Защо първа среща за закуска е супер идея?

Автор: New Me

11 Юли 2019

Може да сте забелязали, че младите хора рядко излизат на закуска в сравнение с по-възрастните двойки и семейства.
Това е голяма пропуск за днешните младежи, защото срещите за закуска могат да бъдат прекрасни и за това има добри причини. Тук ще изброим някои от причините защо трябва да се превърнат в нормално нещо:
 

Има по-малко напрежение
 
Излизането на закуска с ежедневни дрехи е много по-спокойно от срещата за вечеря. Има просто нещо готино да си в удобни дрехи и във все още сънливо състояние, а не постоянно да проверяваш дали изглеждаш възможно най-добре. В същото време разговорите могат да бъдат много по-лесни сутрин и да избегнете момента, в който се притеснявате.

Може да бъде много по-евтино

Помислете практично, мъжът може да няма финансови възможности, но това не трябва да ви спир ада опитате. И докато поръчките за закуска могат да включват екстри като плодови салати, кафе или портокалов сок, те са доста лесни за предвиждане като сума. Нали не искате на първа среща финансовите въпроси да помрачат доброто настроение.

Това правят шампионите…

Проучванията показват, че редовното хранене със здравословна закуска е свързано с по-добро цялостно здраве и увеличен шанс за постигане на целите, свързани със загуба на тегло. В интерес на истината, един от най-добрите съвети за отслабване е  закуска всеки ден. От друга страна, поканата на някого за закуска е добър начин да се каже: „Хей, аз се грижа за здравето си".

Целият ден е пред вас


Наистина няма какво да се прави след срещата на вечерята.Или поне, ако не искате да оставите впечатление за адски леснодостъпна. След закуска, обаче, буквално имате целия ден пред вас. Можете да отидете на разходка или да го запазите за себе си и да отчетнете разни отлагани неща.

Няма несигурност

Срещите на вечеря често могат да бъдат придружени от несигурност за това как и кога точно ще приключи нощта, дали ще продължите заедно или не. От друга страна, със срещите на закуска останалата част от деня може да бъде предварително планирана сравнително лесно. Тя може дори да бъде част от определянето време за срещата. Освен това обсъждането на плановете ви за деня може да бъде друга лесна тема за разговор, докато закусвате с палачинки и кафе.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща