Домът

10 жестоки тренда за дома през 2020

23:14, January 17, 2020 | От New Me

                10 жестоки тренда за дома през 2020

Трудно ще си изберете само един...

Новата година вече започна, а с нея се чудим дали да не променим и нещо в дома си. Без значение дали планирате сериозен ремонт, искате само козметични промени или просто събирате идеи, ще ви разкрием няколко невероятни тренда, които определено ще властват през 2020 година.

Изберете си един или комбинирайте няколко - не се страхувайте да експериментирате...

Геометрични фигури

Може да са като малък акцент, на цяла стена, в декора или в десените на мебелите. Геометричните фигури ще "разчупят" всяка стая и ще дадат усещане за нещо различно и отличаващо се.

Неутрални цветове

Когато става въпрос за боя, заложете повече на неутралните цветове. Разбира се, винаги можете да поставите акценти в наситен цвят, но основата ви най-добре да е неутрална. Това не ви задължава толкова за цветовете на мебелите и декорациите, съответно ви дава много повече опции да се разгърнете и да експериментирате.

Черно и бяло

Класиката винаги е на мода и винаги е шик. Така ще бъде и през 2020 година. Класическите комбинации като черно и бяло ще са отлична идея и ще покажат доста от потенциала на помещението. Обмислете го като вариант, заслужава си.

Интересни материи

За хората, които обичат да изпробват нови материи и десени, има добра новина. Разнообразието тази година ще е голямо - така например можете да заложите на велур, плюш и каквито още опции ви се сторят атрактивни. Изборът наистина е огромен и само ваш.

Нестандартно легло

Как може да говорим за трендове и да подминем едно от ключовите места във всеки дом? Точно така, говорим за спалнята и по-конкретно - за леглото. Тенденциите там ще са за повече размах, фееричност и красота. Много вървежни ще са леглата със завеси, само пробвайте и няма да останете разочаровани.

Биофилия

Ако се чудите какъв ли ще да е този нов тренд, веднага ви отговаряме. Както можете да се досетите от името, става въпрос за по-екосъобразен начин на живот, дори когато сме си вкъщи. За естествени и рециклирани материали и за премахване на всичко токсично и изкуствено от дома.

Флорални тапети

Могат да са невероятно свежи, красиви, а в същото време - супер атрактивни. Гарантираме ви, че няма как да си сложите флорален тапет на една или повече стени и това да остане незабелязано от всеки, който дойде в дома ви. Не се страхувайте да експериментирате - ако изберете внимателно, това ще е едно от новите бижута в дома ви.

Дръзки плочки

Тук говорим за някакъв много красив и открояващ се детайл. Независимо дали ще е част от кухнята ви или като елемент в душ кабината в банята например, дръзките плочки могат да се превърнат в едно от големите ви попадения тази година...

Металите са супер идея

В случая дори не е нужно да давате маса пари за истински бронзови фигурки. Просто внесете метален елемент в стаите - медно, сребристо или златисто, всичко зависи от стила и предпочитанията ви. А този акцент може да се направи с боя, тапет, завеси, декорации и каквото още ви хрумне.

Зеленото е шик

Ще се радвате да внесете свежест и живот в дома си с повече зелени акценти. А най-хубавото е, че са и супер актуални тази година. Вариантите ви са безкрайно много - мебели, стени, завеси, декорации и дори повече живи цветя. Зеленото е най-добрият ви приятел, ако искате да внесете повече въздух, свежест и хармония в дома си.

Imasmi web loading