Срещнали сте сродна душа? Ето признаците...

Автор: New Me

14 Януари 2018

С хората, които споделят една и съща честота или вибрации с вас, изграждате много по-силна връзка, отколкото с тези, които споделят хобитата ви или имате сходно мнение по много въпроси. И тук говорим не просто за сродни души в романтичен аспект, а за приятели, съмишленици, близки духовно хора, които стават част от живота ни. И след като ги припознаем като такива, е важно да се постараем да не ги изгубим.

Съсредоточете се и върху сърцето си и позволете на вашата интуиция да разкрие нови хора и възможности. А това са признаците, че действително на пътя ви се е изпречила сродна душа...

Контакт с очите

Контактът с очите ще бъде естествен и неустоим. Никога няма да се почувства неудобно, а ще бъде утешително, познато и все едно вече се е случвало.

Духовна ориентация над егоцентричността

Славата, статутът и парите няма да бъдат нещата, които свързват двама души. По-скоро ще се срещнете при теми като съзнателното съществуване, медитацията, здравословното хранене, йогата и околната среда.

Вижте още: Каква половинка си според зодията?

Постоянно привличане

Душевните връзки ще излизат на преден план, дори когато странични неща ви разсейват. Най-доброто, което трябва да направите, е да се отдадете на привличането и тогава ще можете да създадете нещо продуктивно.

Синхронни умове

Ще знаете какво мислите и дали мислите еднакво в точно определен момент. Освен това често започвате да говорите едновременно и да казвате едни и същи неща по едно и също време.

Вродена познатост

Това е чувството, което изпитвате, когато се срещнете с някого и изглежда, че сте го познавали през целия си живот. Само тази причина обаче не е достатъчна, за да накара някой да бъде член на вашето духовно семейство.

Вижте още: Какво ще ни донесе Годината на кучето?

Енергийни генератори

Двама души от едно духовно семейство ще се зареждат взаимно, когато са близо един до друг. Това противоречи на закона на физиката, но е вярно.

Съществени срещи

Често ще срещате сродна душа, точно когато имате нужда от нея - или точно когато тя се нуждае от вас.

Липсва време

Времето, прекарано заедно, ще изглежда сякаш лети, защото всяка секунда ще бъде електрифицираща и просветена.

Духовни огледала

Две сродни душа ще могат да се разбират още по-добре, като се наблюдават един друг.

Отразен живот

Животът ви ще бъде сходен в много аспекти и ще даде възможност на човек да се учи от другия, да расте от другия и да живее по-хармонично в резултат на това.

Храна за душата

Отделянето на време и енергия за общуване със сродната душа ще бъде също толкова полезно, колкото здравословното хранене и физическата активност.

Вижте още:

Вижте още: Как да запомняме лесно?

Вижте още: 10 брутални истини за връзките

Вижте още: Очите те издават

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща