ТЕСТ: Избери си аромат и разбери каква си

Автор: New Me

11 Януари 2018

С този бърз тест може да разкриеш много за себе си. Прегледай опциите с аромати, прецени кой е онзи, който е най-близо до твоите предпочитания, и виж резултата.

Избери един от тези варианти: 

- флорални аромати (рози, лавандула и пр.);

- аромат на гора;

- аромат на море;

- тропически аромати (цитрусови и др.);

- на прясно изпечен хляб;

- на подправки (ванилия, канела и др.);

Вижте още: Кои са зодиите с най-добра интуиция?

А сега виж и резултата...

Флорални аромати - Опитвате се винаги да гледате позитивно на нещата, макар и понякога околните да успяват да ви извадят от равновесие. Творчески настроени и силно креативни натури сте. Обичате по-задълбочените разговори и сте щастливи, когато се научите на нещо ново. Деликатни и състрадателни сте, затова винаги знаете какво да кажете на приятел, който се чувства зле и е тъжен. Околните обожават да са във вашата компания, защото сте спокойни, уравновесени и усмихнати.

Вижте още: Каква половинка си според зодията?

Аромат на гора - ако обожавате аромата на дървета и смола, то вие сте от хората, които понякога изпадат в паника заради проблемите си. Що се отнася до другите обаче, винаги сте готови да помогнете и да дадете мъдър съвет, а те се чувстват толкова сигурни и защитени с вас. Имате приключенски дух и обичате да пътувате и да виждате нови места. Подобно на гората, която харесвате, и вие имате кътчета в душата си, които остават дълбоко скрити от околния свят и много трудно допускате хора до тях. 

Вижте още: Какво ще ни донесе Годината на кучето?

Аромат на море - обичате да държите под контрол нещата и често планирате кое как да стане. На моменти ви се случва да бъдете по-нерешителни, ако се чувствате притиснати от дадена ситуация. Обичате да играете на сигурно, затова не предприемате сериозни действия, преди да сте ги обмислили изключително внимателно. Добри слушатели сте, обикновено сте заобиколени от много приятели. Харесва ви да пробвате нови неща.

Вижте още: 6 мита, в които да не вярваш

Тропически аромати - изключително щедри сте в отношенията си, държите на приятелите си и се раздавате за тях. Природно интелигентни сте и можете да намерите нестандартни и много добри решения за всяка ситуация. Не сте мързеливи и работите здраво, за да постигнете целите си. Понякога обаче се претоварвате и ставате по-тревожни, опитвайте се да намирате баланс. Умеете да защитавате мнението си и сте наистина принципни.

Вижте още: Несексът и неградът: Всички мъже обичат Казандзакис

Аромат на прясно изпечен хляб - обичате уюта и добре прекараното време с приятелите и семейството. Не сте егоисти и понякога даже прекалявате с услугите към другите. Научете се да мислите малко повече за себе си и да се щадите. Невероятно сръчни сте и можете да направите прекрасни неща, независимо дали става въпрос за готвене, рисуване, скулптури и пр. Обичате да сте заобиколени от близки хора, но не си падате по бурните и шумни партита. В работата си сте много практични хора.

Вижте още: 4 сигнала, че връзката ни се проваля

Аромат на подправки - силно задълбочени сте и понякога - малко интровертни. Обожавате да четете и сте страшно убедителни в разговори - знаете кога и какво е най-добре да кажете. Много сте емоционални и понякога много бързо нещо може да ви разстрои. Обичате компанията на по-близки хора, големите събирания с много непознати не са точно по вкуса ви. Нямате проблем да оставате по-често насаме със себе си и да анализирате различни ситуации от живота си. Околните ви обожават, защото съумявате да покажете доброта и уважение към всеки.

Вижте още: 

7 признака, че той си пада по теб...много!

Защо изневеряваме?

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща