ТЕСТ: Изберете един дракон

Автор: New Me

21 Ноември 2019

Погледнете снимката и си изберете един дракон, а след това вижте какво разкрива той:

dragon-main-800x445.jpg

ДРАКОН 1 - СИМВОЛЪТ НА ОГРАНИЧЕНИЯ

Ако сте избрали първия дракон, вероятно сте забелязали, че неговите крила са обърнати навън. Това означава, че се борите да бъдете свободни и искате да изразявате това желание за свобода във всеки един момент. Някой или нещо ви пречи да изразявате мислите си толкова, колкото искате.

Това е един от най-болезнените проблеми, с които се сблъсквате: фактът, че понякога не успявате да се впишете и изразите правилно, тъй като някой ви прекъсва, а вашите идеи дори не са чути.

ДРАКОН 2 - СИМВОЛЪТ НА РАЗДЕЛЕНИЕТО

Често сте хванати между два свята, между чука и наковалнята. Трудно можете да вземете решение за нещо в живота си, без да се чувствате сякаш сте под напрежение. Винаги се сблъсквате със ситуации, в които сте попаднали между две враждуващи крайности и не можете да се откажете от нито една от тях, нито да избирате между тях.

Това, което искате да кажете на всички, е, че не сте посредник и изборите занапред ще бъдат за вас, а не за други. Време е да се поставите на първо място.

ДРАКОН 3 - СИМВОЛЪТ НА РУТИНАТА

Ако сте избрали числото 3, вие сте от типа човек, който е трудно да направи промени към по-добро, да се откаже от пороците или да започне нови неща в живота. Наслаждавате се на рутината и комфорта и въпреки че монотонността може да стигне до вас от време на време, вие често предпочитате това пред неизвестното.

Трябва да излезете извън зоната си на комфорт и да живеете малко повече. Прегърнете непознатото и опитайте да кажете „да“ оттук-нататък.

ДРАКОН 4 - СИМВОЛЪТ НА ТАЙНИТЕ

Вие криете някои тайни в живота си. В миналото са се случвали неща, към които не обичате да се връщате и не споделяте с околните за тях. Често имате чувството, че не можете да кажете на никого, защото едва ли биха ви разбрали. Трябва да намерите смелостта да разкриете повече от себе си, за да се наслаждавате на мир и хармония.

Дори ако това означава разкриване пред себе си; признаването и приемането е едно от най-трудните неща, които трябва да правим в живота.

ДРАКОН 5 - СИМВОЛЪТ НА НЕПРИЗНАТАТА ЛЮБОВ

Вашият голям проблем е страхът да изразите чувствата си към човека, когото обичате. Влюбвате се, без никой да го забележи. Държите тези чувства в себе си здраво и когато този, когото обичате, се приближава към вас, вие не сте убедени доколко да разкриете чувствата си, поради несигурност. След като намерите смелостта да изразите тези емоции и най-накрая да се приближите до този, когото обичате, ще намерите щастие в живота си.

Добра отправна точка е да се опитате да обичате повече всеки ден. Кажете си колко сте невероятни и ще започнете да си вярвате повече.

ДРАКОН 6 - СИМВОЛЪТ НА МИСТЕРИЯТА

Привлечени сте от света на изкуството и страстно се занимавате с творчески неща. Знаете как да изразите себе си чрез рисуване, музика или писане, но другите никога не разбират какво се опитвате да кажете чрез своето изкуство. Използвате твърде много кодирани съобщения, абстрактни неща, твърде много мистерия. Понякога дори не разбирате какво всъщност искате да изразите и рискувате да попаднете в капана на философа, който винаги се опитва да предаде нещо ... но не знае как.

За да разберете по-добре себе си, опитайте да успокоите ума с няколко прости медитации.

ДРАКОН 7 - СИМВОЛЪТ НА ЧЕСТНОСТТА

Вие сте много честен човек, понякога брутално честен човек. Не знаете как да лъжете и не искате да криете нищо от онези около вас. Вашите приятели ви смятат за неподправен и открит човек, който понякога може да е малко суров.

Опитайте да се усмихвате и да говорите с доброта, а не с безкрайна честност. Понякога няколко мили думи могат да направят много повече, за да помогнат на някого.

ДРАКОН 8 - СИМВОЛЪТ НА СЪЗДАВАНЕТО

Избрахте този дракон, защото искате да бъдете перфектни. Постоянно се борите да намерите баланса на съвършенството, въпреки че всички ви казват, че не съществува. Вие сте много осъзнат човек, когато става въпрос за работа и отношения с приятели.

Вместо да се опитвате да постигнете съвършенство, може би трябва да работите върху това да направите най-доброто, което можете, и да бъдете възможно най-добрата версия на себе си. Няма такова нещо като перфектно, има просто „по-добре от вчера“.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща