Софи Йотова

Follow me on Facebook

Здравейте, аз съм Софи - любител кулинар, блогър, презентатор, организатор на практически работилници със семинарен характер, посланик на инициативата на Джейми Оливър Food Revolution и пламенен активист в подкрепа култивирането на зравословни навици у хора на всякаква възраст, с всякакви кулинарни умения и с всякакви финансови възможности.

Моят вкусен кулинарен оазис за здравословни вдъхновения е Foodie Boulevard.

Близо десетилетие се е борих с различни самодеструктивни крайности в храненето и използвах храната като механизъм да се справям с изпитанията в живота си.

В здравословното готвене и хранене открих инструмента, който ми помогна да култивирам своя баланс и ежедневно ми помага да се грижа за хармонията в отношенията си с храната и най-вече за дравето си!

Обожавам да развенчавам митовете за здравословното хранене, които битуват сред повечето хора. Тези измамни митове формират убежденията, които лишават толкова много от нас от желанието дори да дадем шанс на истинската храна да получи главна роля в ежедневието ни. Моята роля е да ви покажа, че здравословната храна няма нужда да бъде скучна, еднообразна, скъпа, сложна за приготвяне или времеемка.

От мен може да очаквате лесни, бързи и практични идеи за здравословни и най-вече вкусни предложения, които можете да адаптирате според своите предпочитания, умения и време.

Надявам се моите вдъхновения да ви помогнат да обикнете здравословното, точно както се случи и с мен!

Да ви е вкусно и вдъхновено!

Следващ Предишен