Връзката ви ще издържи, ако имате това

Photo by Everton Vila on Unsplash

Photo by Everton Vila on Unsplash

Автор: New Me

18 Април 2018

Всяка връзка си има своите щастливи и трудни моменти. И все пак, въпреки всички препятствия, връзката ви наистина има бъдеще и ще се задълбочава, ако имате това помежду си...

Удобство

Не говорим за нищо материално в случая. По-скоро имаме предвид онова усещание за спокойствие, когато сте половинката си. Не ви е неудобно, нямате страхове и притеснения, че ако ви види в спортни дрехи или без грим, партньорът ви ще спре да е влюбен във вас. Просто отношенията ви са много по-дълбоки.

Вижте още: 3 причини да изтървете любовта

Създавате си нови изживявания и спомени

Не можете да се пуснете по течението и да очаквате връзката ви да се крепи на приятните моменти, които сте имали в началото. Трябва постоянно да си подарявате нови изживявания заедно - да пътувате, да се отдадете на общо хоби, да създавате интересна и вълнуваща среда за вас самите. Тогава и връзката ви ще стане по-силна.

Вижте още: Това е Любовта!

Винаги сте си приоритет

Връзката ви ще е щастлива, ако се превърнете в приоритет един за друг. Не може да излизате толкова често с приятелите, колкото преди, нито да сте залепени за мама и тате. Не става въпрос да ги зачеркнете от живота си, разбира се, но когато изграждаш своето семейство, то трябва да стои най-високо сред приоритетите ти.  

Вижте още: Шест цветя, които (задължително) привличат любовта

Взаимно уважение

Не трябва да се чувствате потиснати във връзката си, нито пък вие да смазвате самочувствието и мечтите на човека до себе си. Само когато има взаимно уважение, една връзка може да върви напред.

Вижте още: Връзката ви се изчерпва. Ето сигналите

Подкрепяте се

Неминуемо всяка връзка ще минава през много трудни моменти. Но именно в тях ще си проличи дали имате бъдеще заедно или не. Ако не можете да сте си опора и да се подкрепяте в тежките ситуации, то почти сигурно е, че връзката ви няма да издържи на времето.

Вижте още: 

Храни за сексуално желание

7 груби грешки, които всички допускаме в любовта

Има нещо, което би избрала пред секс...

7 откачени признака, че сте влюбени

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща