Това предвещава край на връзката!

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

03 Август 2017

Много романтични връзки започват да губят блясъка си с времето и могат да се превърнат в рутина и дори отчуждение между партньорите. А това рано или късно ще накара и двамата да погледнат в друга посока и да прекратят връзката си.

Има няколко признака в поведението на партньора, които показват, че отношенията ви не вървят в добра посока.

Незаинтересованост

Ако някой не може да се зарадва на успехите или да е съпричастен с проблемите на човека до себе си, едва ли връзката им има особено голямо бъдеще. Никой не иска да е с човек, който тотално не се интересува от него.

Липса на доверие

Причините може да са най-различни. Ниска самооценка и несигурност в собствените ни качества или пък партньорът реално ни дава сигнали, че проявява интерес към други. Ако е първият случай, неоснователната ревност може да обтегне отношенията до краен предел, никой не обича да надничат в телефона му или да следят всяко негово действие. Ако е вторият случай, просто няма смисъл да губите времето си с човек, който очевидно е започнал да губи интереса си към вас.

Закъснения и отменени планове

В живота винаги може да изникне нещо непредвидено, да не можем да обърнем достатъчно внимание на любимите си хора или да ги пренебрегнем за кратко. Съвсем друг въпрос е, ако постоянно игнорираме половинката си и поставяме всичко друго на преден план. Или пък ако сме обещали да отидем заедно на почивка, но подходящо време за това никога да няма.

Няма ласки и мили думи

Разбира се, това не значи, че трябва през 10 секунди да си повтаряте колко се обичате, но ако нямате нужда или желание да се прегръщате, целувате, държите за ръка или просто да си прошепнете нещо мило и нежно помежду си, връзката ви не отива на добре.

Никаква грижа за другия

Едно от неписаните правила на любовта е, че грижата за партньора е винаги голяма. Влюбеният човек иска половинката му да се чувства добре и да е щастлива. Ако във вашата връзка вашите желания и нужди не се взимат под внимание, не възлагайте големи надежди за щастлив съвместен живот с човека до себе си.

Не сте заедно

Много често ще срещнете съвети да не пренебрегвате своите цели, мечти и желания заради другия, да си оставяте време само за себе си и да поставяте собственото си щастие на първо място. Това определено е така…отчасти. Истината е, че времето с любимия човек не е някакво бреме, от което да се възстановявате и да си почивате един от друг. Със сигурност всеки има своите хобита и интереси, които не е нужно да захвърля. Но и времето, прекарано с партньора, споделените проблеми или радости, всичко това заздравява връзката и ако наистина се обичате, всъщност е почти всичко, от което се нуждаете. Обратното – все по-малко прекараното време заедно на практика ви отдалечава един от друг.

Вижте още:

Как тялото ни реагира при раздяла?

6 тайни на успешната връзка!

Никога не правете това след раздяла!

6 неща, които мъжете НЕ искат да кажат на жените

Скандал с любимия? Правете това!

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща