Седмичен хороскоп: 9 - 15 юли

Photo by Pietra Schwarzler on Unsplash

Photo by Pietra Schwarzler on Unsplash

Автор: New Me

09 Юли 2018

Овен

Ще се сблъскате с някои трудности през тази седмица, но не трябва да им позволявате да ви изкарат от равновесие. Намерете начин да балансирате и да се справите със стреса - погрижете се за себе си. Ако възникне спор, не тръгвайте с рогата напред, ще сбъркате и ще влошите ситуацията. Вместо това постигнете взаимен компромис.

Телец

Навлизате в по-добра фаза. Чарът ви привлича околните, заобиколени сте от приятели, задават се и романтични изживявания. Насладете им се и се забавлявайте. Сега не е време за битовизми, не се фокусирайте върху малките неща, защото се задава сериозна промяна за вас. Страстта ви ще се насочи в съвсем нова посока.

Вижте още: 7 знака, че ви манипулират

Близнаци

Сякаш не сте себе си - обикновено сте супер сладкодумни и успявате да омаете околните с думите си. Тази седмица обаче комуникацията ви ще върви по-трудно, заредете се с търпение и не се ядосвайте, ако нещата не ви се получат от раз. Подходете разумно и няма да съжалявате, а усилията ви ще се увенчаят с успех.

Рак

Превръщате се в център на внимание и определено ще сте в светлините на прожекторите тази седмица. Всеки се стреми да е във вашата компания и да спечели вниманието ви. Възползвайте се от ситуацията, за да постигнете някои от целите си с чар и дипломатичност. Късметът е на ваша страна, а успехът ви е гарантиран. 

Вижте още: 6 признака, че привличате другите

Лъв

Нещата няма да се случат точно така, както сте си ги представяли през тази седмица. Използвайте момента, за да преосмислите някои събития и да избистрите голямата картина. Периодът е страшно подходящ за задаване на цели и планиране. Към края на седмицата подхождайте предпазливо и внимавайте за подводни камъни.

Дева

Не можете да се радвате на по-добра седмица, що се отнася до плановете ви. Периодът ще е продуктивен и успешен за вас, стига да успеете да останете фокусирани и да запазите мотивацията си докрай. Доверете се на интуицията си и не се страхувайте да действате спонтанно, няма да съжалявате.

Вижте още: Повече сън през уикенда = по-дълъг живот

Везни

Новата седмица ще ви предложи някои неочаквани възможности, от които не трябва да се плашите в никакъв случай. През втората половина на седмицата ще бъдете като истински пожар - уверени и мотивирани, пръскащи чар и обаяние. Това няма да остане незабелязано от околните. Със сигурност ще провокирате силен интерес у някого, за който даже не подозирате.

Скорпион

Детайлите са ключови за вас в момента. Вглеждайте се в малките неща и слушайте внимателно всичко около вас. Възможно е да научите нещо, което да ви помогне много в предвидените начинания. Използвайте втората половина на седмицата, за да изчистите съзнанието си и да направите някои равносметки. Наближават някои промени в живота ви.

Вижте още: Знакът, че си пада по теб (според зодията)

Стрелец

Седмицата ще ви изправи пред някои предизвикателства. Може да се сблъскате с по-висшестоящ в работата или да имате проблем с колега. Поемете си дъх и не се впускайте в излишни скандали, няма да свърши добре за вас. В края на седмицата настроението ви може да спадне, ако сте твърде преуморени. Дали не ви е време за добра почивка?

Козирог

Време е да проявите силата на характера си и да демонстрирате амбицията си. Заявете смело това, което искате, а увереността ви ще обезоръжи всеки. Така че действайте без излишно колебание. Дори да се изправите пред дребни предизвикателства тази седмица, енергията ви е достатъчно голяма, за да ги отстраните бързо от пътя си. Няма невъзможни неща за вас в момента.

Вижте още: Има 5 типа хора в света. Ти кой си?

Водолей

Не подценявайте хора и ситуации тази седмица. Ако допуснете тази грешка, ще има по-сериозни последствия за вас. Затова действайте предпазливо и бъдете супер фокусирани, що се отнася до важните за вас неща. Не е изключено някой да се опита да ви подлее вода, но ако сте внимателни, нищо няма да ви се опре.

Риби

Задават се добри възможности за вас и не ги пропускайте, само защото се чувствате несигурни или се колебаете за някои детайли. Възможно е да възникнат някои конфликти с партньор в работата или личния живот. Може би е време да затворите вече някои врати, водещи постоянно в миналото. Новото със сигурност ще ви донесе нещо по-добро.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща