да усъвършенствате даден аспект от живота си. В неделя се задава нещо много приятно.

Вижте още:

Това предвещава край на връзката!

Как тялото ни реагира при раздяла?

6 тайни на успешната връзка!

Никога не правете това след раздяла!

6 неща, които мъжете НЕ искат да кажат на жените

Скандал с любимия? Правете това!

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща