Секс и любов

5 знака, че сте един за друг

12:45, January 29, 2018 | От New Me

                5 знака, че сте един за друг

При вас така ли е?

Всеки копнее за истинската любов. В началото обаче всичко изглежда хармонично и безоблачно. Но невинаги след като страстта отмине, остават силни чувства. Това са пет знака, че сте родени един за друг и смело трябва да вървите през живота заедно.

1. Можете да бъдете уязвими.

Уязвимостта е хлъзгав наклон, но трябва да присъства във всякаква форма на взаимоотношения. Трябва да си позволите да бъдете уязвими, ако искате да се отворите за друг. Уязвимостта има пряка връзка с това колко доверие сте готови да дадете на човек. Когато се оставиш да бъдеш уязвим пред друг, всъщност казваш: "Ето сърцето ми. Вярвам в това. Моля, не ме предавай." Най-добрите взаимоотношения имат партньори, които са спокойни, че са уязвими помежду си.

Вижте още: Изкуството да бъдеш сам! И щастлив!

2. Имате развито чувство за взаимно уважение един към друг.

Никога не се опитвайте да се омаловажавате и се уважавайте достатъчно, за да позволите индивидуален растеж и развитие. Прявявайте пълно разбиране към личното пространство на другия. Никога няма да направите нещо, с което съзнателно да нараните достойнството на партньора си. Наистина вярвате, че човекът до вас е страхотен и че в отношенията ви няма място за неуважение.

3. Известността не е проблем за вас.

И двамата сте достатъчно зрели, за да знаете собствената си цена, и нямате нужда да прикривате нещо. Никога не сте несигурни в това къде стоите в живота на партньора си, защото усещате, че сте приоритет. Няма лъжи и абсолютно няма място за несигурност.

Вижте още: Как да познаем, че ни изневеряват?

4. Вашата връзка е пълна с щастие и смях.

Доброто чувство за хумор само става по-добре с течение на времето. Ето защо това е наистина добър знак, когато връзката ви винаги е изпълнена с радост и смях. Това индикира, че щастието ви не избледнява с времето. А това е ключът към успешната дълга връзка.

5.Подстрекавате се да бъдете все по-добри.

Синхронизацията на индивидуалния растеж е от съществено значение за добрата връзка. Трябва да се подкрепяте в преследването на мечтите и целите си. Един на друг си помагате да бъдете все по-добри, а така постигате и все по-добри взаимоотношения помежду си. 

Вижте още:

Тези фрази издават, че любовта си е отишла

7 чести грешки при скандал с партньора

Изгради здрава връзка само за 10 минути

Imasmi web loading