Секс и любов

10 много добри и различни начини да кажеш „Обичам те”

16:25, January 10, 2019 | От New Me

                10 много добри и различни начини да кажеш „Обичам те”

Не думи, действия...

Дори и в най-хармоничните връзки настъпва момент, в който се питаш дали чувствата са все толкова силни и любовта е жива. Дори да чуваш „Обичам те” всеки ден, не означава, че няма да изпаднеш в съмнения. Ето кои са знаците, че любовта и силна и нямате повод за притеснения... Или пък вие можете да ги използвате, за да докажете за пореден път чувствата си към партньора.

Приема те

Той или тя те приема точно такъв, какъвто си. Психолозите съветват още да търсите партньор, който ще се грижи и ще му пука за вас поне толкова, колкото му пука за самия него.

Или повече...

Щастието на другия е не просто изключително важно, а може да бъде по-важно от личното щастие. Психолозите са категорични, че едностранчивостта в една връзка я обрича на разруха. Да отречеш себе си на моменти е изключително силно доказателство за любовта.

Имате еднакви цели

От съществено значение за развитието на дълга и силна връзка. Едни отношения стъпват на взаимни компромиси, за да могат двдама души да вървят напред. Ако не гледате в една посока, няма как дългосрочно да ви се получат нещата.

Мили сте един към друг

Кратки съобщения, обаждания просто да попиташ как е партньорът, жестове на внимание, да приготвиш любимото ястие – каквото ви хрумне, което показва мило отношение, е добре дошло. Въпросът е да покажете на вашия човек, че го обичате и сте до него.

Подкрепя те

Ако искате връзката ви да просъществува във времето, задължително подкрепяйте половинката си. Така че ако още в началото половинката ви е зад гърба ви и ви е опора, то заложете на тези отношения, защото има всички предпоставки да просъществуват и да бъдат истински. Психолозите обясняват, че най-хубавото, което може да ти се случи, е да намериш някой, който те подкрепя да бъдеш най-добрата версия на себе си.

Помни всичко за теб

Тя ти каза, че това е любимата й песен. И ти го запомни и при първия удобен случай й го покажи? Бъди сигурен, че няма как да не бъде впечатлена.

Вслушва се

Във всеки спор всеки има своите си аргументи, но е добре не просто да настояваш на своето, а да умееш да чуваш и другия. По този начин уважаваш мнението му и поне отчасти искаш да го разбереш.

Виждате общо бъдеще

Супер силен сигнал за сериозността на отношенията ви е, ако правиш планове за общо бъдеще. Партньорът ви не вижда животът си без вас. Говори в бъдеще време и ви призовава за общи планове.  

Imasmi web loading