Това малко чудо DD крем

06 Март 2018

Слънцето най-накрая благоволи да се покаже, температурите уверено тръгнаха нагоре и като че ли най-трудното време за кожата ни е зад гърба. Но...сега е ред на сериозна доза грижа и възстановяне. И тук на помощ идва УНИВЕРСАЛЕН DD КРЕМ (SPF 50) С Vit.D подобна съставка.

– С НОВА ФОРМУЛА –

Иновация на DermEden

DD крем е специално разработен за градска среда, където кожата е подложена на стрес, замърсяване и увреждане от свободните радикали. Този крем предпазва кожата от различните агресии и предотвратява първите признаци на стареене.

Обогатен с VIT.D подобна съставка, този продукт е първият дневен крем, който решава уравнението за осигуряване на UV защита, като същевременно се запазват предимствата на Vit.D, който е важен за целия организъм. С анти-ейдж действие, хидратация и UV защита, формулата е подходяща за различните видове кожа. Съдържащите пигменти създават т.нар. „хамелеон“ ефект, като изглаждат тена и осигуряват лек грим с изключително естествена визия.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанасайте на лицето, шията и деколтето си всяка сутрин, като масажирате с леки кръгови движения, докато цветът съвпадне перфектно с този на кожата. Отлична база за грим, с матиращ ефект.

Опаковка от 50 ml / Без ароматизатори!

Направен под дерматологичен контрол!

Колко дълго мога да използвам моя DD крем?

Може да използвате този крем за 8 седмици, при всекидневно приложение.

Каква е разликата между DD кремовете и тези от Дневна грижа?

Кремовете от Дневна грижа са показани при специфични кожни проблеми като: акне, мазна или суха кожа, тъмни петна. Не трябва да се забравя, че тези продукти имат силно изразени изсветляващи свойства. При нормална кожа (без специфични проблеми) може да използвате DD кремовете, които ще изгладят тена и ще Ви доставят достатъчно VIT.D подобна съставка.

Какво е действието на VIT.D подобната съставка въху кожата?

Тази съставка се извлича от корените на цикория и помага да се преодолее дефицита на Vit.D в кожата. Действието й е подобно на калцитриола (активната форма на Vit.D) и увеличава броя на Vit.D рецепторите. Vit.D възстановява кожната бариера и подобрява хидратацията. Научни изследвания доказват, че този витамин може да предпази организма от развитието на някои карциноми.

DD кремът хидратира ли достатъчно моята кожа, ако тя е суха?

Нанасяйте хидратиращ крем преди използването на DD крем, ако кожата Ви е суха.

Мога ли да използвам DD крем, ако имам тъмна кожа?

В DD кремовете има пигменти под формата на микрогранули, които са подходящи за всеки тип кожа. За по-тъмна кожа ние препоръчваме DD крема със SPF 25, защото има UV филтри с по-нисък фактор и изсветлява по-малко.

Може да разгледате всички продукти тук!      

Очаквайте част 9        

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща