16 обяви, които ще разбият представите ви за света

Снимка на S K от Pixabay

Снимка на S K от Pixabay

15 Януари 2021

 

Може би вече сте научили от личен опит, че интернет е едно дивно и енигматично място, където нещо сразяващо дебне от всеки ъгъл. 

Днес решихме да потвърдим горчивия Ви личен опит, като го допълним с малка част от своя собствен. 

А ето и 16-те ни любими обяви в интернет, след които просто не бяхме същите! 

5-метрова надуваема бременна крава 

Ако “5-метрова” и “надуваема” са Ви оставили безразлични, то фактът че тази крава е същевременно с това и “бременна” няма как да не Ви подтикне да реализирате светкавична покупка. За съжаление, производителят не споделя по какво именно можем да съдим, че кравата е оплодена и ни остава само да предполагаме, че размерът е единствената улика. Както със задоволство ще установите, този уникален продукт може да бъде Ваш само срещу 1,045лв., което е скромна сума за безбройните му практически приложения.

Каска за кокошки 

Оставаме на аграрна вълна, като този път ще пощадим бюджета Ви. Каската за кокошки е знаменит артикул, който “може да предпази кокошката от черепни травми”, както твърди самият производител. Разбира се, всеки би дал мило и драго да спести на кокошките си неприятни черепни травми и ако все още не сте го направили, то Вие сте просто безскрупулен.

Neil Patrick Harris/Josh Radnor/How I met your mother (2005)

14-те най-нелепи заглавия на книги, които някога сте чували

Овца, която е “мъжк коч” 

Следващия път, в който някой Ви атакува със заплахи за зловещи норвежки джендъри, можете да го контрирате с една смайваща информация. А именно - половият плурализъм е всъщност дълбоко вкоренен в българската селищна система. Доказателството? Тази овца, която можете да имате срещу цена от 200 лв. или по договаряне, всъщност е “мъжк коч”. Изводите оставяме на Вас.

Силиконов екскремент за чай 

Може би неведнъж сте се чудили как да превърнете пиенето на чай в още по-приятно занимание, което да удовлетворява не само вкусовите, но е естетическите ви възприятия. Вече имате отговора! Топлата отвара може да извира директно от дебрите на този луксозен силиконов екскремент, докато Вие се наслаждавате на гледката и вкуса в пълно опиянение.

Photo by Siora Photography on Unsplash

30 традиционни български изрази, преведени на английски

Бебешко боди за мъже 

Вероятно вече търсите перфектния подарък за Свети Валентин, с който да зарадвате своята силна и смела половинка. Безапелационният фаворит е само на няколко клика разстояние - защото какво по-любвеобилно от бебешко боди за мъже с надпис “Малкото момченце на мама”!?

Спортен аутфит - карфиол 

В случай, че винаги сте намирали туршията за секси или пък се самоопределяте като карфиол, интернет има какво да предложи за Вашия физически и душевен комфорт. Само срещу 61 лв., Вие можете да заприличате на ходещ бостан и най-сетне да привлечете вниманието на онзи веган, когото толкова отдавна се опитвате да съблазните.

Снимка на Samir Basante Valencia от Pixabay

14+ расистки израза, които да замените с подходящи алтернативи

Положителен тест за бременност 

Ако вместо романтична вечеря искате да организирате за половинката си микроинфаркт, можете да се възползвате от шанса “да се пошегувате”, като небрежно измъкнете от задния си джоб положителен тест за бременност. В никакъв случай няма нужда да обмисляте дали това е неуместно, неетично или нередно по десетки други начини. Имайте чувство за хумор.

Секси портрет на Хагрид 

На света има два вида хора - първите са фенове на Хари Потър, а вторите не са чели Хари Потър. За първата група имаме зашеметяващо предложение - секси портрет на Хагрид, съблазнително полегнал на приглушена светлина и използващ разпределителната шапка за създаване на допълнителна мистерия. В интерес на истината, магнетизмът на произведението е толкова могъщ, че далеч не е необходимо да знаете кой е Хагрид. Достатъчно е да отворите сетивата си и самоотвержено да поемете талазите от сексапил.

Dumb and Dumber (2014)

След “Под игото“ - “превод“ на някои популярни пословици и поговорки

Мини голф за тоалетна 

Някои използват престоя в тоалетната, за да четат новини. Други, за да играят судоку. Трети - за да преброят до три. Без значение от кои сте, тази оферта ще Ви главозамае със своя чист и неподправен гений. От днес вече можете да оползотворите пространството пред тоалетната чиния, за да го превърнете в мини игрище за голф. И не на последно място - производителят предупреждава да имате предвид, че не бива да клякате по време на истинска игра на голф!

Машина за пиене на Маргарита под душа 

Не можем да отречем, че едва издържаме да стоим без алкохол докато се къпем, и затова го правим само в неделя и то набързо. За щастие, с машината за пиене на Маргарита под душа, всички ние вече можем да отчетем ежедневната баня като реална алтернатива… Или поне докато не разберем, че машината всъщност е неизползваема шега и не я разбием в главата на този, който ни е подвел така мерзко и болезнено.

Снимка на Clker-Free-Vector-Images от Pixabay

Коя известна личност си според зодията?

Кондоми за вино 

Колко често сте опитвали да натикате обратно корковата тапа в гърлото на стъклената бутилка? Знаем, трудно е да се живее в този постоянен стрес и несигурност. Ето защо (очевидно) съществуват кондомите за вино, с които ще можете да запечатате отворените бутилки бързо и сигурно - до момента, в който сте готови да ги допиете. Мислите, че вече сте видели всичко? Мечтайте си. В рубриката “Без коментар” Ви представяме още няколко допълнителни продукта, които да обмислите сами със себе си в тишина и покой.

Календар с природни забележителности с форма на пенис 

Колие - държач за пица 

Силиконов пъпкоизстисквач 

Еротична урна за складиране на кремиран мъртвец

Зъби на едро

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща