Секс и любов

5 напълно грешни разбирания за любовта

10:21, December 16, 2019 | От New Me

                5 напълно грешни разбирания за любовта

Те само ще попречат на взаимоотношенията ви с партньора

Не е нужно винаги да има сериозни сътресения в една връзка, за да се стигне до нейния край. Понякога просто натоварваме другия с ежедневните си очаквания и тихо го упрекваме, че не ги покрива. И така, докато любовта си отиде.

Идеалният партньор

Всеки си е изградил представа какъв трябва да е човекът до него. Понякога обаче толкова много държим партньорът ни да се припокрива с идеалния образ в главите ни, че започваме да изискваме все повече и повече. Истината обаче е, че никой не е съвършен - колкото и да се опитваме да променяме половинката си, тя никога няма да може да покрие идеалите ни.

Снимка на Free-Photos от Pixabay

5 въпроса и ще се разделиш с миналото

Препускането през връзката

За всяко нещо трябва време и за всяко нещо си има време. Не притискайте човека до себе си за неща, за които не е готов. Насила не можете да накарате никого да се обвърже по-сериозно, да създаде семейство и деца. По-вероятно е да изнервите излишно обстановката и да провокирате серия от скандали. Ако пък виждате, че различията ви са твърде огромни по тези въпроси, замислете се дали не сте с грешния за вас човек.

Трябва да има съгласие...за всичко

Огромна грешка е да вярвате, че партньорът ви трябва да мисли за всичко като вас и винаги да сте на едно мнение, дори за най-дребните неща. Напротив - още по-хубаво е да се допълвате във вкусовете и предпочитанията си, а за сериозните неща, разбира се, ще гледате в една посока.

Photo by freestocks.org on Unsplash

4 аспекта на перфектната любов

Другият да ви разбира винаги

Ако просто си мълчите или сте в лошо настроение, трябва ли другият да е наясно какво точно ви тормози? Или ако искате нещо, но не го изричате, длъжен ли е партньорът ви да ви го даде? Добрата комуникация е в основата на всяка стабилна връзка. Не се ядосвайте, ако понякога партньорът ви не ви разбира. Не е толкова страшно да му обясните, нали?

Да води вашите битки

Вашите битки са си ваши. Човекът до вас може да ви е опора в трудните моменти и да ви помогне с каквото успее, но оттам нататък е ваш ред. Не можете да очаквате, че всеки път ще ви третират като малко дете, което трябва да е обгрижвано и да не се сблъсква само с проблемите си. Не бива и да очаквате това от партньора си.

Imasmi web loading