Vacchi, la dolce vita?

Автор: New Me

11 Август 2017

Какво е да си интернет сензация, да се возиш на яхти, да спиш във вили за милиони, да имаш безброй красавици, да не си знаеш парите в сметките....и един ден съдебните власти да ти запорират имущество? Със сигурност си 50-годишният Джанлука Ваки. А усещането...еми, със сигурност няма как да е готино!

Съдът в Италия наложи запор на част от имуществото на милионера. Причината - не е върнал на банка Banco BPM кредити в размер на 10.5 милиона евро.

Но да се върнем назад - Ваки не се е направил сам милионер, даже напротив. Роден със златна лъжичка в уста, неговият баща е собственик на компанията за производството на опаковки и опаковъчно оборудване Fin Vacchi. Нали знаете, само първият милион е труден? Лека-полека бизнесът обхваща много и различни сфери. Днешното състояние на ексцентричния италианец се оценява на 1,1 млрд. евро.

 

 

Serendipity... @gutierrezary

Публикация, споделена от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) на

 

А Ваки определено знае как да демонтрира меко казано висок стандарт на живот – в социалните мрежи не спира да качва снимки от яхти, купони, имения, неизменно заобиколен от красавици. Италианецът притежава сграда от 1781г. в град Кортина Д'Ампецо в Италианските Алпи, къща в Болоня с галерия музей, спа-салон с турска баня, апартамент на най-скъпата улица в Милано – Монтенаполеоне. В Порто Черво, Сардиния, има имение на две нива с обща площ 1200 кв.м., заобиколено от два огромни басейна. Минаваме натам...вероятно Ваки е в дилема сутрин, когато трябва да реши какво да подкара – има три Бентлита и мотоциклет „Харли-Дейвидсън“. С морския транспорт поне не се двоуми - има платноходка дълга 14 метра с три мотора и мощност 1050 конски сили, която той на галено нарича „огромно легло под платната“.

Това не е първият проблем на Ваки с дълговете. Наложи му се да се раздели с няколко яхти, вили и част от голф-клуб, заради дълг от 10 млн.евро, взет преди десет години.

Това обаче по никакъв начин не пречи на милионера да се забавлява. Често демонстрира музикален вкус, като застава зад диджейския пулт и миксира музика. Поклонник е и на татуировките, по тялото има десетки, а по думите му всяка от тях има особено значение за него.

През година той се прочу в социалните мрежи благодарение на видео, на което танцува с приятелка си Джорджия Габриеле на борда на яхтата си. С нея той прекара 7 години от живота си, но романът им приключи миналия месец. Смятайте какъв бохем е Ваки, след като по време на целия роман в дома им останала да живее и бившата му жена Рафаела. Без изненади, италианецът вече има нова приятелка, отново супер красива. А от последните му снимки в Инстаграм се вижда, че не страда особено от новия запор. Да му завиди човек!

 

 

 

 

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща