Зодиите, които ще изживеят страхотно щастие това лято

Автор: New Me

29 Май 2018

Не всички зодиакални знаци са в този списък! Но това не означава, че другите няма да имат незабравимо лято. Означава само, че звездите предвещават още по-динамични летни месеци на няколко конкретни зодии. Ето кои:

Дева

Миналата година не беше най-добрата, за някои деви може би дори депресираща. Това е така, защото сте наясно как настроението и отношението ви влияят върху цялостното ви благосъстояние и щастие. Когато това се случи, можете да бъдете хванати в порочен кръг на сравняване на живота ви с този на другите. Но тази година ще бъде различна. Как? Вашата мантра за тази година е творческа. Канализирайте вътрешното творчество и работете упорито - вратите ще се отворят широко. Намирането на собствена творческа ниша ще даде неочаквани възможности, ще ви запознае с нови хора и може би дори ще представи нови източници на доходи.

Рак

Вашата любезност и внимание ви помагат през цялата година. Без значение колко сте помогнали в живота на другите, често се възползват от вас. Предизвикателството през тази година ще бъде да повишите съпротивителните си сили и да се защитавате повече. Въпреки приключването на връзките с токсични хора в живота си, ще срещнете някой невероятен, който ще промени всичко. Всъщност ще се научите да се съхранявате по здравословен начин. Запомнете: добре е да сте си приоритет.

Телец

2017 г. беше годината, в която може да сте загубили хора, а последиците от тези загуби са били доста големи. В резултат на това сте имали много негативни чувства и спотаен гняв. Но това е годината, в която най-сетне ще се освободите от натрупаното напрежение. Ако наистина успеете да оставите настрани негативните емоции, лятото ще бъде изпълнено със страст, любов и усещане за мир, което никога не сте изпитвали. Членовете на семейството, приятелите и колегите също ще извлекат ползите от доброто ви настроение.

Близнаци

Миналата година беше добра, но 2018 ще бъде още по-добра. Не знаем какво направихте, за да го заслужите, но го вземете и бягайте. Вашата позитивност и дарбата винаги да виждате силната страна на нещата вече работи за вас. Използвайте тази способност, за да помогнете на останалите да постигнат успех заедно с вас. Думата за тази година е "последователност". Продължавайте да правите това, което правите, защото работи. Останете смирени, останете спокойни и останете лоялни. Лятото ще ви предостави много нови преживявания, но само ако останете верни на това, което сте. Хората могат да се опитат да се възползват от вас, но не се заблуждавайте.

Стрелец

Миналата година доведе до промени, с които никога не сте очаквали да се сблъскате. Насади се усещане за несигурност и неувереност. Влязохте в 2018 година с фалшивото убеждение, че не можете да започнете, да не говорим да завършите каквото и да е. Но това не е вярно. През 2018 г. най-накрая ще успеете да се възстановите. Може да е на ново място, нова работа или с нов човек. Каквото и да е, ще имате най-накрая заслужена почивка през настъпващото лято. Междувременно се опитайте да не оставяте тези чувства на несигурност да ви завладеят. Трябва да сте наясно, че бягането няма да помогне за решаването на проблемите - приемате къде сте сега и продължавайте смело напред.

Везни

Въпреки че миналата година не беше ужасна, определено имаше ниските си моменти. За щастие тези лоши времена не трябва да диктуват и тази година, но това зависи от вас. Най-доброто, което ще направите през тази година е да си дадете ясна сметка. Кой беше там за вас? Кой стоеше до вас, празнуваше по време на хубавото и ви подкрепяше през лошото? Колкото по-честно отговаряте на тези въпроси, толкова по-пълноценни ще бъдат следващите месеци.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща