Секс и любов

5 знака, че ще ти изневери отново

20:22, September 24, 2019 | От New Me

                5 знака, че ще ти изневери отново

Бъдете внимателни, когато давате втори шанс...

Връзката ви беше прекрасна, но наскоро открихте, че половинката ви е изневерилa или ви изневерява редовно. Преглъщате огорчението, обещавате си вечна вярност един на друг и правите опит да продължите напред. Това са нашите пет знака, че той/тя ще изневерява отново и няма смисъл да хабите усилия в обречена връзка. 

Няма да прекрати контакта с другия човек

Открихте аферата и решихте, че трябва да работите върху връзката си. Проблемът е, че партньорът все още планира да поддържа връзка с другия човек, въпреки че това е едно от основните условия за възстановяване на доверието. Може да настоява, че ще успеят да бъдат приятели, а причините може да са, че са колеги или че са били приятели години преди аферата. Каквото и да каже вашият партньор, това ще бъде само извинение, което ще позволи да поддържат връзка с другата страна и ще запази възможността да продължат аферата. Математиката е проста - ако не могат да прекъснат контакта с другата страна, как можете да сте сигурни, че са готови да инвестират в поправяне на връзката ви? Ако половинката ви не е готова да пожертва толкова за вас, само е въпрос на време кога ще изневери отново.

Минала история на лошо поведение

Това, което трябва да направите, е да анализирате поведението на партньора преди да е извършил прелюбодеянието. Като за начало помислете дали някога е изневерявал преди. Говорим за предишните връзки - има ли история на изневери? Това може да го направи системен лъжец, което може да е причина да започнете да се притеснявате.

Няма подобрение в начина на поведение

Ето какво трябва да се случи в идеалния случай - вашето гадже или съпруг/а трябва да са много тъжни за аферата. Трябва да осъзнае, че е допуснал огромна грешка, и да направи всичко по силите си, за да я поправи. Това е нещо, което трябва да можете да виждате във всяка стъпка от пътя. Половинката ви трябва да бъде готова не само да прекрати аферата, но и да приеме да се проверява на всеки няколко часа и да подобри поведението си като цяло. Също така трябва да разбере през какво преминавате и да положи много усилия, за да възстанови доверието ви. Ако това не изглежда възможно, може би най-мъдрото нещо, което можете да направите, е да напуснете тези отношения.

Не сте част от неговите щастливи моменти

Може да изглежда, че прекарва много време с приятелите си, независимо дали са мъже или жени. Въпреки че е напълно нормално да се общува с приятели, вие се чувствате напълно изключени от тази част от живота на партньора. Това не е само червено знаме, че той може да извърши изневяра отново, но и знак, че нещо е много нередно във вашата връзка.

Не чувства вина

Може дори да е приел отговорност за изневярата или поне така ви е казал. Изглежда обаче, партньорът ви не се чувства истински виновен за това. Освен това, ако попитате, той/тя никога не прави нищо лошо в живота си. Истината е, че всички сме отговорни за действията си. Ако половинката ви не е готова да носи отговорност за това, което прави, това означава, че ще бъде предразположена към друга изневяра и има вероятност дори да не се почувства виновна този път.

Imasmi web loading