Супер трикове за перфектно дупе

Photo by Jernej Graj on Unsplash

Photo by Jernej Graj on Unsplash

Автор: New Me

23 Октомври 2018

Ексфолиране. Не пропускайте тази нежна част от кожата, когато се грижите за тялото си. Особено ако имате проблем с появата на акне и пъпчици по дупето. Избирайте продукти със салицилова киселина за по-добър ефект.

Бърз душ след изпотяване. Дори да ви звучи абсолютно логично, понякога оставаме в изпотените си дрехи след тренировка или след горещ ден твърде дълго. Затова се погрижете да взимате душ възможно най-бързо след изпотяване, за да предотвратите появата на прекалено много бактерии.

Антицелулитни масажи. С по-твърда четка и скраб можете да постигнете чудеса. Не само ще почистите добре кожата си, но и ще намалите целулита с редовни масажи. Правете ги поне няколко пъти седмично преди душ. 

Хидратиране. Също като всяка друга част от тялото ви, кожата на дупето има нужда от по-специални грижи и хидратиране. Бъдете сигурни, че не пропускате зоната на дупето всеки ден - крем, лосион или друг продукт, който влияе добре на кожата ви.

Храната. Има храни, които правят дупето по-закръглено и пухкаво. Такива са ядките, фъстъченото масло, кафявият ориз, някои сирена и др. Ако искате по-бразилски тип дупе, може да заложите на подобни храни, но ако търсите обратния ефект, тогава знаете какво да избягвате.

Бельото. Избирайте тази част от дрехите си много внимателно. Избягвайте изкуствените материи, които запарват и дразнят кожата. С памучното бельо никога няма да сбъркате. Освен това не прекалявайте и с носенето на прашки, защото могат да причинят неприятни инфекции.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща