Женските реплики, които мъжете мразят

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

28 Ноември 2017

Някои женски реплики са много трудни за преглъщане от мъжете. И когато ги чуят, ги обзема тревога, яд или безсилие, а понякога - всичко това накуп.

Причината е, че според мъжете тези реплики вещаят проблеми във връзката и най-често се оказват напълно прави. А ето и кои са въпросните фрази.

„Хубаво!” 

Доста често дамите използват тази дума, за да прекратят спор. Обикновено жените опират до нея, когато знаят, че не са съвсем прави и се опитват да се оттеглят с достойнство. Противно на значението си обаче, тази реплика не вещае нищо хубаво. 

Вижте още: Несексът и неградът: Всички мъже обичат Казандзакис

„Нищо” 

Определено означава, че има нещо. Затова мъжете трябва да са много внимателни и постоянно нащрек, след като чуят тази реплика. А в повечето случаи, дамите очакват от половинката си да отгатне какъв проблемът. Ако не успее - лошо...

"Прави, каквото искаш” 

В никакъв, ама наистина никакъв, случай мъжът не трябва да прави, каквото иска, ако чуе половинката му да произнася тези думи. Освен ако не търси нов повод за скарване. Това е по-скоро предизвикателство, отколкото израз на одобрение от страна на жената към партньора. А ако половинката й все пак направи, каквото си поиска, със сигурност няма да бъде забравено и простено лесно. 

Вижте още: 4 сигнала, че връзката ни се проваля

„Все тая” 

Всъщност не е все тая, но дамите са твърде наранени или горди в момента, за да го признаят. На практика, това е начин за жената, един от многото, да каже на половинката си: „Гледай си работата”… 

Мъжете признават, че биха били много по-щастливи, ако половинките им използваха по-рядко тези реплики. Всъщност добре би било и мъжете, и жените да избягват подобни реплики, които не предразполагат към диалог и рискуват по-скоро да влошат отношенията в двойката, вместо да решат даден проблем.

Вижте още: 

7 признака, че той си пада по теб...много!

Защо изневеряваме?

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща