Тайни: 6 прически, които ще властват през 2019

Автор: New Me

30 Април 2019

В задънена улица сте, отегчавате от сегашния си стил, преживявате промяна в живота ..много причини може да има, за да решите да си смените прическата. Ако сте в такъв етап, ето шест прически, които да обмислите за тази година.

Дълги етажи

Помислете: версия 2019 на "Рейчъл", но много по-мека с дълги, тънки кичури, които се смесват добре с останалата част от косата ви. Този стил е многофункционален и е добър вариант, ако просто търсите изтънчено опресняване.

Дълъг бретон

Супер небрежна и в същото време секси прическа. Трябва да създава впечатление, че едва ли не не полагате никакви усилия за прическата си. Бретонът трябва да бъде добре филиран. 

Късо пикси

Пикси прическите са изключително популярни в поселдните години. Късото пикси е изключително дръзко, секси и говори, че момичето няма да се спре пред нищо. Осмелявате ли се?


Израстнало пикси

Оставете косата малко да израстне. Така можете да я сложите и зад ушите или да я хващате с фиби назад. 

Асиметричен боб


Шикозна опция за дами с фина коса, тази прическа дава илюзията за по-голям обем. Просто попитайте вашия стилист за леко подрязване с A-линия (по-късо на тила и постепенно по-дълго в предната част),.


Боб с бретон

Бретонът властва тази година. Носи се добре изправен, но може и на вълни. Все няма шанс да останете незабелязани. 

* Съветите в статията идват от любимия ни салон, но най-хубавите неща са тайна. Затова на лично съобщение можете да получите координатите му!

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща