Секс и любов

4 сигнала, че връзката ни се проваля

10:25, November 24, 2017 | От New Me

                4 сигнала, че връзката ни се проваля

Обикновено в една връзка ни е трудно да забележим навреме проблемите, които се задълбочават

Обикновено в една връзка ни е трудно да забележим навреме проблемите, които се задълбочават, и съответно - да реагираме, докато не е станало прекалено късно. 

Има обаче няколко признака, които почти сигурно означават, че в отношенията ви се появява сериозен проблем, и трябва да сте внимателни той да не доведе до раздяла. 

Ето какво не трябва да допускате във връзката си, за да не я съсипете. 

Вижте още: Искате щастлива връзка? Стойте далеч от тези хора!

Първо, никой не трябва да идеализира партньора си или пък обратното – да си въобразява, че е нещо много повече от другия. Ако си мислите, че половинката ви е много по-красива, умна и едва ли не – направо съвършена, то определено имате проблем. 

В една връзка вие сте партньори – равнопоставени, никой не трябва да се чувства смазан и потискан от другия, нито пък да се издига на пиедестал. И в двата случая ще дойде момент, в който просто няма да ви удовлетворява това, което имате. 

Вижте още: Време е за секс!

Друго, което трябва да ви светне червената лампа за нещо нередно, което се случва в отношенията ви, е ако си мислите, че бихте били по-щастливи с някой друг. Така ще възприемате връзката си като нещо временно, докато намерите идеалния човек за вас и няма да полагате никакви усилия тя да се развива. 

В един момент така или иначе тази връзка ще се разпадне – или защото ще мислите, че наистина сте намерили по-подходящ човек за вас, или защото не сте се погрижили да задълбочите отношенията си с този партньор. 

Вижте още: Какво разбират мъжете под неангажираща връзка?

Третият признак е, ако се чувствате като забуксували във връзката си. Като всяко нещо, и любовта изисква грижи, старание и поддържане, за да се съхрани с времето. Ако имате чувството, че сякаш сте спрели до един етап в отношенията си, който не можете да преодолеете и да продължите да развивате връзката си, то почти сигурно ще се стигне до раздяла. Неудовлетворението ви ще става все по-голямо и в един момент тази връзка вече ще се е изчерпала. 

Вижте още: 10 брутални истини за връзките

Следващото нещо пък е точно обратното – ако има твърде много драма и сътресения в отношенията ви. На никого не му се иска да живее в постоянно напрежение и всекидневието му да е изпълнено със скандали. Без караници, разбира се, няма как да се мине в една връзка, но имайте предвид, че домът и отношенията ви трябва да са вашата крепост, буквално. На никой не му се прибира вечер на място, където го чакат скандали и още проблеми.

Вижте още:

7 признака, че той си пада по теб...много!

Защо изневеряваме?

Imasmi web loading