Красота

5 страхотни прически за заети майки

16:51, February 16, 2020 | От New Me

                5 страхотни прически за заети майки

Нямате време? Няма проблем. Ето как да изглеждате елегантно за нула време...

Намирането на време за поддържане на себе си може да бъде наистина предизвикателство, когато тичате около гонене на децата, приготвяне на храна, подреждане на дома. Знаем, че се чудите как да се надбягате с времето, но гарантираме, че тези прически не ви отнемат много време. Ето топ 5 лесни прически за майки, които да опитате.

Супер опашка

Опитайте пони опашка, но със завъртане на косата. Вържете косата ниско при тила на врата. Разхлабете опашката и я разделете на две части над ластика. Разделете косата на опашката и я вмъкнете в дупката, която се е оформила над ластика. Можете да го направите няколко пъти, стига дължината на косата да позволява това. И..готово!

Странична френска плитка

Плитката винаги е добра идея, за да изглеждате елегантно и красиво. Лесна и романтична прическа за нула време. Опитайте да разделите косата настрани и да започнете да плетете плитката още от корените на косата. Първият път може и да е по-трудно, но бързо ще привикнете. Когато стигнете до врата, продължете с нормална плитка. С другата странична част на косата можете да направите друга плитка или да я захванете направо при тила.

 Висок кок

Всичко, от което се нуждаете, е ластик и фиба за коса, за да създадете перфектния висок кок. Вържете косата си отгоре на главата и извийте косата в кок. Опитайте се да не търсите перфектен вид. Колкото по-небрежно, толкова по-добре. Добра идея е нарочно да извадите няколко кичура и да ги оставите на свобода.

Плажни вълни

Плажните вълни придават красива текстура на косата ви. Когато излизате от душа, разделете косата на 5 секции. Завийте ги, докато станат стегнати и близо до главата.Оставете да изсъхнат напълно. Използвайте сешоар на мокрите места, ако нямате време. Когато е напълно суха, разхлабете косата и се насладете на естествените си плажни вълни.

Небрежен нисък кок

Издърпайте две секции отпред и с останала коса направете свободен кок на тила.  Вземете двете части, които запазихме, и ги пресечете отзад. Прикрепете ги към кокчето.

Imasmi web loading