6 неща, които мъжът търси в жената

Photo by Gades Photography on Unsplash

Photo by Gades Photography on Unsplash

Автор: New Me

29 Август 2018

Външният вид може и да постави началото на едно увлечение, но има няколко по-силни неща, които всеки мъж, готов за връзка, търси в половинката си.

Усмивка. Всеки обича да има до себе си приветлив и усмихнат човек с чувство за хумор. Така лошите дни и трудните моменти ще отминат много по-лесно. А и няма по-хубаво нещо от това да можеш да се смееш с любимия човек.

Приятел. Партньор във всеки смисъл на думата. Човек, който да ти е опора, да може да те изслуша и да ти даде искрен съвет, когато имаш нужда. И да си споделяте мечтите, желанията, страховете и проблемите, без да изпитвате притеснение.

Вижте още: Знаците, че не те заслужава

Спонтанност. Като всички хора, и мъжете бързо привикват към рутината. Затова често ги привличат жени, които умеят да се наслаждават на живота, измислят различни общи пътувания и занимания и не оставят връзката да се изчерпва.

Страст. Ключов момент в една връзка е, когато си свикнал дотолкова с партньора си, че вече спираш да се стараеш. Просто защото мислиш, че дългото време, прекарано заедно, е достатъчно, за да запази връзката ви. Без страст и старание и от двете страни обаче, това е невъзможно.

Вижте още: Тайните на съблазнителките

Уют. И тук не става въпрос за това да готвите и чистите вкъщи до припадък. Говорим за малките неща - вашето си местенце да е винаги притегателна сила и за двамата, да умеете да подредите и да внесете атмосфера на любов и хармония - с декорация, със свещ, с нещо, специално приготвено за любимия човек - изборът е огромен и е само ваш.

Компромиси. Трудно е да се изградят отношения с човек, който не е готов да отстъпи за нищо и винаги смята, че е прав. Всеки, който е бил в по-сериозна връзка, е наясно, че без взаимни компромиси няма как да се получат нещата. Затова и мъжете винаги търсят жена, с която да могат да постигнат хармонични отношения по-лесно.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща