Седмичен хороскоп: 9 -15 септември

Снимка на Pexels от Pixabay

Снимка на Pexels от Pixabay

Автор: New Me

08 Септември 2019

Овен

Не се заемайте с твърде много задачи и отговорности в началото на тази седмица. Не се притеснявайте да кажете "Не" на онези, които злоупотребяват с добротата ви. Около сряда срещата с някого ще ви даде идея за много полезен стратегически ход, така че не се лишавайте от контакти и излизания. В края на седмицата е възможно да обтегнете отношенията си с човек, който е важен за вас. Не избързвайте с обвиненията - няма да сте съвсем прави.

Телец

Слушайте интуицията си в началото на седмицата. Дори да имате съмнения, ще се справите безпогрешно с онова, което трябва да направите и кажете, ако не пренебрегнете вътрешния си глас. Не се разколебавайте излишно в сряда и четвъртък - действайте смело и всичко ще си дойде на мястото. В петък отново ще сте пълни с ентусиазъм и енергия, и ще демонстрирате увереност пред околните. През уикенда може да се наложи да помогнете на приятел.

(Без дори да осъзнаваш) изневеряваш на половинката

Близнаци

Не е изключено да се сблъскате с проблеми и трудности в началото на седмицата. Понякога обаче най-доброто решение е именно онова, което ви се вижда най-трудоемко и сложно. Така че не се спирайте на бързи и лесни идеи за справяне със ситуацията. Сряда и четврътък ще са много динамични дни и ще ви предложат добри възможности, както в личен, така и в професионален план. Любовният ви живот ще остане на заден план в мислите ви този уикенд. Aмбициите ви са насочени на друго място.

Рак

С много вдъхновение и романтика ще започне седмицата за вас. Един приятен и забавен флирт ще повдигне духа ви. Около сряда и четвъртък обаче ще трябва да загърбите за кратко приятните емоции и да се отдадете по-усилено на задачите в работата и у дома. В петък отново е време за социални контакти и излизания. Около забавленията през уикенда обаче намерете време да помислите и за големите цели, които сте си поставили.

Снимка на Gerd Altmann от Pixabay

Нещата, които интелигентните хора правят (винаги)

Лъв

Не съдете прибързано в началото на седмицата и се вглеждайте малко по-добре в действията на останалите. Седмицата има потенциала да бъде наистина страхотна за вас, но с няколко погрешни стъпки може да я превърнете в малък кошмар - всичко зависи от вас, така че преценявайте ходовете си добре. В сряда и четвъртък е време да засилите връзките си с другите - семейство, приятели, човекът до вас - обърнете им малко повече внимание. В края на седмицата ви очаква нещо забавно и вълнуващо.

Дева

Доверете се на приятелите си в понеделник и вторник, те определено ще се опитат максимално да ви помогнат за преодоляването на по-трудна ситуация. В сряда и четвъртък е момент да бъдете по-скромни и смирени, това ще ви помогне в общуването с другите. А петък ще е повече от страхотен за вас, защото ще е ден за постижения и успехи. Уикендът ще е наистина приятен и ще сте в добро настроение, ако се обградите с правилните хора.

Снимка на Pexels от Pixabay

Какво ще преживееш през септември?

Везни

Не пренебрегвайте малките детайли в началото на седмицата, защото именно нещо, което сте подценили, може да се превърне в сериозен проблем. Ако имате затруднения с парите, сега не е най-подходящият момент да взимате назаем. Опитайте се да закрепите положението сами. Около четвъртък нещата ще се подредят добре за вас и притесненията ви значително ще намалеят. В края на седмицата бъдете внимателни с егото си, не се налагайте твърде агресивно на останалите, защото това само ще се превърне в причина за по-сериозни пререкания.

Скорпион

В малко по-особено настроение ще бъдете тази седмицата. Имате нужда от честно и малко по-задълбочено общуване с околните, и не ви е до безсмислени разговори. В сряда и четвъртък ще дадете приоритет на целите и задачите си и няма да хабите излишни емоции за другите. В петък ще трябва да сте креативни, за да се справите с определена ситуация. А с уикенда ще дойде и краят на по-странното ви състояние - ще получите отговорите, които търсите и ще погледнете доста по-ведро на нещата.

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Нюансите в косата, които трябва да имаш тази есен

Стрелец

По-подвластни сте на емоциите в началото на седмицата и това ви пречи да изразите ясно какво чувствате и искате. Бъдете подготвени за някои подмолни действия или неочаквани удари в сряда и четвъртък. Опитайте да реагирате бързо и да предприемете най-правилните действия. Не се хвърляйте в излишни разправии, защото това само ще ви изтощи. Петък няма да е много приятен и лесен ден, ще се чувствате малко по-напрегнати. Но уикендът ще компенсира всичко, особено ако го прекарате в приятна компания.

Козирог

Амбицията ви е голяма, но дали не се увличате и не се преуморявате в следване на целите си? Дайте си малко заслужена почивка и се погрижете за здравето си. Отделете повече време за приятелите си в сряда и четвъртък, тези приятни срещи са точно това, от което се нуждаете. Няма да е никак лоша идея да си планирате кратко пътуване за уикенда - ще презаредите прекрасно и ще се наслаждавате на приятни моменти.

Charlie Sheen on Mad families poster (2017)

10 любими знаменитости, които се отказаха от истинските си имена

Водолей

По-трудно ви е да се заемете с многото задачи, които ви очакват тази седмица. Ако не можете да се концентрирате и настроите за работа, просто си дайте кратка почивка. Около сряда и четвъртък най-после нещо ще ви извади от по-лошото настроение и ще се радвате на внимание и романтика. В края на седмицата обаче няма да можете повече да отлагате някои от отговорностите си и ще трябва да се заемете с тях. През уикенда също ще се наложи да отметнете няколко задачи.

Риби

Любовни трепети ви връхлитат през тази седмица. Това със сигурност ще подобри настроението ви. Около сряда и четвъртък обаче ще трябва да позагърбите за малко приятните емоции и да се заемете с отговорностите и по-сериозните задачи, които ви очакват. Обърнете внимание и на физическото си здраве, няма да е зле да поспортувате малко повече тези дни. Уикендът е време да бъдете спонтанни и да пробвате нещо ново.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща